ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΡΑΦΤΗΣ‏


Ο Γιάννης, Ράφτης στο επάγγελμα, πεθαίνει σχετικά νέος. Η χήρα του Γιάννη μια εξαιρετικά ωραία γυναίκα αφού τον θρήνησε για δυο χρόνια αποφάσισε να ξαναφτιάξει την ζωή της. Τα έμπλεξε λοιπόν με ένα νεαρό body builder και μετά από λίγους μήνες παντρεύονται.

Την πρώτη νύχτα του γάμου στην σουίτα του ξενοδοχείου έχει γδυθεί η γκόμενα και περιμένει τον τύπο στο κρεβάτι με τα σεξουαλικά της εσώρουχα, αναμμένα κεριά, μουσική κ.λ.π.
   
Σκάει λοιπόν μύτη ο μάγκας απ' το μπάνιο φορώντας ένα τάνγκα, έχει πασαλειφτεί στο λάδι, στέκεται μπροστά στην γκόμενα και παίρνει διάφορες πόζες body building.
  - Δες τετρακέφαλο! της λέει.
Είχε και ο Γιάννης ο ράφτης τέτοιο τετρακέφαλο;
-Δες τρικέφαλο!!!
Τρικέφαλο, είχε και ο ράφτης τέτοιο τρικέφαλο;
  - Πάρε μάτι γαστροκνήμιο είχε και ο Γιάννης ο Ράφτης τέτοιο γαστροκνήμιο;
 
Οπότε η ξανθιά μην αντέχοντας άλλο:
- Άκου αγόρι μου, του λέει, ο Γιάννης ο Ράφτης μέχρι τώρα, θα  είχε γαμήσει εμένα τρείς φορές, θα  είχε γαμήσει και σένα  τρείς φορές και θα έραβε και δύο κοστούμια!!!!!!!!!

11 σχόλια:

  1. Υπονοείς κάτι; Τη γλυτώσαμε δηλαδή; Γιατί η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα φοβηθεί λιγάκι με αυτούς που μας αγαπάνε να μην ξαναπροκύψει πάλι και τίποτα άλλο. Τώρα που λες ότι πέθανε κάπως ησύχασα. Αν και εδώ που τα λέμε φοβάμαι και καμία στραβή, καμία νεκρανάσταση ας πούμε. Μπορεί να τους ψηφίσουν οι στερημένες υπάρξεις. Κρεμάστε παντού σκόρδα. Και να φοράτε πάντα σταυρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Γιώργο τα τυροπιτάκια ποιανού συνδυασμού ήταν καλύτερα του ΑΙΓΙΝΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ-ΑΙΓΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ή του συνδυασμού Η ΑΛΛΗ ΑΙΓΙΝΑ - ΑΙΓΙΝΑ ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ρωτάμε εσένα γιατί έχεις μια μεγάλη ειδικότητα σε αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΡΕεεε
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΜΑΣΑ•ΦΙΚΙΤΗ, ΜΑΣΑ•ΝΤΕΛΑΡΟ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΣΑ•ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΡΑΦΤΗ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μητσάρα τον ανεπάγγελτο που έχεις στο ψηφοδέλτιο να τον κάνεις πρόεδρο της τουριστικής επιτροπής, μια που.ταν.@ ξενοδόχος... παλιά Πουτ..@ ...στο κλαρί και ξέρει από τέτοια πράγματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΑΠΗ ΚΑΡΡΑ
    16 ώρες πριν · Τροποποιήθηκε
    Αν και λείπω αρκετό καιρό από την Αίγινα φροντίζω να μαθαίνω τα συμβαίνοντα σχετικά με τις δημοτικές εκλογές. Θα μπορούσα να μην αναφέρω ονόματα και γεγονότα αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου. Η μεγάλη μου απογοητεύσει ήρθε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Δημήτριο Μούρτζη , διότι την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε του εξήγησα τους λόγους που δεν θα έπρεπε να συμπεριλάβει το Παντελάρο στο συνδιασμό του . Με διαβεβαιωσε ότι δεν υπηρχε περιπτώση να το κάνει και τον πίστεψα γιατί θεωρησα ότι ο συνομιλητης μου είχε αξίες. Αν και ξέρω ότι είναι αργά να αποβάλει από τον συνδυασμό του τον Παντελάρο θεωρώ υποχρεώσει μου να θυμίσω μερικά πράγματα για τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλοι στον Επικεφαλή του Συνδυασμού Κ. Δημήτρη Μούρτζη Ξεκινησε από τη Νεα Δημοκρατία μετά με κραυγές πήγε τους Ανεξάρτητους Έλληνες και μετά με την Ντόρα την Μπακογιαννή και τελευταια εκανε αγώνα για τη Χρυσή Αυγή. Στο δήμο τι μπορεί να προσφέρει γιατί αν είναι να προσφέρει ότι και στο Ξενοδοχείο Παντελαρος όπως λέει και ο σοφός λαός . Τα τελευταία χρόνια με τη επαγγείλετε ο συγκεκριμένος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Για άλλους αυτούς τους λόγους και ακόμα περισσότερους που δεν μπορώ να αναφέρω και με τη μικρή δύναμη που έχω στηρίζω Φίλλιπο Τζιτζή γιατί αυτός τουλάχιστον δεν έκανε εκπτώσεις στις αξίες του. Οι Αιγινήτες θα είναι τυχερή αν καταλάβουν έγκαιρα ότι η μόνη Σωτηρία για το νησί λέγετε Φίλλιπος Τζίτζης.
    Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ARXISAN TA ORGANA....
    KAI TI ORGANA KLARINA, TROMETES KAI VALE!!
    PANTOS EIDOYS PNEFSTA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντελάρο καλά να σου κάνουνε για να μάθεις να λες για άλλους!!
    ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκτός από τον Παντελάρο έχει πολύ βρόμα από κάτω...
    Γκότσης, Νταβάς, Κανελλά, Γεννίτσαρης, Μέρμηγκας, Γιάνναρος Παναγιώτης, Σκουλαρίκης Α.,
    Ρε δεν πάτε στο Διάολο λέω εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν είναι δυνατόν να μιλάμε για τέτοια αποβράσματα. Ο λαός της Αίγινας πρέπει να συνυπολογίσει όλα αυτά και να ψηφίσει τους ικανούς, τους άξιους, τους ανθρώπους που την επόμενη μέρα θα τους έχουν καθαρή την Αίγινα και με νεράκι. Παναγιώτης Κουκουλης για να υπάρχει αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣΩΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!Ο ΜΕΡΜΥΓΚΑΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΛΑΨΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝΕ ΔΗΛΑΔΗ??ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ...ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ..ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΚΛΑΝΙΑ ΔΕΝ ΒΡΩΜΑΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή