ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ο ΠΑΙΚΤΗΣ


O Παίκτης που ξέρει πότε αλλάζει το πολιτικό σκηνικό στο νησί και ανακατεύει την τράπουλα.Χρήσιμος σε κάθε συνδυασμό που διεκδικεί την δημαρχία. Ο μόνος που μπορεί να πάρει το χρίσμα από την ΝΔ.

7 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΙΑΚΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΑΡΟΓΑΤΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ευάγγελος μας σώζει.
    Μεγάλος παίκτης ο Ευάγγέλος το 2006 υποψήφιος με τον Μούρτζη μέχρι το 2010 έλεγε ότι ο καλύτερος δήμαρχος ήταν ο Μούρτζης. Το 2010 κατεβαίνει υποψήφιος με τον Γρηγορόπουλο θεός ο Γιατρός αυτός θα σώσει την Αίγινα όλοι οι υπόλοιποι είναι άχρηστοι. Το 2013 κάνει στροφή υπερ του Παναγιώτη Κουκούλη ο καλύτερος δήμαρχος που πέρασε από την Αίγινα μεγάλος τεχνοκράτης έγραφε. Μέχρι πριν μια εβδομάδα όλα αυτά . Με το που εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο συνωνόματος του Δέδες, αμέσως στροφή υπερ του Δέδε ο Ευάγγελος. Μας γράφει πόσο έντιμος πόσο Αιγινοσωτήρας είναι ο Δέδες. Αυτό όμως που μας έχει αφήσει άφωνους είναι οιι προβλεψεις του. Μέσα πέφτει πάντα ο Ευάγγελος δεν χάνει πρόβλεψη ο Ευάγγελος με τίποτα. Η σταθερότητα του ως προς την επιλογή του υποψηφίου δημάρχουό είναι απαράμιλλη .
    Μέχρι στιγμής έχει περάσει από τέσσερις συνδυασμούς. Να προσθέσουμε ότι το αγροτικό του ως υποψήφιος σύμβουλος το έκανε με το Φίλιππο. Μεγάλε Ευάγγελε είσαι ο σύμβουλος που θα ήθελαν όλοι στην παράταξη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευάγγελος Αποστολίδης είπε...
    ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥΡΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΚΑΝΕ, ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ GR/EN ΘΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΟΥΜΕ.
    30 Σεπτεμβρίου 2010 - 8:39 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είπε...
    θα παρακαλέσω να σταθούμε μόνο σε πολιτικές αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς, η κριτική μας να γίνεται ως προς το πολιτικό εκεί μπορούμε να κρίνουμε και έντονα αλλά επαναλαμβάνω προς Θεού ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΗΣ, βγάλτε πολιτική χολή όση θέλετε όχι όμας κατινιές ΜΗΝ δημιουργείται πρόβλημα σε οικογένειες από το πουθενα.
    ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΞΙΣΜΟΥΣ
    1 Οκτωβρίου 2010 - 12:41 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψεύτης υποκρητης και μεγαλο λαμογιο ο Αποστολιδης αφου επινε καφε με Νταβαντωνη και Τσουβαλο στα Τιρανα πηγε εκκλησια να σχωρεθουν οι αματριες του. Ρε δε παει στο γεροδιαολο ο μεγαλοπαραγωντας αχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή