ΜΕΝΟΥ

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ Νο1 : ΤΟ ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ


Τα τραπεζώματα για το 2019 έχουν ξεκινήσει. Κάποιοι ετοιμάζουν την κάθοδο τους από τώρα. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Οι συζητήσεις είναι μεταξύ τυριού και αχλαδιού.
Το ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ σε δράσει για μια άλλη Αίγινα ... χωρίς την Άλλη Αίγινα; Είδωμεν.
 Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ έχει ξεκινήσει τις επαφές του όπως φαίνεται από την φωτογραφία.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν άλλα δύο τραπεζώματα που θα γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η ΑΙΓΙΝΑ θα είναι ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ ή ΑΙΓΙΝΑ θα  είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Ποιά Σαλώμη θα πάρει το χρίσμα; ΕΙΔΩΜΕΝ...

2 σχόλια:

  1. Τέλειο το σχέδιο του κυρίου ΓιάΝη. Η οικονόμος του κυρίου ολιγάρχη και του κυρίου λαθρέμπορου, του κυρίου οφσορ κλπ, θα γίνει μυστική πράκτορας κι έτσι ΤΕΡΜΑ η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!!!!
    Καλά ε, είναι πολύ ύπουλος αυτός ο κύριος ΓιάΝης. He will destroy the Greek Oligarhy system, και δε θα ξέρουν από που τους ήρθε!!!!!!!!
    Άσε που όταν τσιμπήσει και καταστρέψει όλους τους ολιγάρχες θα γίνει κατανοητό σε όλους μας, πως για τη φοροδιαφυγή, φταίει ο Μήτσος ο υδραυλικός, ο Γιάννης ο ηλεκτρολόγος, η Μαρίκα η ταβερνιάρισσα, ΄Άρης ο τυπογράφος και γενικά όσοι δεν ανήκουν στην ευγενή τάξη των φάταούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΨΑΡΑΓΟΡΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΙΔΟΥ ΑΠΟΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή