ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Η Σαλώμη δεν φιλούσε μόνο υπέροχα..


Οι φήμες λένε πως το κεφάλι του προέδρου του ΔΛΤΑ έχει ζητθεί από καιρό απλά οι δημηρεσίες έστειλαν το μήνυμα , αναμένονται εξελίξεις.
Ward Prat-ftu

8 σχόλια:

  1. APO THN HMERA POY ORKISTIKE, DILADI EDO KAI DYO XRONIA O KOYNIADOS TOY DIMARXOY YPONOMEVI TON VARTZELI. KSERIS TI PANTOFLA EXEI PESI STO SAKI EDO KAI DYO XRONIA GIA THN ANIPAKO'I' TOY. DEN EKANE TO XATIRI TIS GINEKAS TOY GIA THN KAREKLA POY HTHELE O ADELFOS THS.
    KALA TA LE'I' O ALEKSIOY. ARE DIMARXO POY EXOYME. AKSIOKRATIKOS KAI OIKOGENIAKOS. NTROPI, AYTO EXO NA PO. KAKOMIRA AIGINA TO MEGALIO SOY!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια είναι ρε φίλε η Σαλώμη; Δε μου θυμίζει κάτι. Κάνε explain σε παρακαλώ. Ο κουνιάδος του Δήμαρχου ποιος είναι; Έχει σχέση με την Αίγινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6:48 :μ.μ.
      Nai re file exei sxesi PARASKEVAS einai kai FAMILIA toy sakman you know..... Papas Edo Papas Ekei kai oti ARPAKSI.

      Διαγραφή
  3. Ρε τον απο κάτω τον ξέρουμε, ο απο πάνω πιο φρούτο είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πάνε να κάνουνε σώου εκεί στο Ράδιο Αρβύλα μαζί με το ΒΕΝΙ τσίου και το πουλάκι τους. 8:45 ξέχασες ένα VAS. Giavas-giavas τουρκόσποροι με τα γκρίκλις σας έχετε ξεφτιλίσει την Ελλάδα. Αλλά τέτοιοι σας αξίζουνε. Παλιοχανούμισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μάτλακες ο Τάκης θα γίνει αντιτέτοιος αντιπωστονλένε, και θα τσιμπάει και το κατιτίς του. Αυτός άμα δεν τσιμπάει, νόμιμα δηλαδή, δεν πάει. Άρα λάθος το εικόνισμα του Αη-Γιάννη του Καραμούζη, γιατί στο τέλος καραμούζες ή καραμούτζες θα τους βγάλει και του Τάκουλα του οσιομάρτυρα. Καλύτερα να βάλετε τη μαιμού του Λαζόπουλου ας πούμε Θοδόση και δυο τρεις αδελφές να του την τικιτάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εφαρμόζουνε Σαλομωνκή αλλά στο τέλος θα τους μείνει το σαλάμι στο χέρι για να μη πούμε πουθενά αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή