ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΕΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΙΓΙΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ


Σύμφωνα με πληροφορίες η παράταξη ΑΙΓΙΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ  δεν έχει συνέλθει από το πλήγμα των εκλογών . Κάποιοι επιμένουν  στην τακτική του σκληρού ροκ, κάποιοι άλλοι είναι έτοιμοι να την κοπανίσουν και κάποιοι άλλοι που βλέπουν πιο μακριά προσπαθούν να την ελέξουν προς ιδίον όφελος.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτήν την προοπτική το μόνο που δεν θα κάνουν είναι να ασκήσουν σωστή και υπεύθυνη αντιπολίτευση.

10 σχόλια:

  1. Εχεις απόλυτο δίκιο. Θα μιμηθούμε την δικιά σου αντιπολίτευση να είσαι σίγουρος: Θα κάνουμε συνέχεια πρόσφυγες και κωλοτουμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έριδες στην κίνηση ευθύνης και τσακωμοί στο Αίγινα εν δράσει και για όλους. Άμα κοιτάγαμε πρώτα τη δική μας την καμπούρα θα ήταν καλύτερα αλλά μας αφήνει ο εγωισμός και η υπεροψία; Δε μας αφήνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει ένας σοβαρός, υπεύθυνος και έντιμος άνθρωπος που να ξέρει να μας πει πόσο μεγάλο είναι το τυρί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τυρί... Τουλουμοτύρι και είναι ΚΕΦΑΛΙ..!!
    Το κεφάλι βέβαια διφοούμενης σημασίας λόγω Καλλικράτη, θα τους πάρουν το κεφάλι, θα το φάνε... το ΚΕΦΑΛΙ... who knows!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΣΙΜΠΙΔΑ τη φωναζες στον Μαραθώνα οταν ετρωγες τα χαστουκακια ΜΙΧΆΛΗ ΜΙΧΆΛΗ χαχαχαχαχα ποιον Μιχάλη φωναζες τον συγχωρεμενο που του ειχες φάει το δεκαρικο ΑΛΗΤΗ θα φας κι αλλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λαμογιούζο όλα στην ώρα τους . Κοίτα να πληρώσεις τα χρέη σου στο ΝΟΑ και μετά μίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψαρόγατε να προσέχεις τις ψαρόπιτες μη σου κάτσει κανένα κόκαλο και άντε βγάλτο μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΑΡΟΓΑΤΕ ΕΧΡΙΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΔΕΧΘΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ. ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ (και δεν δημοσίευσε και το σχόλιο μου στο μπλογκ του, μάλιστα χωρίς να είναι υβριστικό. Ίσα ίσα χαρακτήριζα τον κ. Γιώργο ως άσπυλο,αμόλυντο και άριστο γνώστη νομοθεσίας και αυτοδιοίκησης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κάποιοι να προσέχουν τις τσιπούρες γιατί έτσι και τους μπουν δύσκολα βγαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μου τηλεφώνησε ξημερώματα ο πρωθυπουργός μας και μου λέει: αποφάσισα να κάνω υπουργό εσωτερικών τον κύριο Γεώργιο Θεοδωράκη γιατί είναι άσπυλος αμόλυντος και άριστος γνώστης αυτοδηκοιτηκών και νομικών ζητημάτων. Ο ντινόπουλος δέχθηκε να αντικατασταθεί, όμως ο κ θεοδωράκης δεν απεδέχθη την θέση. Κρίμαααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή