ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ


Μετά την πετυχημένη κίνηση της δημοτικής παράταξης ΑΙΓΙΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ να χρησιμοποιήσει τις ιδέες  των  παιδιών από το δημοτικό σχολείο της Κυψέλης ως μέρος του προεκλογικού της αγώνα, την σκυτάλη την πήραν και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις.
Ο Φίλιππος Τζίτζης έκλεισε το 1ο Δημοτικό σχολείο , οι διαμαρτυρίες και τα κείμενα των μαθητών θα έχουν ως θέμα το ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ. Εκεί οι μαθητές θα ζωγραφίσουν και θα γράψουν εκθέσεις για το τι κλειστό θέλουμε . Ο Φίλιππος θα καταγγείλει την μεγάλη καθυστέρηση από μεριάς διοίκησης Σακκιώτη λέγοντας ότι αν έμενε στην θέση του Αντιδημάρχου το κλειστό θα είχε κλείσει!!! (αυτό το τελευταίο;;;)
Ο Αντώνης Ντελής την προεκλογική του καμπάνια με τα παιδιά θα την κάνει στο Βαθύ το θέμα θα έχει επαναστατικό χαρακτήρα με τίτλο  ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΙΓΙΝΑ .
Ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος επέλεξε το 2ο δημοτικό σχολείο , για δύο λόγους
Πρώτον γιατί εκεί κοντά ο επικοινωνιολόγος του έχει την επαγγελματική  του έδρα  
Δεύτερον για να κτυπήσει στην έδρα του πολιτικού του αντιπάλου Αντώνη Ντελή , που ως γνωστόν είναι διευθυντής του 2ου δημοτικού το θέμα που επιλέχθηκε είναι ΤΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
Ο Γιώργος Κοττάκης επέλεξε το δημοτικό σχολείο των Αγίων Ασωμάτων εκεί έχει την μεγάλη δύναμη ο Μάκης το θέμα που εισηγήθηκε  ο Περισσός  είναι ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ
Τέλος ο Δημήτρης Μούρτζης επέλεξε το δημοτικό σχολείο του Μεσαγρού αν και πολλοί θα περίμεναν να έχει επιλέξει είτε το δημοτικό σχολείο της Κυψέλης , το οποίο απορίφθηκε για ευνόητους λόγους , είτε στο κάστρο το Βαθύ τον πρόλαβε όμως ο Ντελής και η επαναστατική σέχτα του Αρη .Ως θέμα που επιλέχθηκε να γράψουν τα παιδιά είναι ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ.
Σκοπίμως δεν  έκανε κανένας εκδήλωση στην Πέρδικα γιατί εκεί το ΑΒΑΤΟΝ 

Παρόλη την σάτυρα μας έχουμε να πούμε τούτο
ΑΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
Η πολιτική χρησιμοποίηση των παιδιών δεν διαφέρει σε κάτι με τα παιδιά που σου καθαρίζουν τα τζάμια στα παράθυρα των αυτοκινήτων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου