ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Η ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ


21 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερωτηση κρισεως : Ποιος υποψηφιος συμβουλος στον συνδυασμο Κουκουλη ειναι εκπροσωπος της Χρυσης Αυγης Να σημειωθει οτι αυτος ο υποψηφιος εβριζε τον Κουκουλη αιαχρα στις προηγουμενες εκλογες οταν αυτος ηταν υποψηφιος δε αλλο συνδυασμο ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sex on the city!!
    Kinos mpoyrdelokatastasi to thema.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ρε Σοφικίτης και Νικολούζος τι κάνουνε στο συνδυασμό το Κουκούλη. Ρε θα μας τρελάνουν!!
    Χρυσαβγήτες και αριστεροί , Ρε τι λαμόγια είναι αυτοί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KITAXTE XALIA KAI KSEPESMO!!ΚΛΙΚ ΕΔΩ

    RE SAKIS... TO XAMOGELO SE MARANE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λακούβα o συνταξιουχος ετων 39 θα σωσει την Αιγινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δελτίο Τύπου
    Δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Αίγινας και επικεφαλής συνδυασμού «Αίγινα, Πρόσω Ολοταχώς» κ. Παναγιώτη Γρηγορόπουλου: «Στους πολίτες χρωστάμε, σε αυτούς είμαστε υπόλογοι και σε κανέναν άλλο».

    Π. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ: Φαίνεται πως όταν πρόσφατα ξεκαθάριζα με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι εγώ «αχυράνθρωπος» ούτε μοιάζω, ούτε -πολύ περισσότερο- είμαι κανενός, ορισμένοι δεν έλαβαν το μήνυμα.

    Θεώρησαν ίσως ότι επειδή οι επικεφαλής των άλλων παρατάξεων δεν τόλμησαν ποτέ μέχρι σήμερα να ορθώσουν το ανάστημά τους, το ίδιο θα συνέβαινε και τώρα.

    Προφανώς δεν αντιλήφθηκαν ότι είναι αδιαπραγμάτευτη απόφασή μου να μην επιτρέψω να παραβεί κανείς τις αρχές και τις αξίες του συνδυασμού ΑΙΓΙΝΑ, ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.

    Αρχές και αξίες τις οποίες συμμερίζεται η πλειοψηφία των υγιών δυνάμεων της Αίγινας, ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων, η οποία καθημερινά συντάσσεται μαζί μας.

    Στην κατεύθυνση αυτή, εδώ και αρκετές μέρες έθεσα εκτός Συνδυασμού τον κ. Γιώργο Σκλάβαινα.

    Απόφαση την οποία, αν και δεν είχα αρχικά τέτοια πρόθεση, δημοσιοποιώ σήμερα, αποκλειστικά και μόνο για να πάψουν μια και καλή οι φήμες και η παραφιλολογία σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη. Φήμες και παραφιλολογία την οποία συντηρούν όσοι ακόμη και τώρα κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και αρνούνται να αντικρίσουν την πραγματικότητα.

    Και προκαλώ, όποιον έχει διαφορετική άποψη να βγει επώνυμα και να με διαψεύσει. Διαφορετικά ας σωπάσει.

    Αμετακίνητη απόφασή μου είναι ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θεωρεί εαυτόν υπεράνω όλων. Είτε του Συνδυασμού είτε των πολιτών. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θέτει εκ των προτέρων όρους.

    Ο μόνος απαράβατος όρος συνεργασίας με όλα τα στελέχη του Συνδυασμού μας είναι να υπηρετούμε τους πολίτες με συνέπεια και εντιμότητα και όχι να λειτουργούμε στη βάση προσωπικών φιλοδοξιών.

    Στο επίκεντρο των δράσεών μας είναι ο πολίτης. Όχι το «εγώ», αλλά το «εμείς».

    Δέσμευσή μας είναι να βάλουμε τέλος στα «παιχνίδια εξουσίας», σε συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι» και να απαλλαγούμε οριστικά από νοοτροπίες που έρχονται από το παρελθόν. Και αυτό θα πράξουμε. Όποιο και αν είναι το τίμημα.

    Δύναμή μας, άλλωστε, είναι οι πολίτες. Σε αυτούς χρωστάμε, σε αυτούς είμαστε υπόλογοι και σε κανέναν άλλο.

    Και μαζί με αυτούς θα προχωρήσουμε και την επόμενη μέρα για να δώσουμε ξανά στην Αίγινα, την αίγλη που της αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. gia sou re giatre!!sketo nisteri eisai!!na xairesai ta pantelonia sou!!tora me to sklavaina na do pos tha ta vgaleis pera!tha se petaksei san tin trixa apo to zimari!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1:23 μ.μ.
    Μακάρι να μου μοιάσετε αλλά εσείς έχετε τους Παντε,Λάρους Ντ'αντώνηδες Κ,ανελούδες, Α,ργήδες και πολλά άλλα διακοσμητικά στοιχεία της φύσης λυπάμαι για το συνδυασμό σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. an den sou aresei o plithismos tis aiginas kai exeis thema na pareis ta tsirakia sou kai na pas apo ekei pou irthes..i aigina se anedikse an thimasai kala...kaneis ta panta gia na meineis ston afro alla i emmoni pou exeis gia eksousia se elkei ston pato san varidi kai se paei olo kai pio vathia..exeis prosferei apeira kala stin ygeia tou kathenos kai o theos na se fotizei na to prateis gia panta..alla mplekeis me megala lamogia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια ομάδα νέων
    Με αφορμή την υπενθύμιση τού δελτίου τύπου του κ.Γρηγοροπουλου για την αποχώρηση του σκλαβαινα απο την παράταξη του έχουμε να σχολιάσουμε τα εξής.ο λόγος που η ομάδα νέων (που όσο παει και μεγαλώνει) δεν θα ψηφίσει γιατρο ειναι μια και μοναδική,σκλαβαινας.ειναι απατεώνας λαμόγιο μα πάνω απο ολα η εξάρτηση του απο τις δικαστικές αρχές εχει φτάσει στο απροχώρητο.η επιχείρηση του ειναι μαϊμού ειναι επιρρεπείς με τις φωτιές εχει καταστρέψει το ξενοδοχείο φαρος(ανακριτικος περιορισμός) κατέστρεψε την επιχείρηση aragosta (εκει ευτυχως τα νεα αυτα παιδια έχουν κερδίσει την υπόθεση στα δικαστήρια και εχει αρχίσει να πληρώνει ο σκλαβαινας) και μην ξεχνάμε τις ρευματοκλοπες.υπαρχουν τόσα ακομα να αναφέρουμε αλλα δεν εχει πια σημασία.γιατρε μην μας πεις ότι αυτα δεν τα ήξερες.ντροπη.και για τα παντελόνια που σου είπαν πολυ ευγενικοί ειναι.
    Μια ομάδα νέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Γρηγορόπουλος έχει σώσει κόσμο στην Αίγινα. Και πολλές φορές χωρίς δεκάρα. Έχει βοηθήσει ανθρώπους. Ότι και να λέτε ότι και λάσπη να προσπαθείτε να του ρίξετε εμείς τον στηρίζουμε γιατί του αξίζει. Είναι ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν ο Γρηγορόπουλος έχει κάνει ένα, ο Λογοθέτης έχει κάνει διακόσια ένα, άρα να ψηφίσουμε ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο γιατρός μετα απ αυτο που εκανε δε σώζεται με τίποτα 12.21 η αλλιώς ασβέ. Η απόφαση του αυτη τον κατέστρεψε και πολιτικά και επαγγελματικά. Η απόλυτη ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11:53 μ.μ.
    Οι γλίτσες είναι άτρωτοι. Έρπουν χαμηλά και έτσι δεν τους πιάνουν τα σκάγια..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή