ΜΕΝΟΥ

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 
Ο κατωθι υπογεγραμμενος κλπ κλπ κλπ, δηλωνω υπευθυνα πως ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ, αλλα δεν ψηφιζω Κουκουλη. ΜΠΟΡΩ ;
Τι σοϊ πατεντα ειναι τουτη παλι. Κosmopolitan εκλογες εχουμε;
Κι αν ζητησει πνευματικα δικαιωματα ο Ρακιντζης;
Με το S.A.G.A.P.O πηγε ο Ρακιντζης στη Eurovision το 2002 και ηρθε 17ος.

30 σχόλια:

  1. Υπάρχει και το S.A.G.A.P.O. SE P.O.N.O...... Όσο Allos κανείς!!
    Εάν ψήφιζα εδώ την ημέρα των εκλογών θα πήγαινα στην Κύπρον... Τόσο πακέτο έχει πια αυτή η ΚΑΡΕΚΛΑ!!
    Μια φίλη μου λέει, "τη χοντρή και στην ερημο να την αφήσεις, θα βρει τροφη! Ε, που να την ξαμολήσεις σε νησί με σούπερ Μαλ@κοτροφή"… να δεις τι έχει να γίνει..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oti μαλακια σκεφτουν την σερβιρουν οι ΣΩΤΗΡΕΣ τησ Αιγινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά ο αδιάφθορος Γρηγορόπουλος κατέληξε σε ψηφοδέλτιο μαζί με τον Σκλάβαινα που ο ίδιος έδιωξε απο τον δικό του συνδυασμό. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί... Ασε που ο Σκλάβαινας θα βγεί ενώ ο γιατρός παίζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι και να λέτε ο γιατρός είναι δύναμη και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο στην Αίγινα. Δεν ξεχνάμε όλοι. Είμαστε και κάποιοι που θυμόμαστε και εκτιμάμε. Είναι πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Όσο τον κατηγοράτε τόσο κερδίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγώ άμα βρω καμιά καλή ποντικίνα της λέω Σ' αγαπώ μωρό μου, θα είμαι για πάντα δικός σου, μέχρι να μου κάτσει. Άμα τη βάλω από κάτω μετά παρακαλάει αυτή. Το ζήτημα είναι άλλο. Στην ποντικίνα μπορεί να αρέσει το κοκό, για την Αίγινα δεν είμαι και τόσο σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα αυτό που γράφουνε μου θυμίζει αυτό που λένε οικογένεια αγαπιόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλη η υπόθεση για να καταλάβεις τι θέλουνε να πούνε είναι δύο Α δύο Π και δύο Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε! ΟΧΙ ρε @@@στη μου. Αυτά δε γίνονται. Αυτοί είναι για γέλια. Πρέπει να αλλάξανε γραφείο ή να έχουνε από μόνοι τους ανοίξει το κουτάκι με τις μεταλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μωρό μου ζόρι, μωρό μου ζόρι, θα μαι για σένα το καλύτερο αγόρι. Η πρώτη κωμωδία λέει που γυρίστηκε ταινία στην Ελλάδα ήτανε η Χάιδω. Τώρα βρέθηκε και ο Καράμπελας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Den paei. S' agapo kai tin pouitsa argotera ? Omada 40 sexomanon enalaktikon. Theloume kai meis edo kai tora. Olo yposxeseis einai aftoi oi koukoulikoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κορίτσια οι Μπάρκουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Poios giatros re paidia. Edose sto mikro mia dilosi egrapse kai kati o kotsidas sto facebook kai den emfanistike oute sta egenia. Kati allo paizei Fillipe filaksou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παντελαρος, Σοφικιτης, Ντ'αντωνης, Τσιφλιδης, Κορναρακης Ν, Κανελα, Μωρογιαννης, Γενιτσαρης, Κασιμακης, κ.λ.π.... το κλου της βραδιας...
    "18 μηνες φυλακή σε υποψηφιο Δημαρχο και δυο πρωτοκλασατα στελεχη του συνδυασμου του!!!!
    Ρεεεεεεε που παμε με αυτα τα ΧΆΛΙΑ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο σου Δημήτρη ξέχασες τι μου είπες στη Ρέμβη... εγώ αυτό το παλιό λαμόγιο τον Π@ντελάρ@ δεν θα τον έχω μέσα στο ψηφοδέλτιο. Αυτός ήταν ο λόγος της τιμής που μου έδωσες?? Ευτυχώς που τιμάς κι εσύ τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, δεν θα σε ψηφίσω γιατί μου είπες ψέματα!!
    Σε άλλο επίπεδο ανθρώπου σε είχα... Αλλά η ΚΑΡΕΚΛΑ είναι το ΠΑΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστώ για την δημοκρατική συμπεριφορά σας κ.Psarogate...
    Διαγράψατε το σχόλιο μου, εμειίς άτομα με ειδικές ανάγκες δεν χρήζουμε ειδικής μεταχείρισης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επειδη ο κοτσιδας δεν τολμάει ν ανεβάσει τα σχόλια που γράφουμε θα γράψω εδω που ότι γράφουμε χωρις ύβρεις φυσικα το ανεβαζετε. Χθες λεει στα εγκαίνια του Φιλιππακου γινόταν χαμός επειδη όμως έχω ιδια άποψη ήταν μετρημένοι 70 άτομα και μας κοροϊδεύει ποιος ο γνωστός σε όλους σκλαβενοπουλος που εχει πάρει μαζι οπως παλιά και το φοβερό χασοδικη για να γράφει τους λόγους του Φίλιπ οπως εκανε και στο γιατρο, γιατι τελικα μόνο γι αυτο ειναι, ας μας πει όμως κάποιος τι αλισβερίσι έχουν αυτοί οι δυο; Ήταν βέβαια ότι ο γιατρός δεν ήταν εδω λόγω εκτάκτου περιστατικού, επίσης δεν ήταν στα εγκαίνια ούτε οι 300 φανατικοί του σκλαβ ,γιατι άραγε κι αυτοί είχαν τίποτα έκτακτο ; Χαχαχα γελασαμε πολυ μ αυτα που λένε ειναι αστείοι τελικα οι τύποι. Βέβαια πριν τις εκλογές προεχουν αλλα , ας κοιτάξουν πως θα σώσουν το τομάρι τους απο βδομάδα και συγκεκριμένα ένας ! Προβλέπω ότι δε θα βρουν ούτε τη ψήφο τους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Τερατώδη πράγματα και αλήθειες"
    κ. Παναγιώτη Κουκούλη.
    Δυστυχώς αδυνατώ να σας ψηφίσω διότι στο ψηφοδέλτιο σας μέσα έχετε κάποιον κύριο Γιάννη, πρωήν αστυνομικό ο οποίος παρ' όλο οτι του έδωσε στέγη για να βγάλει ένα μεροκάματο στην ταβέρνα ο αδερφός του Βασίλης, αυτός έφτασε στο σημείο να του κλέβει απ' το ταμείο... να κλέβει τον ευεργέτη του "τον ΑΔΕΛΦΟ" του, με τέτοια άτομα κύριε Π. Κουκούλη προσπαθείτε να πάτε την Αίγινα μπροστά, αυτή είναι η Κίνηση Ευθύνης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιό λαμόγιο εισέπραττε από το Δημόσιο παράνομα την σύνταξη θανούσης μητέρας... Μαγδαλινής Παν.λ.ρου, αυτός κατεβαίνει για υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αυτός που έκλεβε το Δημόσιο για χρόνια έρχεται να μας σώσει, ψάξτε στο Ι.Κ.Α. και στο Δήμο "οποιοσδήποτε που έχει έννομο συμφέρον, μπορεί να πάρει αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης θανάτου με την ταυτότητα του αυθημερόν, από το Ληξιαρχείο όπου έχει δηλωθεί ο θάνατος" αυτός έρχεται σαν υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος να σώσει την Αίγινα... "όξω ρε λαμόγια"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για να ξέρει ο κόσμος κύριε Σάκη, αυτά δεν είναι λόγια δικά μας είναι της δεύτερης γυναίκα σου, η ίδια μας τα είπε και μάλιστα της έλεγες χαρακτηριστικά, έλα μωρέ τώρα, που θα μας πάρουν χαμπάρι κάνε το κορόιδο τώρα, ...τώρα όμως εσείς κατεβαίνετε για υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για να σώσετε το νησί, "ετσι δεν σώζεται το νησί" ντροπή σου. Να πάς πρώτα να σώσεις το σπίτι στην Αιγινήτισσα που παίρνουνε λόγω της οφειλή σου στον τοκογλύφο και μετά βλέπουμε τι θα κάνεις για την Αίγινα!!
    ΣΩΤΗΤΑ της ΑΡΠΑΧΤΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε σωτήρα της αρπαχτής να σας χαίρεται αυτός που σας εχει στο ψηφοδέλτιο του... Έ ρε τι γίνεται για τη ΜΑΣΑ ΜΠΟΥΚΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πέρασα εχθές απο τον Τζιτζη και είδα την λαοθάλασσα που υπήρχε εκει πρεπει να ήταν γύρω στα 70-80 άτομα.ρε ποιους θέλει να ξεγελάσει ο βλάκας ο σκλαβαινας.μεσα στο κέντρο συγκέντρωση και θέλει να μας πει ότι γινότανε χαμός και άμα ήτανε εκει και οι φανατικοί του να δεις τι θα γινότανε.ελα όμως που δεν ήταν γιατι απλά δεν υπάρχουν.ακομα και αυτοί οι 15-20 που υπήρχαν κάποτε τέλος πια γιατι και αυτοι δεν θέλουν να έχουν επαφή με απατεώνες πρώτης γραμμής.πρωτης γραμμής συμβουλοι και δεν ήταν εκει στην πρωτη συγκέντρωση του Τζιτζη.νομιζω ότι όλοι καταλάβαμε τι ποσοστό θα πάρει.ειπαμε μέχρι 13% και θα ειναι άθλος.φιλια και προσοχή στα σαπουνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. να προσεχετε ολοι οι ψηφοφοροι...μην σας ξεγελασουν οι μασωνοιι...κι ας πηγαινουν στην εκκλλησια...ειναι πολλοι πονηροι...κι οπως ελεγε και ο πατηρ Σαββας Αχιλλεως..οποιος επιασεν,επιασεν...εξαλλου εχουν διδαχθει να μην αποδεχονται την ηττα ποτε τους...λογαριαζουν ομως χωρις τους ξςνοδοχους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κατακαημένε φίλιππε, να εύχεσαι να μη βγεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. σε περιπτωση που καποιοι βγουν δημοτικοι συμβουλοι και στη συνεχεια καταδικαστουν λογο εκκρεμων υποθεσεων και μπουν φυλακη απο ποιους αντικαθιστανται??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελικά αυτός ο Σάκης δεν σέβεται ούτε την Δημοκρατική του καταγωγή?Περιόδευε την Τετάρτη στην Αγία Μαρίνα τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της Χρυσής Αυγής τον οποίο υποδέχθηκε στο λιμάνι της Αίγινας..Χρυσαυγίτης λοιπόν πλέον και εκτός απο τα προηγούμενα .Μπράβο Δημήτρη πολύ καλή επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΑΠΗ ΚΑΡΡΑ
    18 ώρες πριν · Τροποποιήθηκε
    Αν και λείπω αρκετό καιρό από την Αίγινα φροντίζω να μαθαίνω τα συμβαίνοντα σχετικά με τις δημοτικές εκλογές. Θα μπορούσα να μην αναφέρω ονόματα και γεγονότα αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου. Η μεγάλη μου απογοητεύσει ήρθε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Δημήτριο Μούρτζη , διότι την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε του εξήγησα τους λόγους που δεν θα έπρεπε να συμπεριλάβει το Παντελάρο στο συνδιασμό του . Με διαβεβαιωσε ότι δεν υπηρχε περιπτώση να το κάνει και τον πίστεψα γιατί θεωρησα ότι ο συνομιλητης μου είχε αξίες. Αν και ξέρω ότι είναι αργά να αποβάλει από τον συνδυασμό του τον Παντελάρο θεωρώ υποχρεώσει μου να θυμίσω μερικά πράγματα για τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλοι στον Επικεφαλή του Συνδυασμού Κ. Δημήτρη Μούρτζη Ξεκινησε από τη Νεα Δημοκρατία μετά με κραυγές πήγε τους Ανεξάρτητους Έλληνες και μετά με την Ντόρα την Μπακογιαννή και τελευταια εκανε αγώνα για τη Χρυσή Αυγή. Στο δήμο τι μπορεί να προσφέρει γιατί αν είναι να προσφέρει ότι και στο Ξενοδοχείο Παντελαρος όπως λέει και ο σοφός λαός . Τα τελευταία χρόνια με τη επαγγείλετε ο συγκεκριμένος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Για άλλους αυτούς τους λόγους και ακόμα περισσότερους που δεν μπορώ να αναφέρω και με τη μικρή δύναμη που έχω στηρίζω Φίλλιπο Τζιτζή γιατί αυτός τουλάχιστον δεν έκανε εκπτώσεις στις αξίες του. Οι Αιγινήτες θα είναι τυχερή αν καταλάβουν έγκαιρα ότι η μόνη Σωτηρία για το νησί λέγετε Φίλλιπος Τζίτζης.
    Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. AFTO TO BRIKA STO facebook RIN LIGO SE ENA STATOYS EPONIMO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όλοι για τον Κουκούλη δουλεύετε, κορόιδα. Ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή