ΜΕΝΟΥ

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Το plan B και ο ανόητος



Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας τύπος που είχε μανία με την εξουσία. Έτσι σε μεγάλη ηλικία αποφάσισε να διεκδικήσει αξιώματα στην τοπική αυτοδιοίκηση και το πέτυχε.

Η χαζή ξανθιά σε ρόλο παραμυθά...

 Στην πορεία αντιλήφθηκε πως η ιδιοφυΐα του αδικούνταν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ οι συνεργάτες του, που τον βοήθησαν να ανέλθει στην εξουσία ήταν -σύμφωνα με τον ιδιοφυή άρχοντα- τουλάχιστον αβέλτεροι (να το πω κομψά). Πολλοί άρχισαν να τον εγκαταλείπουν.

Ένας μάλιστα από αυτούς, κι ενώ κατά τη διάρκεια της θητείας είχε γίνει ψιλορεζίλι με τα πεπραγμένα του, για να τον ικανοποιήσει ο αρχηγός του είχε δώσει μια καλή θέση, αντί να κοιτάει και το Θεό (όπως η γνωστή κότα όταν πίνει νερό), άρχισε να ψέγει τον αρχηγό.

Ο αρχηγός του ξήλωσε μερικά από τα γαλόνια για να τον συνεφέρει, αλλά αυτός εκεί. Μάλιστα κάποιοι άλλοι φίλοι του αρχηγού άρχισαν να χρησιμοποιούν δικούς τους δημοσιογράφους και μέσα για να χτυπήσουν τον πολυλογά. Τι τους έκοφτε αυτούς;

Μα ο αρχηγός είχε αποφασίσει να διεκδικήσει υψηλότερα αξιώματα, μακριά από τους κομπλεξικούς, χωριάτες κατοίκους της τοπικής κοινωνίας του, που τον ζάλιζαν για δρόμους, σκουπίδια και πεζοδρόμια. Έτσι άνοιγε ο δρόμος για να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη...

Κι αν ρωτάτε τι έκανε η αντιπολίτευση για όλα αυτά; Κοιτούσε αμήχανα ο ένας τον άλλον...

ΣΧΟΛΙΟ: μπορεί ή ιστορία να έχει σχέση με την  Αίγινα μπορεί και όχι 

1 σχόλιο:

  1. http://1.bp.blogspot.com/-Vk7GCKS-bq0/TtSliUwoxVI/AAAAAAAACd4/0VGpQcJbBF0/s1600/AAAA1.jpg Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή