ΜΕΝΟΥ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

AIAKOSREX: ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΟΙ ΟΡΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ

Ανώνυμος σχολιαστής καταλόγισε τους όρους ΦΑΣΙΣΤΑΣ , ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΕ στον διαχειριστή του ιστολογίου (blog) aiakosrex.blogspot.com  η απάντηση ήταν αποστομωτική .
Φασισμός είναι να χρεώνεις σε κάποιον ταμπέλα όταν τα γραφόμενα του δεν σου αρέσουν. Δημοκρατία είναι να αφήνεις τον άλλον να εκφράζεται ελεύθερα παρότι διαφωνείς μαζί του και να λες ευγενικά με την λαϊκή έκφραση ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Η ταμπέλα του Χρυσαυγίτη είναι εξίσου φασιστική, με ίχνη ρατσισμού  γιατί τον πατριώτη και  εθνιστή τον μειώνει και τον φέρνει στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που είναι όργανα του συστήματος και παίζουν τον ρόλο τους. Ο πατριώτης και εθνιστής διαφωνεί με τις ακραίες συμπεριφορές τών χρυσαυγιτών παρόλα αυτά οι "δημοκράτες" αριστεροί όταν κάποιος διαφωνεί μαζί τους  του βάζουν την  ταμπέλα Χρυσαυγίτης για να του στερήσουν το δικαίωμα της γνώμης και της άποψης ,να τον εξουδετερώσουν πολιτικά , να τον αποδημήσουν και να τον περιθωριοποιήσουν . Αυτό δεν είναι Δημοκρατία αλλά εσχιστού είδους φασισμός  από αυτούς που ευαγγελίζονται την Δημοκρατία.
Εύστοχη όμως η απάντηση το ΠΡΟΔΟΤΗΣ και ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ είναι οι όροι που δεν μου ταιριάζουν αφήνοντας εύστοχα να εννοηθεί ποιοί ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου