ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΑ Νο3 - Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΑΟΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ


Ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ μίλησε για το παράνομο στοίχημα και τους στημένους αγώνες στο ποδόσφαιρο.
Δήλωσε ότι άτομα όπως ο Μπέος και ο Ψωμιάδης δεν χρειάζεται να κοσμούν με την παρουσία τους  στο ποδόσφαιρο.
Αποκάλυψε όμως πως είχε επικοινωνία με τον Μπέο και ότι τον συμβουλευόταν για τις δημοτικές εκλογές....μιάς και ο Μπέος είναι άριστος γνώστης των δημοτικών δρώμενων.
Σε ερώτηση ποιό είναι το όνειρο του ο Φίλλιπος απλά χαμογέλασε και απάντησε λακωνικά και διφορούμενα: " Είναι γνωστό...."
Τι να εννοούσε άραγε να δεί τον Παναιγινιακό στην Α1 ή να γίνει ο ίδιος δήμαρχος; Μπορεί να εννοούσε και τα δύο γιατί το ένα φέρνει το άλλο.





6 σχόλια:

  1. Εάν ο Μπέος λεγόταν Πέος τότε ο Φίλιππος θα'ταν ωραίος!!
    Τώρα για το δημαρχιλίκι... του αφιερώνουμε το τραγούδι "με ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό"... έλεος δεν βαρέθηκες...
    Μας κούρασες κ. Φίλιππε κι'αν δεν είχες και το πουλέν απο την Ζαχάρω γύρω στους 400 ψήφους σε υπολογίζαμε να πάρεις ...έλεος, αλλού γι αλλού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αρχαιότερο γνωστό είδος με πέος είναι ένα θαλάσσιο πλάσμα με κέλυφος, που ακούει στο όνομα Colymbosathon ecplecticos, δηλαδή «ο αξιοθαύμαστος κολυμβητής με το μεγάλο πέος». Το απολίθωμά του ανακαλύφθηκε σε βράχους ηλικίας 425 εκατομμυρίων ετών στη Βρετανία.
    ...Μόνο ένας άνδρας στους 400 είναι αρκετά ευλύγιστος ώστε να χαρίσει στον εαυτό του στοματική ευχαρίστηση. Εκτιμάται, ωστόσο, ότι κάποια στιγμή και οι 400 έχουν βάλει τα δυνατά τους για να το καταφέρουν. Στοματική ευχαρίστηση μπορεί να θεωρηθεί και μια προεκλογική ομιλία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην υπόθεση με τα νερά ξυπνάτε βλάκες, μόνο ο Φίλιππος ξεμπρόστιασε!!
    Γι' αυτό έκανε διπλάρωμα ο Μυθοδημητράκης στον Γκότσης γιατί ο δεύτερος τα ξέρει πολύ καλά τα τερτίπια με τους Νερουλάδες, έχει να πέσει ΜΆΣΑ πάλι, αλοίμονο τους Αιγινήτες τέτοια κορόιδα είμαστε όλοι πιστέψαμε το δικό μας άνθρωπο και αυτός τελικά είναι ο δικός του άνθρωπος, είναι ο άνθρωπος της τσέπης του!!
    Ρε απο τα απίστευτα... το Γκότση, μετά απο τόσα χρόνια τρέξιμο, δικαστήρια και Πιπίλες που του είχε δώσει στεγνά, τώρα...... η ΜΆΣΑ τα χαλαρώνει ΌΛΑ!!
    ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε δήμαρχε της 1ης Σεπτεμβρίου,
    στο χωριό μου οι γέροντες λένε μια φράση,
    το μίσος πολύ το συγχώρεσαν,
    την προδοσία πολλοί την αγάπησαν,
    τον "ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μοντάρισμα ειναι πριν η μετά την ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή