ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο Δήμαρχος έδωσε λάθος κατεύθυνση στους τελάληδες των καφενείων - κοινώς παπαγαλάκια - ότι θα παραστεί στις εκδηλώσεις ο Πρόεδρος. Δεν τους αποσαφήνισε ποιον πρόεδρο εννοούσε , τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή τον Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Αίγινας. Οι τελάληδες θεώρησαν ότι ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το διαλαλούσαν στα καφενεία , μόνο που ο Πρόεδρος Δημοκρατίας δεν μας τίμησε με την παρουσία του.
Όπως αποδείχτηκε ένας είναι ο Πρόεδρος και αυτόν εννοούσε ο Δήμαρχος. Tον Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Αίγινας Ευάγγελο Τζίτζη. Ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος είναι ο πρώτος στην τάξη πολίτης του διαμερίσματος . Ο Πρόεδρος έδειξε σεμνότητα και ταπεινότητα όπως αρμόζει σε ένα αιρετό. Δεν ήταν στις πρώτες θέσεις αλλά  ανάμεσα στο πλήθος . Αυτό σημειολογικά σημαίνει ότι είναι δίπλα στον λαό, έτσι τον θέλουν οι πολίτες τον αιρετό, πόσο μάλλον τον Πρόεδρο. Από την άλλη ο Υπουργός σεβόμενος την παρουσία του προέδρου έστειλε ως εκπρόσωπο του μόνο τον γραμματέα του γραφείου του.
Πρόεδρε η παρουσία σου ήταν υποδειγματική.

2 σχόλια:

  1. με αριστα το δεκα ...δεκα,ειναι αληθεια οτι στα καφενεια ελεγαν οτι θα ερθει το μισο υπουργικο συμβουλιο,εχω ερωτηση,ποιος εκτος απο την Αιγινα εμαθε κατι για τις γιορτες προς τιμη του Κ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o πρόεδρος ήταν αψογος έδωσε το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή