ΜΕΝΟΥ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ



Καταρχήν ΔΕΝ υπάρχει καμμιά συμφωνία της Αύρας . Θελήσαμε να σατηρίσουμε την συμφωνία της Αυλής. Συμφωνίες δεν γίνονται σε ανοιχτούς χώρους την ώρα που συζητάνε δύο άνθρωποι παρουσία τρίτων. Το πολύ μια τέτοια συμφωνία να έχει να κάνει με το να πάνε  στο ΑΙΑΚΕΙΟΝ να πιούν καφέ και να φάνε τυρόπιτα μέχρι εκεί.-

Συμφωνίες γίνονται σε κλειστούς χώρους και όχι ανοιχτούς, η φωτογραφία είναι σε ανοιχτό χώρο.
Αν είσαι δε συνδυασμός πας με τους συνεργάτες σου και όχι μόνος σου ή με συγγενείς σου  για να κάνεις κάποια συμφωνία. Οταν  πας μόνος σου χωρίς συνεργάτες αυτό που καταφέρνεις είναι να χάσεις το πλεονέκτημα που έχεις και η συμφωνία να είναι προς όφελος των άλλων.
Όταν γίνεται μια συμφωνία πρέπει και οι δύο μεριές να τις τηρήσουν. Αν όμως ο σκοπός είναι να γίνει κάποιος δήμαρχος και μόνο , τότε χάνονται πολλά . Αυτοί που δεν θέλουν να γίνουν δήμαρχοι αλλά θέλουν να είναι μέσα εκμεταλεύονται αυτή την αδυναμία και επιβάλουν όρους που μελλοντικά είναι επιζήμιοι για τον συνδυασμό και για τον δήμαρχο που ασκεί εξουσία.
Αυτά είναι τα παρασκήνια μια συμφωνίας που δεν φαίνεται ποτέ σε μια φωτογραφία που είναι σε δημόσιο χώρο με δύο ανθρώπους να συζητάνε.

ΥΓ
Αν κάποιοι θίγονται με τις αναρτήσεις του μπλογκ μπορούν να στείλουν επιστολή στο gatopodaros@gmail.com δεν έχουμε σκοπό να θίξουμε άτομα.
Καυτηριάζουμε καταστάσεις και όχι άτομα.

15 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΚΟΤΣΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτος που του εδωσε και τα απορρητα εγγραφα της Μονης

      Διαγραφή
  2. ο γυφτος συνεχιζει και δεν βαζει τα σχολια. του έγραψα ότι μια μηνυση εφαγε ας μη μας κάνει τον ήρωα!! Του πρότεινα να βγει στην αντεπίθεση και να κανει και αυτος μήνυση. Στοιχεία υπαρχουν και παλιά και φετινά. Η κοτσιδού δεν το έβαλε το σχόλιο γιατι φαίνεται ότι της αρέσει να το παίζει διωκόμενος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε ψαρόγατε επειδή δευτερευόντως αφήνεται να εννοηθεί η ύπαρξη δηθεν "συμφωνίας Αυλής", ξέρεις πολύ καλά οτι τέτοιο πράγμα δεν υπήρξε ποτέ. Είναι στα επίπεδα του χιούμορ και μόνο και την ξεφούρνισαν οι κολλητοί του Γρηγορόπουλου που δεν ήθελαν να χωνέψουν τους 1000 ψηφους διαφοράς που έχασαν απο τον Σακκιώτη και θέλαν να παρηγορηθούν οτι η ταπεινωτικη τους ήττα ηταν ταχατες προϊον συνωμοσίας και συναλλαγής.
    Ουτε ο Κουκούλης αλλά ούτε και ο Σακκιώτης κανουν συμφωνίες.
    Είναι έξω απο το ήθος τους.
    Αν ο Σάκης μάλιστα ηθελε να κανει συμφωνίες θα είχε βγεί δήμαρχος και το 2006. Αυτο το ξερουν πολυ καλά οχι πολλοί, αλλά αρκετοι που προσπάθησαν να τον εκβιάσουν πριν την 2η Κυριακή το 2006.
    Είναι οι ίδιοι που κάνουν συμφωνίες και το 2014, είναι μαζι σας τωρα, ρώτα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αν είσαι δε συνδυασμός πας με τους συνςργάτες σου και όχι μόνος σου ή με συγγενείς σου για να κάνεις κάποια συμφωνία."

    ΣΕ ΧΑΣΑΠΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΛΙΝΟΝΤΕ.....
    ΕΝΑΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλο Πασχα να εχουμε... Βρηκαν αρνι και το εσφαξαν... ΩΣ συνηθως!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12.41 χάρηκα και εγώ λέω δυό μέρες θα ψάχνουν πάλι τον κοτσιδάκια γιατί δημοσίευσε απόρρητα έγγραφα.Πάω στο μπλόγκ και τι βλέπω μια εφημερίδα της κυβέρνησης αυτό ήταν το απόρρητο:Τσάμπα η χαρά αυτες τις βρίσκεις κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο όσο για την ενημέρωση είχε φροντίσει η άλλη πλευρά να το διαδώσει σε όλη την Αίγινα και χαζός να ήταν θα υπήρχε ένας να τον ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑ ΟΥΤΕ ΦΩΤΙΑ ΟΥΤΕ ΤΖΑΚΙ ΤΟΝΕ ΣΩΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είδα μια φοτο στο αιγιναλαιτ και τρομαξα. Τσιφλιδης, Γαλαρος, Παπαδοπουλος, Πτερουδης,... με έπιασε κρυος ιδρώτας.. Δαγκωτό Μύθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προς 6:31 μ.μ.
    α) προσπάθησε να το συνηθίσεις γιατι για 5 τουλαχιστον χρονια αυτους θα βλεπεις
    β) οσα δεν φτανει η αλεπου (υποψηφίους)...
    γ) Αυτοι περπατήσανε και περπατάνε φανερά και μέρα-μεσημερι στην παραλία. Κατι άλλοι επειδη το παζάρεμα δεν εχει τελειώσει ακόμα κρυβονται σαν σκιες μεσα στα σκοταδια για να μην τους δουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στον 12.01 ή αλλιώς κοτσιδού. Να γράφεις στο δικο σου μπλοκ πληρωμένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αυτά που έγραψε στο άρθρο του ο κοτσίδας περί 2ης Κυριακής μεταξύ Τζίτζη και Κουκούλη του τα υπογόρευσε χτες ο Σκλάβενας στο μαγαζί του Τηλέμαχου άσε ρε κοτσίδα καλά τα έλεγε ο Δαλαμάνης ότι με μια μακαρονάδα γράφεις ότι σου λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ανθρωπος δεν ειναι απλα πουλημενος...ειναι κατοχικη φιγουρα...αυτοι εκαναν περιουσια την κατοχη...μονο που δεν ειχαν κοτσιδα..φορουσαν κουκουλα...περιμενετε να ακουσετε τι βγαινει στη φορα εντος ολιγων ημερων για τον κυριο και θα καταλαβετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκτακτη παρασταση στη κυψελη Η ΤΡΕΛΟΚΟΤΣΙΔΟΥ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΛΙΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η εικόνα είναι του george? πριν πόσα χρόνια? όταν ανακαλύφθηκε η τυρόπιτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή