ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

TO ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ


Μια μικρή ιστορία θα σας πω:
Ήταν ένα μικρό αγοράκι που κάποτε οι γονείς του του έκαναν δώρο ένα αυτοκινητάκι. Με αυτό το αυτοκινητάκι πέρασε όλη του την μέρα χαρούμενο . Πλησιάζοντας το απόγευμα πήρε ένα σφυρί και έσπασε το αυτοκινητάκι του. Γιατί να το έκανε άραγε αυτό; Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως δεν ήθελε να το μοιραστεί με τη μικρότερη αδελφή του.
Λίγα χρόνια αργότερα στην περιοχή της Παναγίτσας κάνοντας βόλτα με το ποδήλατο του το χοντρό αυτό παιδί (που έμοιαζε με ινδιάνο)  πήγαινε και κορόιδευε ένα αδύναμο παιδάκι σε υπερβολικό βαθμό που αυτό το παιδάκι καθόταν και έκλαιγε. Τον πήρανε χαμπάρι άλλα πιό μεγάλα παιδιά της γειτονιάς του έβαλαν τις φωνές και τον απομόνωσαν . Αρκέστηκε να κάνει μόνος του  βόλτες με το ποδήλατο γιατί κανένα παιδί δεν ήθελε να παίξει μαζί του . Σαν κοτούλα που ήτανε έβαλε το κεφάλι κάτω και εξαφανίστηκε από την γειτονιά της Παναγίτσας .
Μερικά χρόνια αργότερα εμφανίζεται να παριστάνει τον δημοσιογράφο και να προσπαθεί να χαλάσει παιχνίδια που είναι για μεγάλα παιδιά γιατί πάλι δεν παίζουν .
 Το κακό για αυτόν είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν αδύναμα παιδιά που θα το φοβηθούν μήπως  τους κοροϊδέψει ή τους σπάσει το παιχνίδι. Εδώ αυτά τα παιδιά αντιδράνε και τον αφήνουν πάλι μόνο να....

3 σχόλια:

  1. Ολοι ξερουμε σε αυτο τον τοπο τι ειναι ο καθενας...τα αποθυμενα της παιδικης ηλικιας μας ακολουθουν μεχρι τα βαθεια μας γεραματα...απλα καποιοι πρεπει να καταλαβουν οτι τα μεταξωτα βρακια ειναι για επιδεξιους κ.....ς!με το να παιζουν το ρολο του δηθεν εντιμου και να ζουν με το να λασπωνουν δηθεν στο βωμο της δημοσιογραφιας τον καθενα το μονο που καταφερνουν ειναι να βγαινουν ολο και πιο πολυ στο περιθωριο και να τουσ σιχεναιτε ολο και περισσοτερο ο κοσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγραψα στον αιακο και τον ρωτησα γιατί τώρα ενα μηνα πριν απο τις εκλογές ενδιαφέρεται για το καθεστώς της Μονής αφού η άδεια είναι από το 2005; Αντι να μου απαντήσει προτιμά να μη δημοσιεύει το σχόλιο μου. Ετσι θεωρεί ο γύφτος την δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργάκη 600 ψήφοι δεν υπάρχουν 600 τυρόπιτες αμα θες μπορούμε να σου δώσουμε να τις μοιραστείς με το Φιλιππάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή