ΜΕΝΟΥ

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΛΗΔΟΝΑ





Η φωτιά στην περιοχή της Αύρας πίσω από την παιδική χαρά ήταν μια πρόβα τζενεράλε για την γιορτή του Κλήδονα που θα γινότανε τις επόμενες μέρες. Τώρα αν καήκε ένα πεύκο και κίνδυνευσε η περιοχή αυτό θεωρείται για κάποιους ατύχημα.
Σαν υλικό προετοιμασίας για την γιορτή του Κλήδονα χρησιμοποιήθηκαν οι ομπρέλες που υπήρχαν δίπλα από την επιχείρηση που πρόκειται  να λειτουργήσει τις επόμενες μέρες ως καφετέρια. 
Προς θεού μην πάει το μυαλό σας ότι ήταν εμπρησμός για ανταγωνιστικούς λόγους λόγω του οτι η επιχείρηση έχει δικαίωμα χρήσης της παραλίας.
Άξιο απορίας είναι πως ο επιθεωρητής Σμόκι της Αίγινας δεν έκανε ρεπορταζ μιας και έχει ευαοσθησία σε τέτοια θέματα. Μάλλον θα είχε βαρυστομαχιάσει από την μακαρονάδα που τον είχαν κεράσει και θα έπινε κερασμένο παγωμένο καπουτσίνο κάπου στην νήσο για αυτό δεν έγραψε τίποτα. 

6 σχόλια:

  1. Kala re nikoik eisai k dhm symboylos. Apo poy exei dikaioma na katevei sth paralia? H aisxyloy den soy leei tpt esena? Kala na vlepoyne oi alloi drakoys k neraides alla k esy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΨΑΡΟΓΑΤΟΣ . ΨΑΡΟΓΑΤΕ Ο ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεκταρούλη σε ενημερώνουμε φιλικά ότι έχει πάει φάκελος στον εισαγγελέα για τον τρόπο ανάθεσης της παραλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δικαίωμα στην παραλία μπορεί να μην έχει αλλά σιγουρα η καντίνα πρέπει να είναι 100μ από το τελευταίο μαγαζί οπότε παραλία χωρίς καντίνα δεν αξίζει, καλα ξεμπερδεματα οικονόμου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να προσέχετε τις Τσούχτρες ορισμένοι άρχοντες της Διαπλο·αρπαχτής!!
    Θα Τσούζει το καρπούζι after!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε κακομοιροι δεν ξέρετε να διαβάζετε τους νομούς η αισχυλου δεν εμποδίζει πουθενά την επιχείρηση να κατέβει στην παραλία.ετσι και αλλοιως με την χρήση του οικοπέδου μπροστα της πιο κοντα στην παραλία δεν γινεται.για ότι απορίες .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή