ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥΣ;

Στην Αίγινα είχε ακουστεί πολλές φορές η λέξη Τσιριμώκος , ποιός το έλεγε, σε ποιόν απευθυνόταν ο χαρακτηρισμός όσοι ασχολούνται με τα κοινά τα Αίγινας μάλλον το  ξέρουν. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι ο Αλέξης εκτός από λάτρης της Αίγινας και παραθεριστής , παρακολουθεί τα τεκτενόμενα του νησιού το απέδειξε με την φράση του περί Τσιριμώκων.
WE LOVE ALEXIS!!!

6 σχόλια:

  1. Μούρτζη μη μπας και δε βάλεις για αντιδήμαρχο νερού τον επιτυχημένο τον Άγη... βρε νούμερο Αντιδήμαρχε ακόμη δεν ξεκίνησε το καλοκαίρι και μας άρχισες τις διακοπές νερού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάστορα όταν μιλάς για νούμερα
    "να σέβεσαι" τη λέξη,
    Όχι οτι κι οτι...
    Περγαμηνές Σακκιώτη!!
    Ο ξυπόλυτος που
    παΠΟΥΤΣΌΘΗΚΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί εχω την αίσθηση οτι σε λίγο θα αρχίσουν να πέφτουν ψηλές ή χοντρές κλοτσοπατινάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11:31 π. μ. Αγή το λένε αυτό το νούμερο, όσο για τις εκλογές, το βράδυ της καταμέτρησης των ψήφων μέχρι αργά το βράδυ που έβλεπε οτι δεν βγαίνει, φώναζε και απειλούσε εάν δε βγω την δεύτερη Κυριακή θα παραδώσω την πολιτική μου ταυτότητα στον Παναγιώτη Κουκούλη, ωραίο συμβούλιο έχεις βγάλει Δ. Μούρτζη, να το χαίρεσαι απο τη μιά κι απο την άλλη ελα πίσω μου και κρύψου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. What the fuck ... Agis is the destiny of the island ... Shut the fuck up!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΗΔΕΣ Ο ΑΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗ ΘΑΛΠΩΡΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΛΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΑΚΙΑ!ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗ ΘΕΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή