ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

H "ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ" ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

 Διαγράψαμε τα σχόλια ως ομάδα διότι δεν θέλουμε να ρίξουμε λάδι στην φωτιά. Όποιος θέλει σχόλια που να θίγουν το θέμα σε άλλο μπλογκ. Δεν είμαστε λάτρεις των σχολίων, δεν κυνηγάμε ακροαματικότητα μέσω σχολίων αλλά μέσω αναρτήσεων. Δεν θα πάρουμε το μέρος κανενός από τους εμπλεκόμενους δεν γνωρίζουμε την αλήθεια. Όταν λέμε αλήθεια εννοούμε τι ακριβώς έχει γίνει. Αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη όπου εκεί θα λάμψει η αλήθεια.
Ένα είναι σίγουρο από ότι από αυτή την διαφήμιση βγήκε χαμένο το νησί. Δυσφημιστήκαμε πανελλαδικά κύριοι και κυρίες. Αν δεν το εχετε συνειδητοποιήσει η εικόνα του νησιού δέχτηκε μεγάλο πλήγμα. Κάποιοι πανηγυρίζουν και θέλουν να το εκμεταλευτούν πολιτικά, δικαίωμα τους. Αν πανηγυρίζουν γιατί κατάφεραν πλήγμα; στον πολιτικό τους αντίπαλο συγχαρητήρια λοιπόν που πανηγυρίζουν ενώ η Αίγινα έπρεπε να "πενθεί"  αυτή την στιγμή . "Τα εν οίκω μη εν δήμω" κύριοι.

ΥΓ.
Ο υποκινητής της όλης υπόθεσης να δώσει εξηγήσεις στους ψηφοφόρους του νησιού για ποιό λόγο η εφημερίδα ESPRESSO περσινή υπόθεση την έβαλε πρωτοσέλιδο...
Περσινά ξινά σταφύλια .
ΦΙΛΑΚΙΑ