ΜΕΝΟΥ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΕΝΗ


5 σχόλια:

  1. Μήπως θα πρέπει να ασχοληθούν ορισμενοι και με το τι έγινε στο Μεσαγρό και ειδικά στη δεξαμενή του Αγ.Θωμά που ενώ ηταν γεμάτη οι ΑΝΤΛΙΕΣ δεν έκοβαν...
    Το νερό έτρεχε απο την υπερχείλισει, και έκανε τον κατήφορο. Οι ειδικοί νόμιζαν οτι θα παει στο ποτάμι και χωρίς να τους παρει κανείς μυρωδιά θα κονομήσουν. Ελα όμως που ο καλός Θεούλης τους πρόδωσε...
    Κονόμα για λίγους τα νερά. Οι "κακομοιροι" με τα σπίτια που έπαθαν τεράστιες ζημιές σε τι έφταιξαν και πλήρωσαν το τίμημα της κονόμας κάποιων??
    κ. Μούρτζη Δ. μην ξεχάσεις αυτό το ξυπόλυτο σούργελο, Αντ. Ύδρευσης ξανά, ξέρει όλα τα κόλπα... Όπως λέμε η Κονόμα της κονόμας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ
    ΝΕΡΟΥΛΟΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δ. Μούρτζη το βατερλό σου θα αρχίσει εάν χρησιμοποιήσεις τον ξυπόλυτο Αντί νερουλά, θα πάθεις οτι έπαθε και ο Σακκιώτης, κι'ας μην θέλεις να το παραδεχτείς, μαζέψου στον δικο σου κύκλο, έχεις αρπακτικά που σε γυροφέρνουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει το Νταβά ρε μην ανησυχείς αυτός όλα τα φασκελοκουκουλώνει και το παίζει αρχηγός κράτους!!
    Για σου ρε Μύθο, ραντεβού μόλις σε στριμώξουν οι καταστάσεις!!
    Είναι αργά για δάκρυα ΣΤΕΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη δεξαμενή του Αγίου Θωμά στο Μεσαγρό έγινε μεγάλη συγκάλυψη και ρεμούλα, γιατί ρε Σάκη δεν έδωσες στεγνά τον υπεύθυνο της κατάστασης επειδή θέλανε να κονομήσουν ο Α ο Β και ο Γ την πλήρωσε ο κοσμάκης.
    Τα παραμύθια ότι βγήκαν τα νερά του βουνού σε άλλους, τα κρεμμυδάκια μαζί με τον ξυπόλυτο τα αρπάξανε, η αντλία δούλευε μεσημέρι βράδυ ασταμάτητα με ξεχειλισμένη τη δεξαμενή να εκτονώνει από την υπερχείλιση δύο βδομάδες και η χρέωση πήγαινε σύννεφό ΛΑΜΟΓΙΑ.
    κ. Δ.Μούρτζη ετοιμάσου για espresso party Ν2, Τίγκα στα λαμόγια είσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή