ΜΕΝΟΥ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Εσείς τι γυναίκα έχετε;



Εσείς τι γυναίκα έχετε;
 Γυναίκα INTERNET: γυναίκα με αργή και δύσκολη πρόσβαση.
 Γυναίκα SERVER: γυναίκα πάντα απασχολημένη όταν τη χρειάζεσαι.  
 Γυναίκα WINDOWS: όλοι παραδέχονται ότι δεν λειτουργεί καλά αλλά δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτή.
 Γυναίκα D.O.S.: όλοι την έχουν χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά, αλλά κανείς δεν την θέλει πια.
 Γυναίκα E-MAIL: τα 9 στα 10 από αυτά που σου λέει, είναι εντελώς άχρηστα.
 Γυναίκα BACKUP: είχατε πιστέψει ότι διέθετε όλα όσα σας χρειάζονται, αλλά τη κρισιμότερη στιγμή πάντα κάτι έλειπε.
 Γυναίκα SCREENSAVER: αν και δε χρησιμεύει σε τίποτα, είναι διασκεδαστική.
 Γυναίκα MULTIMEDIA: τα κάνει όλα να φαίνονται όμορφα.
 Γυναίκα RAM: μόλις χωρίσετε, ξεχνάει όλα όσα έχετε κάνει μαζί.
 Γυναίκα HARD-DISK: θυμάται τα πάντα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
 Γυναίκα PASSWORD: νομίζεις πως είσαι ο μόνος που τη γνωρίζει, παρ όλο που την γνωρίζει κι ο άλλος μισός πληθυσμός.
 Γυναίκα MP3: θέλουν όλοι να την 'κατεβάσουν' από άλλους άνδρες.
 Γυναίκα VIRUS: γνωστή και ως σύζυγος, έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις, εγκαθίσταται και καταναλώνει όλα τα αποθέματα. Αν επιχειρήσεις να την απεγκαταστήσεις, αναγκαστικά θα χάσεις κάποια αρχεία, αν δεν προσπαθήσεις θα χάσεις τα πάντα.
Γυναίκα UPDATE: Πάνω που νομίζεις ότι έχεις την τελευταία έκδοση, τσούπ μετά από λίγο βγαίνει μια καινούργια με αναβαθμίσεις, πιό καλές και πιό πολλές λειτουργίες, άσε που διορθώνει και τα bugs της προηγούμενης έκδοσης.

8 σχόλια:

  1. ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΜΑΣΤΕΡ ΣΕ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΑ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ!!!!!!
    APOSTOLIDIS FUN CLUB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O θεοδωράκης δουλεύει το Γιατρό ψιλό γαζί, για μούφα επικοινωνία κλπ. Κατάφερε μουλοχτά να δώξει από το συνδυασμό του τον Αποστολίδη που του έφερνε βαρβάτους υποψήφιους με ψήφους και κόσμο και ότι ετοίμαζε, με την επιμονή, το λόγο και τη μανία του για να τον κάνει δήμαρχο και τώρα παίρνει το αντίτιμο. Ο Θεοδωράκης θα έχανε έτσι. Ο τύπος διώχνει κόσμο αντί να φέρνει και διαλύει το συνδυασμό του Γιατρού. Αρα ο τύπος πετυχαίνει αυτό που έλει να στηρίξει τον τελειωμένο Σακκιώτη και να αναστήσει τον Κουκούλη. Το αστείο είναι οτι ο Γιατρός δεν το΄χει καταλάβει αλλιώς κατί θα΄κανε κι ακόμα πιο αστείο είναι οτι αν χάσει ξανά τις εκλογές τέλειωσε κι απ΄το νησί, ενώ ο Οεοδωράκης θα συνςχίσει τα παιχνίδια του βρίσκοντας άλλες ασχολίες και κορόιδα. Μπράβο ρε τσαμπατζή Τζώρτζη Τυροπιτάκια κατάφερες να τα κάνεις όλα σα τα σκατά που βγάζεις και που κάθε πρωί δε ξέρουνε από που να βγούν, από πάνω η από κάτω γιατί η όψη είναι ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΑΚΕ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΩΝΗ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΑΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΑΚΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Αποστολίδης είναι χρήσιμος όπου και να πάει και πολλοί υποψήφιοι θα τον θέλουνε μαζί τους, να δούμε τι θα κάνει ο Γιατρός άμα χάσει τις εκλογές, τι θα τον κάνει τότε τον Κοτσίδα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΝ ΑΙΑΚΟ ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΓΙΑΤΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΑΚΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΠΩΝΥΜΗ ΟΧΙΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΩΑΣ ΤΑ ΦΡΕΝΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΑΛΙΑ , ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΒΟΑ "ΜΑΚΑΚΑ ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ". ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΟΧΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΒΟΑ.
    ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΒΟΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ή ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΑ Ή ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΦΙΔΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΝΑΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. Ο ΒΟΑΣ ΚΑΙ Η ΟΧΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΡΠΕΤΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΜΑ ΦΙΛΤΑΤΕ ΒΟΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΦΙΔΙ ΒΡΩΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΕΡΠΕΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΙΑΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. *ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΟΤΑΧΩΣ*ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή