ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΔΙΑΚΟΠΕΣ...





Η ομάδα του Ψαρόγατου βρίσκεται σε διακοπές . Αποφασίσαμε την εβδομάδα πριν την μεγάλη γιορτή της Παναγίας να μην αναρτήσουμε τίποτε.
Ραντεβού με την μεγάλη εορτή του Καλοκαιριού , την γιορτή της Παναγίας μας.
ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

28 σχόλια:

  1. ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ 14 Αυγούστου 2014 2:37 π.μ
    ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΝΤΙΚΑ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΚΟΥΒΑ - ΤΣΟΥΧΤΡΑ ΚΤΛ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΛΑΜΟΓΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΑΝΤΕ ΦΑΤΕ ΚΑΙΚΟΥΚΟΥΛΟΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    Υ.Γ. Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΛΕΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΒΟΘΟΔΩΡΑΚΗ


    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ
    Αγαπητέ Ψαρόγατε
    λυπάμαι αν θα χαλάσω για λίγο τη νιρβάνα των διακοπών σου, αναφερόμενος σε ανώνυμο σχολιαστή της προηγούμενης ανάρτησής σου, της 14 Αυγούστου 2014 με νούμερο 2:37, που όπως διαπίστωσα, μετά από πληροφόρηση κοινών φίλων, ασχολείται με το πρόσωπό μου και μου χρεώνει μπλογκ με τα οποία δεν έχω καμία σχέση.
    Η αλήθεια είναι ότι με ξερόλες και φωτεινούς παντογνώστες, που δημοσιεύουν γελοιότητες, έχω σταματήσει να ασχολούμαι και κάπου έχω αρχίσει να βλέπω το θέμα από την αστεία του πλευρά.
    Ζητώ συγγνώμη που θα σου πω, χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, ότι σας παρακολουθώ σπάνια, γιατί δεν έχω περίσσευμα χρόνου, αλλά και γιατί ουδέποτε υπήρξα οπαδός της εικοτολογίας.
    Απλά μπαίνω εδώ σήμερα και σου γράφω μόνο και μόνο για να ξεκαθαρίσω στον, κατά τα λεγόμενά του, εμπαθή φίλο μας, ότι έχει πέσει έξω στις εικασίες του και πρέπει να ψάξει αλλού να βρει τους υπαίτιους της κακοθυμίας του.
    Όσο για το τι δρόμο επέλεξα να ακολουθήσω στις δημοτικές εκλογές, είναι αναφέρετο δημοκρατικό δικαίωμά μου και δεν επιτρέπω σε κανένα φασιστόμουτρο να μου το αμφισβητεί.
    Καλό όμως είναι να γνωρίζει ο περί ου αδόκιμος και ανώνυμος λασπολόγος, ότι ουδέποτε έχω διαταράξει τις κοινωνικές και πάνω απ' όλα τις ανθρώπινες σχέσεις μου για λόγους πολιτικής. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω την ευτυχία να έχω φίλους από όλα τα κόμματα.
    Θεωρώ ότι στην πολιτική δεν θα έπρεπε να κρίνονται τα πρόσωπα, αλλά οι αγαθές προθέσεις οι προσπάθειες, οι πράξεις και εν μέρει τα αποτελέσματα.
    Κατά συνέπεια δε θα μπορούσα ποτέ να κρίνω μια διοίκηση τη στιγμή που ακόμα δεν έχει αρχίσει να διοικεί. Οποιαδήποτε όμως και αν είναι αυτή, πάντα ευχόμουν και εύχομαι να επιτύχει, διότι η επιτυχία της θα είναι επιτυχία όλων μας.
    Ως προς δε τον καινούριο μας Δήμαρχο, το Δημήτρη το Μούρτζη, εξακολουθώ να τον θεωρώ φίλο μου. Αυτός μάλιστα είναι σε θέση να γνωρίζει πολύ περισσότερα πράγματα, ως προς τα εκλογικά αποτελέσματα των Δημοτικών μας Εκλογών και τη συμβολή μου σε αυτά.
    Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά για την ημέρα. Είθε η Μεγαλόχαρη να είναι προστάτιδα και αρωγός στο έργο σας και να σας βοηθήσει να διοικήσετε με σύνεση και σωφροσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε ζήση αυτοί τρώγονται μεταξύ τους και βαράνε μαντολίνο. Τελικά επειδή σε ορισμένους δεν τους βγαίνει, παλι τα βάλανε με εσας, ρε δε ντρέπονται λιγάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 14 Αυγούστου 2014 2:37 π.μ
    Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και ΠΗΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δάσκαλε έγραψες, σου συνιστώ να κάνεις ότι έκανα κι εγώ,
    τους συνδέεις με Κάιρο και άντε γειά!!
    Τώρα για το Νεοσσό... Αιρετό ...θερμόαιμο 2:37 π.μ.
    του συνιστώ λίγη προσοχή γιατί απο τα γραφόμενά του καρφώθηκε!!
    Λίγη εγκράτεια δεν βλάπτει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ώπα ρε φίλε δάσκαλε. Χαλάρωσε γιατί σε βλέπω να τα έχεις πάρει λίγο - πολύ ανάποδα. Εντάξει με τον κύριο 2:37 και τη βεβαίωση ταυτοπροσωπίας που σου έβγαλε, αλλά μου φαίνεται ότι τα ψιλοχώνεις και σε μας. Εντάξει, νομίζω ότι δεν είναι και προσβλητικό να σε θεωρεί ο ξερόλας ότι είσαι ο PONTIX ή ο LAKOYVAS ή ξέρω εγώ τι άλλο. Τι φταίμε εμείς αν ο νεοσσός, όπως τον είπε και ο κύριος Ιωαννίδης δεν αντέχει την κριτική; Σκέψου να τον βρίζαμε κιόλας. Σε λίγο καιρό που θα γίνει κότα θα στρώσει. Πάντως είσαι μάγκας γιατί βγήκες φόρα παρτίδα και του τα χώνεις με ονοματεπώνυμο. Έχεις μια βαρβατίλα ρε παιδί μου και γιαυτό σε πάμε. Εμείς δεν θα του κάνουμε δήλωση νομιμοφροσύνης, παραμένουμε στους ANONYMOUS. Αυτός παραμένει στους ...λεβέντες. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω. Τι τυρί ήταν αυτό που τον πείραξε; Πρέπει να ήταν λιγμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα Pontika ωραίο ξεφώνημα!!
    Να σου πώ τώρα που το ψηλαφίζω, αυτός ο Νεοσσός μάλλον λιγμένο ΤΟΥΛΟΥΜΟΤΥΡΙ ή ΜΑΛΑΚΟΤΥΡΙ πρέπει να έφαγε...
    Το έφαγε και γρήγορα και του κατσε!!
    Πάντως μετά λείπεις μου διαπιστώνω ότι αρκετά απο τα μέλη της καινούργιας διοίκησης που θα αναλάβει έχουν μια τάση αποστροφής, να συμπεριλάβουμε και ορισμένους που έχουν καβαλήσει ένα "τεράστιο καλάμι", με αποτέλεσμα να δημιουργούν ενα κλίμα εχθρότητας και μίσους. Δυστυχώς δεν έχουν διανοηθεί ότι με τον Καλλικράτη ή κάθε διοίκηση χρειάζεται βοήθεια απ'τον οποιοδήποτε, χρειάζεται συμμάχους και όχι ευκαιριακούς πολέμιους κι ανθρώπους που επενδύουν στην καταστροφή!! Μάλλον βρίσκονται σε μεγάλη πλάνη!!
    Η υπεροψία και το εγώ είναι ο χειρότερος σύμβουλος!!
    Αυτά τα ολίγα και να τρώτε ΛΑΔΟΤΥΡΙ δεν χαλάει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιο είναι αυτό το άθλιο γουρούνι που είναι υπεύθυνο για το νερό;;
    Πάλι βρε αλητήριοι μας αφήσατε χωρίς νερό, ρε θέλετε και τουρισμό στο νησί, ερχόμαστε τριήμερο και τα κουνούπια από τα σκουπίδια και τη βρωμιά σας μας ρήμαξαν εμάς και τα παιδιά μας. Ρε αλητήριοι ήθελα να ξέρα δεν έχετε λίγη ντροπή, λίγη τσίπα δεν έχετε επάνω σας, ου να μου χαθείτε ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ενα γουρούνι λέγεται ξυπόλυτο κ το άλλο Καρλής.
    Τώρα που σου λήφθηκε η απορία θα έχουμε νερό και ο άλλος καραγκιόζης θα μαζέψει τα σκουπίδια, ασε ρε φίλε.
    ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΑ ΠΟΛΥ" ΝΟΥΜΕΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην βιάζεστε. Υπομονή. Ο ψέυτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Του χρόνου ακριβώς τέτοια εποχή δυστυχώς όλοι θα ψάχνονται για το τι θα μας έχει συμβεί.
    Και μην ακούσω δεν το ξέραμε, δεν το περιμέναμε κλπ γιατι ευθύνη θα έχουν όλοι, ανεξάρτητα αν τοτε θα εχουν διαφοροποιηθεί. Ειδικά οι "μορφωμένοι" του Μούρτζη που ξέρανε πολυ καλά τι αχρηστους στηρίξανε.
    Τεμπέληδες, αργυρωνητοι, καταχραστές, ψωνάρες, ψυχικά ανώμαλοι και λαμόγια ενώθηκαν και πήραν τον δήμο.
    Φωτιά και τσεκούρι θα πέσει όμως και δεν θα ξεφυγει κανένας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2:34 μ. μ.
    Έχεις απόλυτο δίκιο, μαύρο φίδι που τους έφαγε και Tsouxtra που τους χάιδεψε. Το κακό στην ολη υπόθεση είναι οτι θα χρειαστεί να φέρω κανα κοπάδι Tsouxtres... Τα ΛΑΜΟΓΙΑ είναι πολλά οι απροσάρμοστοι κ ψυχάκιδες έχουν δημιουργήσει ενα συνοθήλευμα διοίκησης που θα παει το Νησί στον Αγύριστο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αααπ! που λέει και ο Γ.Α.Π τι έγινε? Έχω χάσει συνέχεια . Ο νεοσσός πρέπει να έχει πιάσει κοτόψειρες. Τόσο πολύ τον πείραξε που ο δάσκαλος και ο Ιωαννίδης λύθηκαν από το μαρούλι? Τώρα, αφού ο δάσκαλος τον στόλισε με ονοματεπώνυμο δεν πρέπει και αυτός να βγει με το ονοματάκι του? Τι έγινε κολώνουμε? Ή μήπως είναι νεοσσίδα? Μια ερώτηση κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άδικα κατηγορείτε όλοι σας τον Αντιδήμαρχο τον κύριο Μαρμαρινό. Είναι ο μόνος που δουλεύει στο Δήμο. Τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τις προάλες τον δάγκωσε και ένα φίδι στις δεξαμενές και τον έτρεχαν τον άνθρωπο. Είναι κρίμα και άδικο γιατί κάνει μεγάλη προσπάθεια. Η Αίγινα δεν έχει και τίποτα ποτάμια να τρέχουν. Αυτές τις μέρες βούλιαξε από κόσμο. Πρώτη φορά τόσος κόσμος στην Αίγινα. Και είχαμε μερικές διακοπές. Κανείς μας όμως δεν φροντίζει να βάλει ένα τεπόζιτο για τις δύσκολες μέρες. Τα θέλουμε όλα δικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά ο δάσκαλος τα ψιλοχώνει και σε σας τους υπόλοιπους. Δεν ασχολείται λέει με εικοτολογίες. Με εικασίες δηλαδή. (Μάλλον δεν ήθελε να πει κουτσομπολιά). Και δεν κρίνει μια διοίκηση πριν να διοικήσει. Η τοποθέτησή του ήταν σοφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε λίγο θα τον δαγκώσει και η διμούτσουνη οχιά που ονομάζεται Μούρτζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν το πιστεύω ούτε μάντης να ήμουν...
    Μαύρο φίδι τον Δάγκασε τον ΑντίΝερουλά??
    Να τόβρω να το κάνω Μάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θαύμα-Θαύμα! Αποκτήσαμε και μεις φιδακια της Παναγίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ

    Νίτσα Λουλέ. "Aποχαιρετισμός στο Δήμαρχο".
    Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014 02:19

    Συνήθως ο αποχωρών απο τα κοινά φροντίζει έστω και στο τέλος για την υστεροφημία του. Στην δική σου περίπτωση Σάκη Σακιώτη ισχύει το αντίθετο. Για τρίτο καλοκαίρι καταδίκασες ντόπιους και μη να ζήσουν ένα ακόμη Δεκαπενταύγουστο αγκαλιά με τα σκουπίδια. Άνθρωποι, τρωκτικά, περιττώματα, γίναμε ένα. Δέκατη έκτη μέρα σήμερα, του Αυγούστου 17 και στον κεντρικό δρόμο των Αγίων οι πλαστικές σακούλες ψήνονται στον ήλιο και οι οσμές που αναδύονται τραβούν όλο και περισσότερα ζωντανά για εξερεύνηση. Ακόμη ένα Δεκαπενταύγουστο με κομμένο νερό, λακκούβες στους δρόμους και παραλίες χωρίς δοχεία, για να μαθαίνουν τα παιδιά πως το σακουλάκι από το παγωτό πρέπει να το πετούν εκεί και όχι στην άμμο. Θυμάμαι με πόση επιμονή, χρόνια πριν, προσπαθούσες ξανά και ξανά να εκλεγείς δήμαρχος. Και τα κατάφερες Με το σλόγκαν "ψηφίστε".

    Και ο κόσμος είπε, "άντε" και σε ψήφισε. Μόνο που δεν υπολόγισε σωστά. Και το νησί βούλιαξε στη βρώμα και το νερό έγινε πιο αλμυρό κι από τη θάλασσα. Ένα τόσο όμορφο νησί με ιστορία όσο λίγα. Ένα νησί που πολλοί άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης επέλεξαν για ξεκούραση ή για μόνιμη κατοικία, το καταδίκασες με την πολιτική σου στην απόλυτη μιζέρια. Ανικανότητα; Αδιαφορία; Και τα δύο θα πώ εγώ. Το διοίκειν δεν έχει να κάνει με την υπαλλήλικη θητεία σε νεκροταφείο ενός δήμου. Και οι δημότες δεν προσφέρονται για αρνιά σε σφαγείο του όποιου θέλει να κάνει το κέφι ή το όνειρό του πραγματικότητα. Κανείς δεν σου μίλησε για τα… μεταξωτά εσώρουχα και τους… επιδέξιους;

    Ξέρω πως κάποιοι θα πουν πάλι πως ξεπερνώ όρια, δεν φέρομαι με πολιτισμό, όπως είπαν και πέρυσι που με άλλους δέκα κατοίκους εναποθέσαμε τις σκουπιδοσακούλες μας έξω από το σπίτι σου. Θα ψελλίσουν και κάτι για την αριστερή μου καταγωγή λες και ο αριστερός αρέσκεται να ζει στη βρωμιά. Σ’ αυτούς, χαρίζω τον δικό σου πολιτισμό που προφανώς προτιμούν. Μήπως πρέπει αλήθεια να το βάλουμε σε ψηφοφορία, για να δούμε ποιόν πολιτισμό προτιμά και ο απλός κόσμος; Σάκη Σακιώτη φεύγεις και αφήνεις πίσω σου θυμό, πολύ θυμό και αυτό εισπράττεις….

    Νίτσα Λουλέ
    δημοσιογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την κ.Νίτσα Λουλέ, δυστυχώς όλοι γνωρίζουμε για τις πληγές του Φαραώ, αυτή τη στιγμή η Αίγινα έχει αποκτήσει τις δικές της πληγές. Η ονομασία μιάς απο αυτές είναι η πληγή του "Τρίο Γκονζάλες!!" Τα πρόσωπα αυτής της πληγής είναι κατά σειρά αρμοδιοτήτων:
    1ος κ. Σάκης Σακάτης
    2ος κ. Αγής Παπαρινός
    3ος κ. Καρλής ΑχρηστοΠούλος.
    Αυτοί λοιπόν οι κύριοι σε ( ) είναι μια από τις πληγές της Αίγινας, μου είναι αδιανόητο ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν το θράσος και περπατάνε στα πεζοδρόμια και στην παραλία της Αίγινας.
    Αν είναι δυνατόν "με τις ευλογίες του Σάκη" ο ενας να μας διακόπτει το νερό ή να μας γεμίζει τις δεξαμενές με θάλασσα και να μας λέει ότι η Αίγινα δεν έμεινε πότε απο νερό, ο δεύτερος δε "άλλος άχρηστος" και αυτός με τις ευλογίες του άρχοντα να μη φροντίζει ούτε για τα σκουπίδια, ούτε για τις λακούβες ή για οτιδήποτε αλλο είναι στην αρμοδιότητα του, να μην αναφερθώ για την ΚΕΔΑ.
    Κατα τα αλλά και οι τρεις προχωράνε σα να μην τρέχει τίποτα και μάλιστα καμαρώνουν για το έργο το οποίο έχουν προσφέρει στην Αίγινα, μα δεν Ντρεπόσαστε λιγάκι με ανθρώπους από την Ζιμπάμπουε έχετε να κάνετε; Ακόμα κι εκεί να ήσασταν θα σας είχαν πάρει με τα γιαούρτια!! Αυτός ο ΑντίΝερουλάς τι σου λέει πάλι... εδώ ξεπερνάμε κάθε όριο φαντασίας, μετά από το τόσο υπέροχο έργο που παρουσίασε για την Αίγινα θέλει να είναι πάλι αντιδήμαρχος νερού μα είναι δυνατόν?? Ούτε στα παραμύθια του Γκιούλιβερ δεν θα κόλαγε!!
    Να κάνω μια φιλική υπόδειξη για την καινούργια ηγεσία θα σας προτείνω να πάτε μια βόλτα από τον Πόρο για να δείτε τι σημαίνει τοπική αυτοδιοίκηση και όλα τα υπόλοιπά... μόνο τότε θα καταλάβετε τι έγκλημα έχει κάνει το τρίο Γκονζάλες στην Αίγινα και ίσως αυτό σας βοηθήσει να μην πέσετε και εσείς σε αυτό το κανάλι, γιατί αν αυτοί γλίτωσαν τα γιαούρτια εσείς θα βρεθείτε με το κεφάλι στη Γκιλοτίνα, γιατί δυστυχώς έρχονται χειρότερα με όλο αυτό που τραβάει ο Έλληνας, τελικά εσείς θα είσαστε το εξιλαστήριο θύμα, δεν σας υποχρέωσε κανείς να γίνεται, πηγένατε γυρεύοντας, δείξτε λοιπόν σε εμάς στον απλό πολίτη τις αξίες σας αν τελικά δεν είσαστε κι εσείς αλλη μια πληγή!!

    Tsouxtra ...χωρίς δηλητήριο προς στιγμήν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτός ο Δήμος έτσι που τον κατάντησαν δε σώνεται με τίποτα. Αλλά για να βάλουμε τα πράματα στη θέση τους ποιος τους ψηφίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πώς το είπες αυτό διδάσκαλε; Σύνεση και Σωφροσύνη; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Μα δεν βλέπεις χάλια άνθρωπε μου; Έτσι θα μας κυβερνήσουν οι νέοι μας άρχοντες; Αυτοί είναι έτοιμοι να κάνουν τις προγραφές του Καλλιγούλα. Δον Κορλεόνιδες, Αναντάμπαπαντάμαντώνηδες Κοκορόφτεροι μελανοχίτωνες, όρνιθες, νεοσσοί και νερόκοτες ενωμένοι. Η δόξα είναι δική τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φιλαράκια τον έπιασα μαλάκα το νερουλά και έκανα μπάνιο στις εφτάμιση πριν το κόψη!!
    Χαχαχαχα μαλάκα στην έφερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βαρέθηκα να βλέπω μαστουρωμενους να το παίζουν δήθεν παράγοντες της δημοσιογραφίας. Βικτωρια- άντε σε κανένα κέντρο αποτοξινωσης κουκλίτσα μου και μην διαφθειρεις και τα νέα παιδιά. Δεν σου φταίνε σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απάντηση Σαρκκιώτη προς κ. Λουλέ, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΝ ΟΛΟΙ...

    α) Η σημερινή Διοίκηση εγκαθίδρυσε στο Δήμο μας μιά σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με την Κοινωνία, με όσους πιστεύουν σε ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ που πρέπει να διακατέχουν τους αιρετούς.
    β) Η Διοίκηση του Δήμου κατάφερε τελικά να δώσει – σ’ όλα σχεδόν τα προβλήματά μας – μιά υπεύθυνη, μιά δημιουργική, μιά αποτελεσματική, μιά ελπιδοφόρα απάντηση, χωρίς πολλές φορές να αντιλαμβάνονται οι πολίτες πόσο απαιτητικές και πρόσκαιρες είναι οι σχέσεις που διαμορφώνονται με μια Τ.Α σε ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΣΗ. κ.λπ. κ.λπ...

    ...Η δική μας ερώτηση και τοποθέτηση, ...μετά απ'ολα αυτα που ζήσαμε τέσσερα χρόνια!!
    α) κ. Δ. Μούρτζη αφού τελικά ηταν τόσο καλός γιατί δεν τον παίρνετε για ειδικό σύμβουλο...
    β) η τοποθέτησή μας.
    Εδώ κολλάει η φράση "τρελός παπάς σε βάφτισε..." ή για να γλιτώσουμε μια και καλη... "ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΩ!!"

    Υ.Γ. Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν πως όταν τραβάμε το καζανάκι με το καπάκι της λεκάνης ανοιχτό, διασπείρονται στον αέρα μικρόβια που μπορεί να μεταδοθούν και σε άλλους ανθρώπους..!!

    Μια συμβουλή για την συγκεκριμένη περίπτωση...
    Παρακαλώ το καπάκι "ΕΡΜΗΤΙΚΑ!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε νούμερο Αντιδήμαρχε θα έχει νερό στης 9:30 ο Ασώματος να κάνουμε μπάνιο ή θα ρίχνουμε πάλι με το μπουκάλι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Ιωαννίδης, πρέπει ολη την ημέρα να την περνάει πάνω από το πληκτρολόγιο.Φαντάσου να μην τους είχε συνδέσει με Κάϊρο όπως λέει.Τον καϋμένο πρέπει να υποφέρει που τον πέταξαν εξω από τον συνδιασμό.Μα και εσείς φερθήκατε ασπλαχνα και σε αυτόν και στην αλλον τον κουτοδημμηρία τον δάσκαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 5:30 μ.μ.
    Μαλ@κα ο Ιωαννίδης ηταν δέκα μέρες στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας κομλεξαρα. Τώρα για το γράψιμο και το ξεφώνημα που σας έκανε γιατί δεν μασάει, αυτό είναι μια αλλη ιστορία. Εσείς τον παρακαλαγατε να μην φύγει. Εαν σε συμφέρει να το λες, λέγε το για να γελάμε με την πάρτη σου.
    Πρέπει να σας κουνήθηκε ο φρονιμίτης που ασχολείστε ακόμα και με τους δυό!!
    Φίλος του Μητσάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για να είμαι ειληκρινής το δεξί μου κουνίθηκε αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παρε λοιπόν και το δικο μου το αριστερό για να στανιάρης!
    Μικρός είσαι ακόμα θα μάθεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή