ΜΕΝΟΥ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΕΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΩΝ


Ο  Γιώργος διαττυμπανίζει δεξιά και αριστερά ότι είναι αυτός που βγάζει δημάρχους και ότι όσοι τον έχουν υποτιμήσει θα υποστούν την δυσμένεια του.
Τώρα βρήκε νέο πουλέν και σαν δήμαρχο και σαν σύμβουλο. Προς το παρών του λείπουν ακόμα δύο σύμβουλοι για να φτιάξει τριάδα αντιδημάρχων όπως είχε κάνει με τον Σακκιώτη.

7 σχόλια:

  1. Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΣΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤΑΛ Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ. ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΕΜΒΗ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Simfwno 3:18. Exei ginei kai mistiko dipno sto Marathona.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε τον κακομοιρι τον παρεδρο ποιο λιονταρι ούτε γατα δεν μπορει πλέον να εκλέξει.αλλα δεν πειράζει κάποτε ήταν προεδραρα και κατάντησε ο τελευταίος των ξενοκαρφιτων.για κανά πενταμελες καθαρισμού προς κορυδαλλο πλευρά και αυτο με επιφύλαξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήστε ήσυχο τον πρόεδρο γιατι άμα τα πάρει το πολυ πολυ να μαζέψει όλους τους συμβούλους του και να πάρει την δημαρχία απο την πρωτη κυριακη στην νήσο αλκατραζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κύριος Γιώργος θέλει να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για έναν και μόνο λόγο για να ισχυριστεί στα δικαστήρια που έχουν ότι τον κυνηγάνε για να τον πλήξουν πολιτικά. Ο κύριος Γιώργος τελικά δεν είναι μόνο λιοντάρι αλλά και γάτα. Κύριε Γιώργο κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ ΘΣ ΦΑΝΕ PSARANTON. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή