ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΕΚΟΠΗΚΕ 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 - 29 ΜΑΪΟΥ 2014 (για τους ιστορικούς του μέλλοντος!!!)


ΦΩΤΟ: www.aeginaportal.gr

Tον Φεβρουάριο του 2012 ο τότε πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας κος Νίκος Γιαννούλης χωρίς να έχει ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και χωρίς να έχει την έγκριση τους , ενώ ταυτόχρονα ήταν επιλαχών δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου κου Σάκη Σακκιώτη  "ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ", έκοψε την βασιλόπιτα δίπλα σε όγκο σκουπιδιών έμπροσθεν του Εϋναρδείου καλώντας τα ΜΜΕ να αποθανατίσουν το γεγονός!!! (για τον ιστορικό του μέλλοντος!!!).
Σήμερα που συνεχίζουν να υπάρχουν  οι όγκοι σκουπιδιών ο κος Γιαννούλης δεν είναι πρόεδρος  της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας αλλά απερχόμενος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας ενώ έχει ήδη μεταπηδήσει δημοτική παράταξη και ήταν υποψήφιος με τον κο Παναγιώτη Κουκούλη με τον συνδυασμό "ΑΙΓΙΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ"  δεν συνέχισε να κόβει βασιλόπιτες πάνω από τους όγκους σκουπιδιών αλλά και ούτε βοήθησε με τις προτάσεις του ως μέλος της διοίκησης ούτε επωμίστηκε την συνολική ευθύνη ώστε να φροντίσει για την καλύτερη περισυλλογή των σκουπιδιών!!! (για τον ιστορικό του μέλλοντος!!!).
Είναι πολύ πιασάρικο αλλά πάρα πολύ φτηνό να χρεώνει ο καθένας "ανικανότητα" μόνο στον απερχόμενο δήμαρχο. Η ευθύνη είναι συνολική και η ανικανότητα βαραίνει κυρίως τα αμειβόμενα στελέχη της διοίκησης του δήμου Αίγινας.
Θέλουμε να ρωτήσουμε προσωπικά τον κο Γιαννούλη εαν έχει κάνει την αυτοκριτική του και εάν συμφωνεί με όλες αυτές τις  "αγιογραφίες"  που γέμισε την Αίγινα με το προεκλογικό του φυλλάδιο. Επειδή γνωρίζουμε όλο τον βιό και την πολιτεία του κου Νίκου Γιαννούλη θα επανέλθουμε δριμύτεροι σε μικρό χρονικό διάστημα. Αν θέλει να διασώσει την υπόληψη του θα του επιτρέψουμε να ζητήσει δημόσια συγνώμη.
ΥΓ.1
Οι σεμνοί άνθρωποι σε ένα σαρδάμ ή σε μιά υπερβολή που είπε ένας υποψήφιος δήμαρχος ο οποίος στην χαρά της νίκης έκανε ένα λάθος... 4 ημερών!!! (ο οποίος δεν είναι απόφοιτος  Πανεπιστημίου ).
ΥΓ.2
Για τους αναγνώστες ο Ψαρόγατος δεν ανήκει σε ένα άτομο το ίδιο είχε γίνει και το 2010 με τον ΛΟΥΛΗ ΤΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ στην Άλλη Όψη.Το είχε χρεωθεί ένας η αλήθεια όμως είναι ότι έγραφαν πολλοί-ες... αυτά για τον ιστορικό του μέλλοντος!!!.
 

5 σχόλια:

  1. Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Νικολη τον παραλή
    όλοι τονε προδώσαν
    και τα λεφτά του φάγανε
    και ψήφο δεν του δώσανε
    Και οι πιστοί του σύντροφοι
    οι μορφωμένοι όλοι
    του ρίξανε την μύτη κατά γης
    και σφίξανε οι κώλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Νικολη τον παραλή
    όλοι τονε προδώσαν
    και τα λεφτά του φάγανε
    και ψήφο δεν του δώσανε
    Και οι πιστοί του σύντροφοι
    οι μορφωμένοι όλοι
    του ρίξανε την μύτη κατά γης
    και σφίξανε οι κώλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο εκ της Σαλαμούρας
    αναδυόμενος πάλαι ποτέ
    πρίγκηψ της Χαλασμένης
    που βρίσκεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Νίκος Γιαννούλης δήλωσε: "Πληροφοριακά αναφέρω ότι το site δέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε μέρα (ειδικά αυτήν την εποχή) και απο την 1η μέρα λειτουργίας του το 1997-1998 δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ σαν μέσο αυτοπροβολής ή φτηνής προπαγάνδας και πολέμου λάσπης άλλων. Και θα συνεχίσω έτσι.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή