ΜΕΝΟΥ

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Ένα μικρό διάλειμμα‏ No2

΄Εκανα ποδήλατο με κλειστά ματια.
 Τα ανοίγω και τι να δω;;;
 Παντού γιατροί...!

 Αν δε σου έχει διπλώσει η σαγιονάρα κατεβαίνοντας σκάλες, δεν ξέρεις τι πάει να πει κίνδυνος...!!!!!

Έκανα και σήμερα τη καλή μου πράξη! Βγήκα το πρωί να πάω βόλτα τον σκύλο μου και βλέπω έναν άντρα να τρέχει να προλάβει το λεωφορείο.
 Αμολάω και εγώ το pitbul και εντάξει το πρόλαβε...!!!

8 σχόλια:

  1. Αντί να γίνει ο Δήμας πρόεδρος έγινε ο Παυλόπουλος (και τι έγινε δηλαδή;), συγκρούστηκε με τους δανειστές, εξωθήθηκε σε μια παράταση του μνημονίου που προβλέπει μέτρα, αλλά η άλλη πλευρά δε θα δώσει φράγκο μέχρι την αξιολόγηση. Και ταυτόχρονα, η οικονομία κατέρρευσε και το χρηματοδοτικό κενό είναι πάνω από 20 δις ευρώ. Ετοιμαζόμαστε δηλαδή να μπούμε σε νέο μνημόνιο. Μια χαρά μας βρίσκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνταρακτικό νέο, η αλλαγή πρότασης για ΠτΔ από τον Αλέξη ήταν επειδή έμαθε ότι ο Πάκης έχει κολλητό του στην Αίγινα κάποιο πελεκάνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι'αυτό έκανε ο πρώην πρόεδρος της Τ.Ε.Ν.Δημοκρατίας αναρτήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη? Αλλο αποκούμπι βρήκε μπας και γίνει Τρίμαρχος? Ά ρε κατάντια, μυαλό πέντε χρονών παιδιού είναι πιο εύστροφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ' ότι μου είπαν άνθρωποι του κλήρου πρόσφατα, για να βγει απ' το μυαλό του Πελεκάνου αυτή η δεισιδαιμονία που έχει τόσα χρόνια, να προσπαθεί με κάθε τρόπο να γίνει δήμαρχος της Αίγινας, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με έναν καλό εξορκισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς, καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Γιατί δεν υπήρξε ποτέ.

    1.33,7 εκατομμύρια ευρώ το δώρο στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και τους Φωτόπουλους.

    2.Διορίσθηκε και ο ξαδερφός του πρωθυπουργού στον Υπουργό Εξωτερικών.

    Ποιος έχει σειρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε συνέντευξη του Ανθρώπου-Παγώνι είναι ένα μεγάλο σχολείο για την οικονομία, την πολιτική και τον έρωτα. Τον έρωτα για τον εαυτό μας θα πουν κάποιοι, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου κακό καθώς ο εαυτός μας είναι η πιο σταθερή σχέση που θα έχουμε ποτέ στη ζωή μας και υπό αυτήν την έννοια ο Γιάνης ο Βαρουφάκης, ερωτικά τουλάχιστον, θα είναι ευτυχισμένος σε όλη του τη ζωή.

    Σπουδαίες φράσεις, του σπουδαίου Βαρουφάκη!!!!

    «Εγώ είμαι υπουργός. Εσύ είναι ανάγκη να μου το θυμίζεις;» - Γιάνης Βαρουφάκης

    «Μια αριστερή* κυβέρνηση πρέπει να είναι έτοιμη για θυσίες» - Γιάνης Βαρουφάκης

    «Δεν ήθελα να γίνω πολιτικός. Δεν αγαπώ την καρέκλα μου. Ούτε ο πρωθυπουργός την αγαπάει τη δικιά του». - Γιάνης Βαρουφάκης
    ΜΠΑΧΑΛΟΥΜΠΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο ΦιλιπΠΑΚΗ να τα πείτε αυτα,
    μη σας φανεί καθόλου απίθανο να τρώει μαζί τους (για να γλείψει), έχοντας μελόντικα σχέδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε δεν πάμε καλά σ' αυτό το Νησί, καποιοι ειναι για δέσιμο. Είχαμε άνθρωπο Πελεκάνο τώρα μας προέκυψε και άνθρωπος Παγώνει. Ήθελα να 'ξερα, ο άνθρωπος ο κόλ@ς του τεντώνει πότε θα εμφανιστεί;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή