ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟ



Όταν όλη η ζωή κάποιου ανθρώπου είναι μια φαντασίωση μην περιιμένεις να γράφει αλήθειες.
Κάποιος μπορεί να τον πεί  αιθεροβάμονα , αεροβάτη.
 Το σίγουρο είναι πως ο "δημοσιογράφος" - "επικοινωνιολόγος" έγραψε το ψεματάκι του στο μπλογκ του.
Είναι γνωστή η αδυναμία του "δημοσιογράφου" στην τυρόπιτα .  Η υπερβολική χρήση της τυρόπιτας προκαλεί παραισθήσεις και σε οδηγεί σε φανταστικούς κόσμους  όπως η ηρωίνη τους ναρκομανείς είναι όλα θέμα εξάρτησης.
Κάποιοι μεγάλοι συγραφείς όταν δεν είχαν έμπνευση κατέφευγαν σε καταχρήσεις για να τους έρθει η έμπνευση για να γράψουν τα μυθιστορήματα τους.
Ο δικός μας με την κατάχρηση της τυρόπιτας φαντάζεται παυτά που θέλει να δεί και να ακούσει μόνο  που  ο κος  Κατσικάρης ένα πράγμα έγραψε. Οι εκόνες που μιλάνε από μόνες τους τα συμπεράσματα δικά σας.



Για να τεκμηριώσουμε τα λεγόμενα μας ακολουθεί και άλλη ανάρτηση.
Φαντασιόπληκτος= αυτός που διαρκώς ή συχνά φαντάζεται διάφορα πράγματα, τα οποία στη συνέχεια όμως θεωρεί πραγματικά, που είναι θύμα της φαντασίας του, πλήττεται από αυτήν.

8 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Γατόψαρε το ειδύλλιο σου με την τρελλοκοτσιδού έγινε πλέον πασίγνωστο. Τελικά αγαπιέστε ή ποθιέστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:41 π.μ. ότι άλλο θέλεις γράψε άλλο όχι αυτό ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10:31 π.μ. ούτε το ούτε το άλλο.... το έπιασες το υπόλοιπο υπονοούμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τυροπιτάκιας εκτός απο την Τυρόπιτα είναι εξαρτημένος και με το ψέμα... Κοινός Τυρο•Ψευτο•εξαρτώμενος!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ σαν καλός επιστήμων που είναι και μη θέλοντας να παραβεί τον όρκο του, πάει τον ασθενεί λάου-λάου, η άμεση διακοπεί απο αυτόν εγγυμονεί κινδύνους για (Σύνδρομο Στέρησης) κ.λ.π. κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΑΡΟΓΑΤΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΥΡΤΖΗ ΗΤΑΝ ΤΟΝ ΚΥΨΕΛΙΩΤΗ Η ΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΙΩΤΗ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aντιγράφω από τη Φωνή "Άλλος συνδυασμός που εξαερώθηκε είναι αυτός του Π. Γρηγορόπουλου. Με τα περισσότερα στελέχη του να έχουν αποστασιοποιηθεί, μεταξύ αυτών και σύσσωμη την ομάδα Γκότση να έχει αποχωρήσει, ο Γιατρός βιώνει πολιτική μοναξιά. Προσπαθεί με προσωπική επαφή και "σηκώνοντας το τηλέφωνο" να μαζέψει κόσμο.Επιπλέον κάποιοι κύκλοι προσπαθούν να τον εξωθήσουν σε κάθοδο προκειμένου να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα. Μάλιστα διαδίδουν ψευδώς ότι είναι ο «εκλεκτός» της Ν.Δ. βάσει δημοσιευμάτων του αθηναϊκού τύπου, όμως η Συγγρού αγνοεί παντελώς. Εκτιμώ πως η όποια προσπάθεια θα είναι μάταια και καταστροφική, πλήττοντας το καλό όνομα του Επιστήμονα και Ανθρώπου." Γιώργο μάλλον αυτά που γράφουνε εκεί έχουν βάση. Με πορδές δε φάβονται αυγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή