ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ


Και τώρα που ο τυροπιτακιας πέταξε τον χαρταετό του, μπορούμε να θαυμάσουμε το πέταγμα του. Το πόσο μακρυά θα πετάξει ο  χαρταετός του, εξαρτάται από το πόσες τυρόπιτες έχει βάλει στην ουρά του χαρταετού. Είναι βέβαια και κάτι παιδιά που ξεκίνησαν χωρίς σκοινί ευελπιστώντας ότι ο Παναγιωτής θα τους χαρίσει τις τυρόπιτες για να βάλουν στην ουρά του χαρταετού τους .Έπλασαν λάθος όνειρα. Το γεγονός όμως ότι ο αετός τού τυροπιτάκια έχει τυρόπιτες δωρέα του Παναγιώτη  δεν σημαίνει ότι  υπάρχει για άλλους. Έτσι το ήθελε το κάδρο ο καλλιτέχνης, έτσι το έφτιαξε.
 Καλό θα ήταν βέβαια όλοι όσοι ασχολούνται με τον χαρταετό-τυρόπιτα να κοιτάξουν πίσω τους γιατί κάποιοι τους παίρνουν το δικό τους σκοινί και δεν τους βλέπω να πιάνουνε αέρα.
Για αυτό λοιπόν ΑΜΟΛΑ ΚΑΛΟΥΜΠΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ φάε την τυρόπιτα σου και προχώρει.

9 σχόλια:

  1. Ο Καλλιτέχνης υπονοεί κάτι??
    Το "Αμόλα Καλούμπα" το πιάσαμε!!
    Το σμυρνάκι σε σχήμα αχλαδιού, χρειάζεται μαστοριά επιδεί χάνει εύκολα την ισορροπία του στο δυνατό αέρα!!
    Με λίγα λόγια είναι Κουνιστό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τιμωρία είναι οτι εάν φάει τις τυρόπιτες απ'την ουρά... Εκτός απο τις Κολοτούμπες θα αρχίσει να κάνει και ΚΑΠΑΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργάκη έχουμε σαρακοστή τώρα φάε σπανακόπιτα κάνει καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι αλλά δε μας εξήγησες, είναι τυρόπιτα με αλάτι ή με ζάχαρη; Γιατί η μία έχει 13% ΦΠΑ και η άλλη 23. Νομίζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άκουσα πως κάποιοι που τρώγανε πολλές τυρόπιτες μαζί με το Ναπολέοντα και το Σκάουτερ σήμερα φάγανε 18άρες καμπάνες. Λέτε στο τέλος να πάμε με έναν υποψήφιο Δήμαρχο; Τελειώσανε τα κουκουλοπαραμύθια . Έρχεται ο Μύθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΒΟΥΡΙΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΚΛΕΙΣΤΟ[ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ,ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΕΞΩ ΚΛΠ.],2-8-2007 ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝ/ΚΩΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΛΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ[ΑΠΟ ΦΛΟΙΣΒΟ ΜΕΧΡΙ ΑΡΑΓΟΣΤΑ].Ο ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ Η ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ,ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ,ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΕΔΩΣΕ ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ,ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΟΥΦΑ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ-ΕΠΑΕ ΠΟΥ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,Γ.ΚΟΥΛΙΚΟΥΡΔΗ [ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ...],ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ...ΟΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΣ...ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΠΤΕΡΟΥΔΙΣΤΑΝ.ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ,ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΑΓΩΓΗ 500.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΟΥΣ,ΜΠΟΡΕΙ ,ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ 2020 ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o εισαγγελέας τους αθώωσε ο πρόεδρος τους καταδίκασε για το 18μηνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SAKIS KAI GIANNOYLIS STHN KINA SE TAXIDI ANAPSIXIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι αυτοί 18μηνα θα μαζεύουν σε λίγο!!
    Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ στο πρώτο θα κλάση Μπαταρίες... Και θα φωνάζει πιάστε το Νιτζη... Αυτός τα έφαγε, εγώ είμαι απο άλλο ανέκδοτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή