ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ;


Ενας δημοτικός συνδυασμός μίσθωσε πρόσφατα εκλογικό  κέντρο. Στην πιάτσα   ακούγονται  διάφορα νούμερα για το ενοίκιο  του .
Σας παραθέτουμε τα ποσά
  • 30000 ευρω (το λένε οι αντίπαλοι)
  • 15000 ευρω (το είπε νέο στέλεχος του συνδυασμού )
  • 6000  ευρω (το είπε παλαιό στέλεχος του συνδυασμού)
Δεν θα μάθουμε πότε την αλήθεια στο πόσα χρήματα δοθήκαν. 
Ο σίγουρα κερδισμένος από τον προεκλογικό αγώνα είναι ο ιδιοκτήτης του χώρου που νοικιάστηκε ως εκλογικό κέντρο.

 

5 σχόλια:

  1. Νικο η αληθεια ειναι 7.000 ευρω για 2 μηνες νομιζω οτι ειναι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πόσο που δόθηκε ως ενοίκιο είναι όντως 7000.Το ποσό θα αναρτηθεί στην διαυγεια όπως οφείλει ο συνδυασμός να το κάνει. Αυτά προς ενημέρωση του κοινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικα!!! στην ευμερεια που ζουμε μια χαρα ακουγονται τα 7.000 χιλιαρικα. θα επρεπε να ντρεπεστε!!! γουσταρετε ολοι δημαρχεια;;; χωρις φαμφαρες ... μπορειτε;;; ΟΧΙ!!! ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΣΑΣΤΕ ΟΛΙ ΣΑς ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!! ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νικο όπως ξέρεις δεν μπορει να δηλωθεί το ακριβες ποσο ,στη διαύγεια δηλωνωνται όσα πρέπει για να είναι μέσα στο όριο που τους επιτρέπει ο νόμος τα αλλά είναι μαύρα. Θα σου θυμίσω επίσης το πρόστιμο που έφαγε ο γιατρός για αυτό το λόγο, και ότι ο σακκιωτης είχε αναρτήσει στη διαύγεια ότι του έγινε δωρεά το εκλογικό από τον κανέλλα,και ότι του είχαν κάνει καταθέσεις υπέρ του συνδιασμου δημοτ. συμβ. και διάφοροι πολίτες για να μην περάσει το όριο που είχε για να ξοδέψει. Ο Προεκλογικός αγώνας αυτή την περίοδο χωρις εκλογικό στην παραλία θελει 20000 -30000 πολύ συντηρητικά, οπότε αυτοί με το εκλογικό στην παραλία έχουνε πάει πάνω από 50000 και μην βλέπεις τι θα αναρτήσουν στην διαύγεια.Στο θέμα σου τώρα σου λέω ότι ο ίδιος ο σωκρατης ειπε την πρώτη μέρα που το νοίκιασε ότι το εδωσε με 15000 και του τα εδωσε και ο πτερουδης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πτερούδης από ότι ακούγεται χαλάει πολλά λεφτά,μέχρι και πίτσες στέλνει στα σπίτια δώρο.ΓΙΑΤΙ;Πως θα τα πάρει πησω;Μη μου πείτε ότι τα χαλάει έτσι για γούστο,γιατί εδώ γελάνε.Πρέπει να είναι μεγάλη η κονόμα στη Δημαρχία .Κάτι ακούγεται ότι έχουν βάλει στο μάτι την διαχείριση. Των σκουπιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή