ΜΕΝΟΥ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!!!!!


15 σχόλια:

  1. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΤΣΙΔΑΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γιατρός ΧΡΙΣΤΕ μου τα έχει χασει τελείως.να παει μπροστα με τον σκλαβαινα το νησι.θεε μου τι λεει.γιατρε θυμάσαι τι λες ναι τι λες πριν μερικές ώρες τον εβριζες απατεώνα τον ανεβαζες λαμόγιο τον κατεβαζες.παει τα χασε και ο γιατρός μάλλον παίρνει τα χαπια τον ογδονταρηδων.τι άλλο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κοτσίδας έπεσε στη λούμπα,
    Μέχρι να ανακοινωθούν τα ονόματα έλεγαν όχι, η παραλία δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτά που έλεγε. κ. Κοτσίδα θα περάσεις να ζητήσεις ΨΗΦΟ.
    Φίλιππα λάθος, μεγάλο βαρίδι ο κοτσίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο μπλόγκ του κοτσίδα φιγουράρει από τα μεσάνυχτα ανακοίνωση του πρώην συνδυασμού του γιατρού ότι μετακομίζει στα ...νησιά Φίτζι. Μέχρι τώρα δήθεν δεν υπάρχουν σχόλια, ενώ έχει κατακλυστεί από σιχτιρίσματα. Για όσους έχουν την απορία πώς γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2:54 οντως ειναι φοβερό αν προσέξεις τα προηγούμενα άρθρα λασπολογιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2:54 μ.μ. Τώρα είναι υποψήφιος δημοτικός Π@π@ρας,
    Καλά για μ@λάκ@ τον έχεις, τόσο καιρό αυτό προσπαθούσε να κάνει, γι'αυτό έκραζε όλους, μπας και το βοηθήσει κανένας να τρυπώσει και αυτός κάπου, για να δούμε τώρα που τρύπωσε θα πέσει το ξεβράκωμα απο τον κόσμο, γιατί το παράπαιξε σούπερ δημοσιογράφος.
    Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Κοτσιδιά.
    Παλιό φας@σταρ@ό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΙΠΠΑ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ..ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΜΟΥΡΤΖΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ..ΟΛΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ..ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΟΥ..ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://anarhogatoulis.blogspot.gr/?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι παρε και τα βαρίδια του Μούρτζη,
    Κανελα, Γκοτσης μέσο Νταντώνη, Παντελάρο, Γενιτσαρη, Αμαφη και το Δέδε να το παίζει Δήμαρχος!

    Θα ψηφίσω Κουκούλη γιατι έχει τον Τσιφλιδη, Σοφικιτης, Σταθη ΤΟΥΛΑ, τον Καρέκλα, τον Μαρούλια, τον Μωρογγιανη, Κασιμακη, κ.λ.π.
    Ενα καινούργιο συνδυασμό με ονομασία!!
    " ΑΙΓΙΝΑ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O KOTSIDIAS EKLASE MANITARIA KAI DEN ANIGI TA SXOLIA.
    SE PERIMENOYME STI GONIA MPOYLI KAI H GONIA EINAI 'RANTEVOY STHN KALPI'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτοι εκει στην άλλη Αίγινα μάλλον παίρνουν τα ίδια χαπια με τους ογδονταρηδες που τους δίνει ο γιατρός που ο γιατρός τα παίρνει και ο ίδιος.
    Ρε έχουν ξεφύγει τελείως ποιους έντιμους και αθφαρτους ρεεεεεεεε τι έχετε πάθει εμείς ζούμε σε άλλο νησι και κάποιους που θα ξεγελάσετε όταν οι κακομοιροι θα πανε στην κάλπη δεν θα δουν τους υποψήφιους.τερμα τα κοροιδα.αν ο τζιτζης πάρει πάνω 13% ε θα έχουν κάνει άθλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΦΙΛΙΠΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΙΆΝΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΜΟΥΡΤΖΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ψαρόγατε ακολούθησε το παράδειγμα της κοτσίδας: Μόλις ανακοινωθεί η υποψηφιότηττά σου (ή της ομάδας σου), κλείδωσε τα σχόλια! Θα δεις ότι θα συσσωρευτούν εκατοντάδες μηνύματα θριάμβου και στήριξης! Πιάνει σου λέω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Φίλιππος επρεπε να προσπαθησει να φτιαξει εναν συνδυασμό με δυο στοιχεία βαση και προσδιορισμό και ας μην πηγαινε ουτε δεύτερη Κυριακή σε αυτες της εκλογες θα πηγαινε στης επομενες και θα χτυπαγε πολυ καλο ποσοστο τωρα μαζεψε οτι χειρότερο γυρναγε αστεγο γυρω γυρω ο γιατρός πχ εβαλε μαζι του για σπασιμο μερικων που δεν τον στηριξαν να κανει συνδυασμο.λυπαμαι για την αποφαση σου γιατρε καλος ως άνθρωπος καλος γιατρος ομως πολιτικα μακακας παιζεις με τους ανθρώπους που θα σε ψηφισουν γιατι σε εκτιμουν και τους εχεις βοηθήσει σαν γιατρος.

      Διαγραφή