ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ...



 Κοιμάμαι και ονειρεύομαι:
"Το πότε θα ασκήσουμε κριτική στην πολιτική της απερχόμενης δημοτικής αρχής, δεν θα μας το υπαγορεύσει κανείς. Ο κάθε ένας από μόνος του μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό του.
Αλλά πρώτα ας βάλουμε κάποια βασικά στην θέση τους. Η παρουσίαση ΔΕΝ είχε ερωτήσεις και αυτό ήταν ξεκάθαρο. Ο δήμαρχος έκανε μια αποχαιρετιστήρια ομιλία όπου παρουσίασε το έργο του (όπως αυτός το αντιλαμβάνεται) και το θέμα έληξε εκεί.
Ο τρόπος αντιπολίτευσης του κ Γρηγορόπουλου είναι αυτός που πρέπει. Στηρίχτηκε πάνω στην αρχή πως "η δημοτική αρχή πρέπει να αφεθεί να ολοκληρώσει το έργο της χωρίς τρικλοποδιές. Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να εμποδιστεί η προοπτική του νησιού ακόμα κι αν αυτό είχε αρνητικά αποτελέσματα για την παράταξή μας."
Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εκλογή Σακκιώτη στηρίχτηκε και ευλογήθηκε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις και δυνάμεις επιρροής του νησιού.
Γνωρίζουμε καλά τους αντιπάλους μας και βαδίζουμε σταθερά προς το ραντεβού στην κάλπη στηριζόμενοι όχι στα συμφέροντα αλλά στον λαό οποίος πρέπει να έχει επιλογή διεξόδου από την διαφθορά.
Θεωρούμε ότι η όποια κριτική κατά του Σάκη Σακκιώτη μετά την ανακοίνωση αποχώρησής του, από την πλευρά των συμφερόντων που τον στήριξαν να εκλεγεί, παρουσιάζει μόνο θεατρικό ενδιαφέρον."


Αφού ξύπνησε έφαγε την τυρόπιτα του, σαν άλλος Ποπαϋ , πήρε δυνάμεις και ξεκίνησε να γράφει...

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Prosexe giati an 3ypnhsei 8a soy kanei sex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:02 μ.μ. κάναμε μια μικρή αλλαγή στο πιο κόσμιο εδω κρατάμε και κάποιο επίπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή