ΜΕΝΟΥ

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Μόδα με το κασκόλ Βαρουφάκη…

Οι στιλιστικές επιλογές του Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη έγιναν μόδα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι από τον χώρο της showbiz ή τον χώρο των τεχνών που ακολουθούν πιστά το πρότυπό τους.
 Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αίγινας , μάλλον έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λέγεται και ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ. Αυτός πρέπει να είναι ο λόγος που φόρεσε το κασκόλ.
Το περίφημο κασκόλ του Βαρουφάκη βρέθηκε... στα Τρίκαλα. Για την ακρίβεια ο γνωστός Τρικαλινός, Δημήτρης Χιώτης (γραμματέας της πάλαι ποτέ της νομαρχιακής του κόμματος της Ντόρας στα Τρίκαλα) εθεάθη καταμεσήμερο στην Ασκληπιού να το φορεί καμαρωτός. Έλεγε δε ότι... «εγώ το έχω 10 χρόνια τώρα. Τον Βαρουφάκη περίμενα;...»...
Στο παζάρι των Φιλιατών αγόρασε ο παππούς το κασκόλ μπορεί να μην του περισσεύουν λεφτά από την σύνταξη για φάρμακα αλλά για κασκόλ σε στυλ Βαρουφάκη λεφτά υπάρχουν
Το ντύσιμο του κυρίου Βαρουφάκη φαίνεται πως εντυπωσίασε έναν αγαπημένο στο Ελληνικό κοινό ηθοποιό τον κύριο Χάρη Ρώμα. Φορώντας κασκόλ Burberry όπως είχε φορέσει και ο Έλληνας Υπουργός στο Eurogroup, εμφανίστηκε σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης.

Με κασκόλ αλά Βαρουφάκη φωτογραφήθηκε σε ταβερνάκι της Χαλκίδας ο δάσκαλος Σταύρος Πετράκης, ανέβασε την φωτογραφία στο Facebook και σχολίασε: "Ποιος Βαρουφάκης βρε γατάκια; Όταν εμείς κάναμε "λιτό βίο" αυτοί έτρωγαν βελανίδια.." Η φωτογραφία έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από τους φίλους του Σταύρου, αφού συγκέντρωσε 283 like και 25 σχόλια (και ...συνεχίζει). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου