ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

THE FOLLOWING...


Ένα σήριαλ που παίζεται live στην Αίγινα...

3 σχόλια:

  1. telika s agapaei o kotsidas!!exei erota mazi sou! mazi den kanete kai xoria den mporeite!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Kevin Bacon ερμηνεύει τον Ryan Hardy, έναν πρώην πράκτορα του FBI. Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος Joe Carroll, που υποδύεται ο James Purefoy, δραπέτευσε την παραμονή της εκτέλεσής του από την πτέρυγα των μελλοθανάτων, ξεκινώντας μια νέα σειρά δολοφονιών. Το FBI αποφασίζει τότε να καλέσει τον Ryan Hardy ως σύμβουλο στην υπόθεση, καθώς ήταν εκείνος που τον είχε συλλάβει 9 χρόνια πριν.
    Η πλοκή ακολουθεί τον Ryan Hardy και το FBI, καθώς προκαλούνται από τον ολοένα αυξανόμενο ιστό των δολοφονιών γύρω τους, που ελέγχεται από τον ιδιοφυή και ύπουλο Joe Carroll, που ονειρεύεται να γράψει ένα μυθιστόρημα με πρωταγωνιστή τον Ryan Hardy. Κατά τη διάρκεια της φυλάκισης του, ο Joe Carroll έχτισε μέσω Διαδικτύου ένα social network από ακολούθους και μιμητές, πρόθυμους να εκτελέσουν κάθε φονική επιθυμία του.
    Στον πρώην πράκτορα δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία να συλλάβει τον Joe Carroll καθώς έρχεται συνεχώς αντιμέτωπος με όχι έναν, αλλά μια ολόκληρη αίρεση κατά συρροή δολοφόνων. Βίαιοι φόνοι, αιματηροί θάνατοι με ευρηματικούς, αποτρόπαιους τρόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν ο διαβόητος κατά συρροήν δολοφόνος Joe Carroll (Kevin Williamson) δραπετεύει από την πτέρυγα των θανατοποινιτών και ξεκινά ένα νέο μακελειό, το FBI καλεί τον πρώην πράκτορα Ryan Hardy (Kevin Bacon), ως σύμβουλο. O Ηardy, ήταν αυτός που συνέλαβε τον Carroll μετά την δολοφονία 14 φοιτητριών στο πανεπιστήμιο οπου δίδασκε λογοτεχνία. Μετά από αυτό, ο Hardy αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή.To FBI εκτιμά ότι υπάρχουν σήμερα πάνω από 300 ενεργοί κατά συρροήν δολοφόνοι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Τι θα συνέβαινε αν αυτοί οι δολοφόνοι είχαν έναν τρόπο να επικοινωνούν και να συνδέονται μεταξύ τους; Τι θα συνέβαινε αν ήταν σε θέση να συνεργαστούν και να σχηματίσουν συμμαχίες σε ολόκληρη τη χώρα; Τι θα συνέβαινε αν ένας ευφυής μανιακός δολοφόνος κατόρθωνε να τους ενώσει και να τους ενεργοποιήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή