ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ


Την παν κοινώς επιτυχημένη ανάρτηση του Ψαρόγατου που είχε ως τίτλο Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ!!! παραδέκτηκε με την πολύ έξυπνη απάντηση-ανάρτηση με τίτλο ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  θέλοντας με την ευχή του αυτή να γκαντεμιάσει την νέα διοίκηση του δήμου και να αποτύχει στο έργο της.
Αγαπητέ φίλε  Μητσοτάκη της Αίγινας με την παραδοχή σου αυτή επιβεβαιώνοντας και αποδεχόμενος το παρατσούκλι λειτούργησες με την λογική του ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΕΝΑΝ ΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ  και εσύ αγοράκι μου γλυκό το απολαμβάνεις επιβεβαιώντας ταυτόχρονα ένα άλλο παρατσούκλι που σου είχε βγάλει το λαβράκι της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ....Τρελοκοτσιδού!!! 
Τελικά σου αρέσει ατιμούλη είσαι και μαρτυριάρης...

5 σχόλια:

  1. τι εννοεις Ψαρόγατε με το Τελικά σου αρέσει ατιμούλη είσαι και μαρυριάρης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο άνθρωπος ψαρόγατε δεν θέλει με τίποτα να παραδεχτεί πως δεν τον θέλει ο λαός της Αίγινας. διέλυσε με μεγάλη επιτυχία το συνδυασμό του γιατρού (που ήταν φαβορί για το 2014), ξετίναξε τα όποια όνειρα του φίλιππα για δεύτερη θέση στις εκλογές του 2014 και τώρα ονειρεύεται πως θα κάνει την αντιπολίτευση στο Μούρτζη ως ΜΕΓΑΣ δημοσιογράφος (από πότε η τρελοκοτσιδού, όπως τον έχει ονομάσει ο ντρης εδώ και χρόνια έγινε δημοσσιογράφος????????????)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oikonomou Nikolaos "Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην Πατρίδα, να υπακούω το Σύνταγμα και στους Νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου".
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΟΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΨΑΡΟΓΑΤΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oikonomou Nikolaos
    ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ , ΛΑΜΟΓΙΑ καθήστε φρόνιμα τα ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙΑ σας δεν παίρνανε άμα θέλετε πόλεμο εδώ είμαστε έχουμε φάκελο για τον καθέναν από εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει ο καιρός γυρίσματα...
    Η Αίγινα αλλάζει...
    Η Αίγινα ΠΛΑΝΤΑΖΕΙ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή