ΜΕΝΟΥ

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ - ΣΟΔΑ ΝΕΚΤΑΡ

 Η σόδα κάνει πολύ καλό στην χώνεψη . Για αυτό λοιπόν όσοι δυσκολεύονται να χωνέψουν τους προτείνουμε να πιούν μια σόδα Νέκταρ κάνει καλό στην χώνεψη. 

12 σχόλια:

  1. Καλό μήνα μαζί με ενα αφιέρωμα για την Αίγινα!!
    ... «Ο ΣΏΖΩΝ ΕΑΥΤΌΝ ΣΩΘΉΤΩ» (2014).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη επιτυχια στην νεα Δημοτικη Αρχη απο καρδιας,οσο για τους αλλους της αντιπολιτευσης ,καλη χωνεψη ,σαν δεν νρταπηκαν να μην συμμετεχουν στην τελετη. Δηλαδη τι θελουν να δειξουν με αυτο ,μαλλον δειχνουν κατωτεροτητα ΝΕΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ,ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπουχαχαχαχαχαχα
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Νίκος θα παρει Κυβερνητική θέση του την έχει υποσχεθεί ο ΣΑΜΑΡΑΣ, δεν θα ασχοληθεί με εγκόσμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Λιάπης εκτός του εξαψήφιου σε Αιγινήτη επιχειρηματία, έχει και ενα επταψήφιο με βαρβάτο κυνηγητό απο μεγάλη Τράπεζα. Ά ρε ΛΑΜΟΓΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δήμαρχος προασπίζει τα τοπικά συμφέροντα, κατευθύνει τις δράσεις του δήμου για την υλοποίηση του σχεδίου ανάπτυξης, διασφαλίζει την ενότητα της τοπικής κοινωνίας και ασκεί τα καθήκοντά του με γνώμονα τις αρχές της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας.
    Ειδικότερα, ο δήμαρχος:
    "Eκτελεί τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, της οικονομικής και της επιτροπής ποιότητας ζωής. H μη εκτέλεση των αποφάσεων αυτών συνιστά σοβαρή πειθαρχική παράβαση καθήκοντος..."

    Δ. Μούρτζη η Μονή σ'ακουμπάει,
    ετοιμάσου για Ντουμπάϊ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποια τελετη και πρασινα αλογα τσαμπουνατε ρε; δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.
    Μηπως οταν παρεδωσε ο Μουρτζης το 2007 εγινε τελετη;
    Παντως αν θελει ας κανει επετειο νικης ο Μουρτζης στις 25/5/2015 και να ειστε σιγουροι οτι θα παμε ολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νικολάκη στο έχω ξαναγράψει και σε άλλο σχολείο αλλά το διέγραψες δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα ο Δημήτρης Μούρτζης σε χρησιμοποίησε αγόρι μου για "Νεροκουβαλητή", όπως και κάποιους άλλους, εσύ δεν θέλεις να το παραδεχθείς, θα το δεις στο μέλλον ...άδειασμα έφαγες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί που τρέχαν για να βγούν
    Με αρχηγό μαλέα,
    Μόλις τα ζόρια αρχίσουνε
    Τσιμ@ύκια του Σαλέα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και κλάμα η κυρία διότι χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Αλλά εγώ δε φταίω σε τίποτα. Αφήστε ρε το καλάμι στην πάντα. Σοβαρευτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτο που έκανε ο Μούρτζης θα μνήμη στην Μαύρη στορία.
    Το ματόχαντρο τι να του κάνει... Ενας μάγος ΒΟΥΝΤΟΥ του χρειάζεται για να κουμαντάρει τις κούκλες και μαργιονέτες που επέλεξε μόνο και μόνο για να λέει, είμαι Δήμαρχος. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια γιατί μόνο Δήμαρχος δεν θα μπορεί να είναι... Ένας απο τους πέντε Μουρτζηκούς θα είναι του Εν Βράση!!
    Τα υπόλοιπα σε τσάντα Ντελίβερι (Πιπίλας, Ψαροταβέρνας, παραλιάρχης κ.λπ.)... Μητσάρα πες αλεύρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχετε ξαναδεί Άλαλο αντιδήμαρχο...
    Ρέ Μούρτζη αυτός είναι τελείως αμόρφωτος πας καλα, για Ψαροταβερνιάρης καλός είναι "έλεος", άντε πες του να κάνει καμιά τηγανιά καλαμαράκια. Καλά στα λένε, έτσι όπως τα έκανες θα τα λουστείς κι' όλας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή