ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ




Θα θέλαμε αυτό το άρθρο περί Φουρτουνάκηδων και Βροντάκηδων να είχε γραφτεί όταν έγινε η "διαμόρφωση" του χώρου της Κολόνας , όταν ξεφτυλίζονταν με άρθρα του συγκεκριμένου ανθρώπου Aiakosrex άνευ λόγου και αιτίας οικογένειες και πρόσωπα. Τώρα ανακαλύφθηκε η κόντρα Φουρτουνάκηδων και Βροντάκηδων ; Ύστερα από τη πολύ επιτυχημένη ανάρτηση , κατά γενική ομολογία, ο Μητσοτάκης της Αίγινας στον Ψαρόγατο. Μας εκπλήσσει ότι ενω αυτή η κόντρα προϋπήρχε επί μια διετία δεν γράφτηκε κάτι στις αρχές αλλά γράφετε τώρα είναι κάτι για το οποίο έχουμε το ερωτηματικό μας και αναρωτιόμαστε σε τι αποσκοπεί αυτή η ανάρτηση.
Επίσης περνάει απαρατήρητο ή αγνοείται η προσπάθεια ταύτισης του μπλογκ του Ψαρόγατου με το νικηφόρο συνδυασμό. Κάτι το οποίο κάνει σκόπιμα και  προσπαθεί με γκεμπελίστικο τρόπο ο ιδιοκτήτης του Aiakosrex να χρεώσει στον Ψαρόγατο . Αυτό ενώ  βγάζει μάτια γιατί σχολιάστηκε; Ενώ ο αρθρογράφος του άρθρου γνωρίζει  ότι είναι ψέμα ότι υπάρχει ταύτιση του Ψαρόγατου με τον νικηφόρο συνδυασμό των δημοτικών εκλογών.
 Οι αναρτήσεις του Ψαρόγατου είναι ξεκάθαρες δεν φαίνεται κάτι τέτοιο δηλαδή το ότι στηρίζει κάποιο συνδυασμό. 
Κάποιους ενοχλεί η διακωμώδηση του Aiakosrex , ποιούς όμως εκτός από τον ίδιο ; Ποιους ενοχλεί η ύπαρξη "ανταγωνιστικού" μπλογκ, όχι στην λάσπη (εκεί ο Aiakosrex  δεν έχει αντίπαλο) αλλά στην επισκεψιμότητα;
Επίσης μας εκπλήσσει το γεγονός ότι εδώ και ένα μήνα είχε να γίνει ανάρτηση σε αυτό το διάστημα είχαμε την επισκευή του δρόμου της παραλίας , την μεταφορά των υπηρεσιών του δήμου στο καινούργιο κτίριο , το πρόστιμο του περιφερειάρχη για την καταστροφή της Κολόνας για όλα αυτά το μπλογκ δεν πήρε θέση. Τελικά αυτό που ενόχλησε  ήταν η χιουμοριστική ανάρτηση με τον Μητσοτάκη της Αίγινας .
Μάλλον οι οικολογικές και αριστερές ευαισθησίες είναι στην διάσωση του σπάνιου  είδους λάσπης-λάσπης ΑΙΑΚΟΣΡΕΞ .
Η προσπάθεια ταύτισης ενός χιουμοριστικού μπλογκ όπως ο Ψαρόγατος με τον Aiakosrex είναι στην επισήμανση ότι τα δυο μπλογκ κάνουν πόλεμο λάσπης . Κάτι το οποίο το θεωρούμε  αστείο.  Δεν  γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποια σκοπιμότητα . 
Όμως θέλουμε να πιστεύουμε ότι άλλος ήταν ο σκοπός του αρθρογράφου και άλλο εκλαμβάνουμε .
Τέλος έχουμε να δηλώσουμε ότι το όνομα του μπλογκ Ψαρόγατος δεν υπάρχει σε κάμμια συνομιλία που έχει στα χέρια της η δικαιοσύνη για τους εμπρησμούς που έγιναν στην Αίγινα. Ποιοι ήταν σε αυτές τις συνομιλίες αυτό το ξέρει καλά η δικαιοσύνη.
 Εμείς δεν εξαγοραζόμαστε με ένα 50ρικο και μια μακαρονάδα. Έχουμε αρχές και ιδεολογία για αυτά μπορούμε να κριθούμε.
Όλες οι αναρτήσεις μας είναι χιουμοριστικές-σατυρικές , αυτή είναι άλλωστε η προσπάθεια μας αν την έχουμε πετύχει η όχι αυτό το αφήνουμε στην κρίση του κοινού.
Ο Ψαρόγατος δεν είναι ένα μόνο πρόσωπο είναι ομάδα , παρότι κάποιος το έχει χρεωθεί. Η ομάδα θα συνεχίσει να υποστηρίζει την ύπαρξη του χιουμοριστικού μπλογκ παρότι γίνονται προσπάθειες φίμωσης. Η σημαία δεν υποστέλλεται.
Το χιούμορ είναι αυτό που τα μεγάλα συμφέροντα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν και το αγαπημένο τους παιδί ΑΙΑΚΟΣΡΕΞ έχει δεχτεί ανεπανόρθωτο χτύπημα, πρέπει να το προστατεύσουν…
                                         Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΨΑΡΟΓΑΤΟΥ

8 σχόλια:

  1. Ο Ψαρόγατος έφαγε κολόχερο για το νερουλά Αντιδήμαρχο, σιγά ρε Μούρτζη σου θίξανε το ξυπόλυτο επιτελείο!! Να σου πω, μην ξεχάσεις το αλίμονο και δεν του το δώσεις, γιατί θα το μετανιώσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΑΡΟΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΖΕΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανεπανάληπτες στιγμές θα βιώσουμε μετά την πρώτη Σεπτεμβρίου, το Έλα Να Δεις, Κάτσε Να Φας, Κάτσε Να Πιεις, Κάτσε τον ΠΌΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΊΣ... κάτσε να τραγουδήσεις να μας καλοκαρδίσεις...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι η συμμαχία Θεοδωράκη-Μαρίνου πως προέκυψε; δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά για τις αναρτήσεις -σχόλια σε βάρος του αντιδημάρχου ακόμα δεν έχεις πάρει θέση.Όσο για την λάσπη να σου θυμίσω ότι δεν ήταν χιουμοριστικές οι προεκλογικές επιθέσεις εναντίον του Κασιμακη Πτερούδη Φιλίππα Τζίτζη και τόσων άλλων άρα δεν δια φέρεις απο τον κοτςιδάκια Αλλά απο την στιγμή που απαρνιέσαι τον ίδιο σου τον εαυτό δεν χρειάζονται άλλα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΥΡΤΖΗ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ
    Ανησυχία προκαλούν οι διάφορες φήμες περί διχασμού της πα-
    ράταξης του νεοεκλεγέντα δημάρχου κ. Δημήτρη Μούρτζη. Τις
    «φήμες» ενισχύουν και οι δημόσιες συμπεριφορές εκλεγμένων
    Δημοτικών Συμβούλων που υποστηρίζουν ότι είναι με τον συν-
    δυασμό «Αίγινα για όλους», διευκρινίζοντας σαφώς ότι πρόκειται
    για συνδυασμό ανεξάρτητο από αυτόν του Δημάρχου, «Αίγινα
    εν δράσει». Οι σύμβουλοι με περίσσιο θράσος αποκαλύπτουν
    σχέδια ανατροπής του νέου Δημάρχου. «Τα συμφωνηθέντα θα
    τηρηθούν» λένε από την άλλη μεριά «κύκλοι» του Δημήτρη
    Μούρτζη, σε μια προσπάθεια να …ηρεμήσουν τους συμμάχους.
    Όμως όλα αυτά φανερώνουν τις δυσκολίες στις οποίες θα βρε-
    θούμε τα επόμενα χρόνια στην Αίγινα. Η «συμμαχία» φαίνεται
    να έχει ελάχιστα σημεία που τέμνονται και πολλά σημεία που βρί-
    σκονται σε παράλληλες πορείες. Πολιτικά και προγραμματικά δεν
    ακούμε ακόμα πολλά πράγματα. Η συζήτηση αφορά μονίμως
    ποιος, σε ποια καρέκλα κλπ.
    Σε έναν τόπο με δεκάδες προβλήματα, δεν υπάρχει πολυτέλεια
    για όλα αυτά.
    Οφείλουμε όλοι να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να επιδιώ-
    ξουμε συνεργασίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλα αυτά
    τα προβλήματα. Ο Δήμαρχος πρέπει να στηριχτεί από την 16αδα
    του, χωρίς περιστροφές και χωρίς εξυπνάδες. Και πρέπει να επι-
    διωχθούν και ευρύτερες συμμαχίες. Μην ξεχνάμε και το άλλο.
    Ότι το 50% του νησιού δεν ψήφισε Δημήτρη Μούρτζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το κείμενο μας δεν αφορά τον Μητσοτάκη της Αίγινας αλλά αφορά συγκεκριμένη ανάρτηση άλλου μπλογκ που παίρνει θέση σε μια χιουμοριστική μας ανάρτηση. Οτι αφορά τα σχόλια δεν επεμβαίνουμε . Για τον αντιδήμαρχο τι να πούμε εχει δημόσιο αξίωμα και δέχεται κριτική. Κανονικά έπρεπε να εχει επέμβει και να υπερασπίσει τον εαυτό του . Μας παραξενεύει το γεγονός ότι κάνετε ερωτήσεις μόνο εδω και σε άλλο μπλογκ που υπάρχουν σαφώς χειρότερα σχόλια προς τον αντιδήμαρχο.
    Από ότι φαίνεται είναι μια συντονισμένη επίθεση έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων με σκοπό να εμφανιστούν σαν όψιμοι υπερασπιστές του νεοεκλεγέντα Δημάρχου. Το αξιοσημείωτο είναι ότι αυτοί πριν ένα μήνα τον λοιδορούσαν και τον ειρωνεύονταν. Η τακτική τους είναι να σπείρουν διχόνοια ώστε μπορέσουν να καρπωθούν κάποια οφέλη από την νέα διοίκηση. Την ίδια τακτική ακολούθησαν το 2010 μετά την εκλογή του κυρίου Σακκιωτη προτρέποντας τον τότε να απομονώσει τους έξαλλους. Ο Σάκης Σακκιώτης αφελώς σκεπτόμενος έκανε δεκτές τις εισηγήσεις με αποτέλεσμα να διαλυθεί ο συνδυασμός του και το τι επακολούθησε είναι γνωστό . Τώρα έχουν γνώση οι φύλακες.
    Αυτό όμως που έχουμε να σας πούμε είναι η ρήση του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου " Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ" τα ξαναλέμε σε 5 χρόνια .
    Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΨΑΡΟΓΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν και μου διέγραψες σχόλιο σε συγχωρώ, τα blog's ειναι για να εκφράζεται ο κάθε ένας.
    ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή