ΜΕΝΟΥ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΑΛΛΟ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ...



Κάποιοι έχουν μπερδέψει τις έννοιες των λέξεων φούστας και φουστανέλας.
Γράφαν στα social media και έλεγαν στις καφετέριες ότι δεν θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Στο τέλος την έβαλαν την υπογραφή τους και ξευτίλισαν τον εαυτό τους . Ρίξτε μια ματιά στον καθρέπτη και κοιταχτείτε καλά στα μάτια με τον εαυτό σας . Οι σκέψεις θα είναι δικιές σας... και η εκτίμηση προς εσάς δικιά μας.
 Μουτς Μουτς Φιλάκια...
Ή τα έχεις ή δεν τα έχεις

ΥΓ
Θέλησαμε να γράψουμε για λούγκρες που κυκλοφορούν αναμεσά μας αλλά κρατάμε ένα επίπεδο.

16 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώσε ονόματα!!
    Για κράξιμο, μας έχουν μπερδέψει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΤΕΡΟΥΔΗ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει λουγκρες ο ΓΙΑΤΡΟΣ,
    Ποιες ειναι ρε φίλε να φωνάξουμε και τον Ψινάκη να πολυστέψουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε μεγάλε 5.58 μιλαμε για φοβερή ανανεωση. Αυτοι είναι οι νέοι άνθρωποι στο ψηφοδέλτιο του; χαχαχα γελασαμε πάλι.. όλα τα τζοβενα και τα κολεγιοπαιδα μάζεψε.ουξου ρε αν είχε ένα λόγο να ψιφησω κάποιον άλλο τώρα έχω δέκα. Εξωτα λαμογια κι οι γυναικουλες από την Αίγινα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλοοοοοοοο......
    Είπε ο Νιαουουουου. Πες Αλεύρι!
    Και ο άλλος του απάντησε...
    Αλεύρι - Αλεύρι...
    "Ήντα 'πες μωρέ σύντεκνε"
    Ο Doctor σε γυρεύει!!
    Χαχαχαχαχα
    Ο Τυπάς έγραψε ιστορία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ
    Στις προηγούμενες εκλογές είχαμε την ελπίδα ότι ο γιατρός αφού ειχε διώξει ολα τα βαρίδια θα μπορούσε επιτέλους να φέρει την αισιοδοξία στο νησι.οι ελπίδες μας αναπτερωθηκαν ξανά με την υποψηφιότητα του φέτος.τελικα δεν κατεβαίνει γιατι τα συμφέροντα και τα λαμόγια δεν τον άφησαν.οκ εώς εδώ.εμεις τωρα ως ψηφοφόροι του τι θέλει να κάνουμε να ψηφίσουμε σκλαβαινα και την παρέα του.γιατρε έχεις τρελαθεί τελείως.δεν καταλαβαίνεις ότι υπογραφης την πολιτική σου αλλα και ίσως την επαγγελματικη σου θανατικη καταδικη(υπαρχουν πια στο νησι αξιόλογοι γιατροί και δεν εννοώ μόνο τους υποψήφιους)γιατρε μου σου μιλώ απο ψυχής αυτοί οι δυο γιωργηδες που έχεις δίπλα σου θα σου βάλουν φωτιά στα μπατζακια σου και που ο ένας απο αυτούς εχει απο τι λένε ειδικότητα σε αυτές.οι ομάδα νέων που σου γράφει αυτές τις γραμμές θα ψηφίσει δυστυχως αφού δεν αφήνεις άλλη επιλογή τον συνδυασμό με τους λιγότερους απατεώνες συμβούλους και δεν θα ειναι ο δικός σου συνδυασμός αυτός γιατρε.μας εφερες την ελπίδα και την παίρνεις πίσω.ολα για την εξουσία τελικα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο γιατρε γιατι εσυ ήσουν που δεν ήθελες την διαφθορά και τωρα την έχεις συνοδοιπόρο.ο βλάκας που απαντάει για σένα και λεει για ψινακη πες του ότι αυτός όλος κόσμος ξέρει τι καπνό φουμαρει.εσυ γιατρε δυστυχως μας ξεγελάσες.γιατι αλλα σκέφτεσαι αλλα λες και τελικα άλλες πραττεις.
    ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΩΝ
    Με αφορμή το σχόλιο της ομάδας νέων που εμμέσως πλην σαφώς ειναι εξοργισμένοι με την απόφαση του γιατρού να μπει στην ομάδα Τζιτζη-σκλαβαινα είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η δικη μας γενιά κόβει κάθε επαφή με τον γιατρό.Ειμασταν απο αυτούς που στήριξαν απο την πρωτη στιγμη την προσπάθεια του γιατρου για ένα νησι δικαιοσύνης μα πάνω απο ολα ανθρώπινο.ειμασταν αυτοί που με φανερό η κρυφο τροπο στηριξαμε τον γιατρο σε κάθε γωνία της αιγινας και αν βρεθήκαμε.Δυστυχως τα συναισθήματα μας ειναι σιχαμαρα και απέχθεια για την κίνηση αυτη του γιατρου.Σε αντίθεση με την ομάδα νέων που θα ψηφίσει βάση άλλον κριτηρίων εμείς θα ψηφίσουμε κουκούλη γιατι τουλάχιστον αυτοί ήταν πάντα ειλικρινής και ας μην μας αρεσανε πολλα απο αυτα που πρεσβευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσοι σχολιάζουν στο ψαρογατο θα πρεπει να μην σχολιάζουν στον κότσιδα γιατι αυτο το πράγμα κάνει προπαγάνδα και φίμωση της ελευθερίας λόγου.οτι τον συμφέρει η δεν κάνει κακό στο προσω το κακο δημοσιεύει.θελει ο κακομοιρογλου να βγει και συμβουλος.πως θα το κανεις αυτο βρε παιδι μου αφού δεν σου είπαν όταν ήσουν μικρο παιδάκι για την δημοκρατία.πρεπει λοιπόν για να πάρεις και εσυ λίγο εξουσία να διαθέτεις τουλάχιστον τα βασικά.εγω αντίθετα απο την ομάδα νέων και την ΓΕΝΝΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΩΝ όχι μόνο δεν θα ψηφίσω γιατρο αλλα και θα κάνω αυτο που κάνει και η τρελό κοτσιδου δηλ.προπαγανδα κατα του γιατρου με όλη την δύναμη μου.
    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποιος σχολιάζει στην κοτσιδου ότι τα σχόλια τα γράφει μόνος του ο ψαρογατος.θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ανάγκη μας για τα σχόλια μας στον ψαρογατο πηγάζει απο την τρελή κίνηση γιατρου να τα φτιάξει με τον σκλαβαινα.ασε που τα ίδια σχόλια γράφουμε και στην κοτσιδου αλλα δυστυχως αυτός εχει χασει την ψυχή του και δεν τα δημοσιεύει.
    Η ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΟΓΔΟΝΤΑΡΗΔΩΝ
    Παιδιά εμείς βλέπουμε όλα αυτά με απορία. Πώς είναι δυνατό να νομίζουνε μερικοί ότι ο γενήτης ξεχνάει τόσο γρήγορα; Εδώ θυμόμαστε μεις που έχουμε και αλτσχάιμερ ότι αυτοί που τώρα είναι μαζί πρίν 15 μέρες μαλώνανε. Μήπως τους άλλαξε ο γιατρός τα χάπια; Γι αυτό και μεις θα ψηφίσουμε φίλιππα για να βλέπουμε τα χάλια τους ναπαρηγοριόμαστε ότι υπάρχουν και χειρότερα απ' τα δικά μας. Συγγμώμη που δε γράφουμε περισσότερα αλλά έχουμε αρθρίτιδα στα δάχτυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημήτρη αληθεύει πηγές με κανέναν απ αυτους; εγώ μόνο από σένα θα το πιστεψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 4:19 μ.μ. Φίλε μου,
    Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανένα σου δηλώνω με απλά λόγια..." Όχι ".
    Το οτι δέχθηκα προτάσεις έως και πιέσεις μερικές φορές, "πιέσεις όχι κακόβουλες", είναι τιμή για εμένα!!
    Ειλικρινά και μέσα απο την ψυχή μου θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που με τίμησαν, δείχνοντας μου την εκτίμηση που τρέφουν προς το πρόσωπό μου.
    Παραμένω ενεργός πολίτης, θα παρακολουθώ τις εξελίξεις και όταν κρίνω ότι απαιτείται θα παρεμβαίνω, έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, αυτοί που θέλουν να λειτουργήσουν για το καλο του Νησιού το αποδεικνύουν με τις πράξεις τους!!
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία!!
    Δημήτρης Ιωαννίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή