ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΤΙ ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΠΛΟΓΚ

Κάνοντας μια αναδρομή στα παλιά αλιεύσαμε ένα άρθρο με διάφορα κειμενάκια. Θα μου πείτε περσινά ξυνά σταφύλια. Το ζουμί εδώ είναι ποιός είναι ο αρθρογράφος του άρθρου με τα κειμενάκια. Εμείς επειδή ξέρουμε  ποιός είναι απλά θα σας πούμε ότι η πολιτική του θυμίζει κάτι μεταξύ Καρατζαφέρη και Κουβέλη.
Το 2010 τους  κατηγορούσε το 2014 συνεργάστηκε μαζί τους.
Πως αλλάζουν οι καιροί...

Το κείμενο:

ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

  • Βαφτίσανε τον πρόεδρο της Επαγγελματικής «προσφυγίδη» . Αυτός τουλάχιστον προστάτευε τα αυτονόητα συμφέροντα άνω των 60 θιγομένων επαγγελματιών του κέντρου που είχαν υπογράψει τη καταγγελία. Οι πέντε «εξωδικήδιδες» όμως που με το καλημέρα άρχισαν να μοιράζουν εξώδικα ποιών άραγε τα συμφέροντα εκπροσωπούν;
  • «Χασάπη» τον ανεβάζανε «χασάπη» τον κατεβάζανε τον άνθρωπο. Και ακριβώς επειδή τους υποτιμούσε τόσο πολύ το επάγγελμα του, μας πλασάρουν τώρα πιο σικάτα επαγγέλματα: «δωματιάδες», «ιδρυματάδες», συνταξιούχους που διάγουν νέα νιότη, και αυτοδίδακτους δημοσιογράφους-«γραφίστες» που θα σώσουν τα μαγαζιά της Αίγινας.
  • Να είσαστε σίγουροι ότι έτσι και βγουν οι (κουκουλο)ενωτικοί, του χρόνου θα βλέπουμε την Σπ.Ρόδη – Αφαίας και θα τρίβουμε τα μάτια μας. Όχι σαν φέτος που π.χ. στις γιορτές η παλιοεπαγγελματική δεν έβαλε εκεί ούτε ένα στολίδι. (Θυμίζουμε ότι για πρώτη φορά φέτος μετά από δεκαετίες ο Δήμος δεν έβαλε ΟΥΤΕ ΕΝΑ χριστουγεννιάτικο στολίδι στην Σπ.Ρόδη-Αφαίας. Ναι, σε αυτόν τον πολυδιαφημισμένο πεζόδρομο-κόσμημα που θέλανε να τον αναβαθμίσουν, ώστε να τονώσουν την εμπορική κίνηση για να μπορούν οι «φίλοι πεζοί» και ποδηλάτες να κάνουν τα ψώνια τους. Μόλις η Επαγγελματική διαμαρτυρήθηκε και ζήτησε να μπει κανένα στολίδι για να δοθεί γιορτινή ατμόσφαιρα, τα άκουσε πάλι ότι είναι αντιδραστική και κάνει στείρα αντιπολίτευση). 
  • Άλλη μια σίγουρη αλλαγή που -αν βγουν οι (κουκουλο)ενωτικοί- θα υπάρξει είναι στην πάταξη του παραεμπορίου: Αυτομάτως η Δημοτική Αστυνομία θα απεμπλακεί από το θεάρεστο έργο του γραψίματος των «εγκληματιών» που παρκάρουν τα αμάξια τους προκειμένου να κάνουν ψώνια στα μαγαζιά του κέντρου, και θα καταδεχθούν να κόψουν και κανένα πρόστιμο στους πλανόδιους που παίρνουν το ψωμί από το στόμα του Αιγινήτη έμπορου. Αλήθεια, λέτε να έχουν κόψει ποτέ -ως οφείλουν- έστω και μία κλήση σε έναν πλανόδιο, ή έχουν άλλες εντολές;
  • Αντε να φύγει επιτέλους η τωρινή διοίκηση της Επαγγελματικής για να σταματήσουν και ορισμένοι επαγγελματίες να «ντρέπονται για την Επαγγελματική που έχουν», και όντας απελευθερωμένοι από αυτήν την αβάσταχτη ντροπή να κυκλοφορήσουν και λίγο στα μαγαζιά των συναδέλφων τους, που τώρα μόνο τους ακούν, τους διαβάζουν αλλά δεν τους βλέπουν, αλλά κατά τα άλλα έχουν άποψη – πάντα όμως από μακριά.. Ας είναι καλά ο Τύπος.

 http://loulisoamorfotos.blogspot.gr/2010/06/blog-post_08.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου