ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ


Σας παρουσιάζουμε τους  σκάουτερ του συνδυασμού Αίγινα Κίνηση Ευθύνης.
Ο αριχσκάουτερ Νίκος Πτερούδης έχει οργώσει όλη την Αίγινα για να στελεχώσει με κατάλληλα στελέχη τον συνδυασμό,  ιδανικός για να κλείνει τις μεγάλες συμφωνίες ή αγγλιστί big deal.

Σκάουτερ νο 1 Παντελής Μεθενίτης από την μεριά του ψάχνει να βρεί νέα στελέχη σε ηλικία και σε μυαλά. Με δική του  μεσολάβηση έκλεισε ο  Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου στον συνδυασμό Αίγινα Κίνηση Ευθύνης , έχει κάνει αρκετές επαφές με άλλα πρόσωπα για να στελεχώσουν τον συνδυασμό. Τόπος συνάντησης γνωστή καφετέρια στην παραλία της Αίγινας όπου είναι στέκι του συνδυασμού.

Σκάουτερ νο 2 Νίκος Γιαννούλης λόγω της εμπειρίας που είχε από τον συνδυασμό ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ του ανατέθηκε να αναλάμβει πρωτοβουλίες για να φέρει νέα στελέχη στον συνδυασμό Αίγινα Κίνηση Ευθύνης . Αμέσως έπιασε δουλειά και έγινε συνάντηση μεταξύ του  Παναγιώτη Κουκούλη  και του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Τάσου Κρεούζη το αποτέλεσμα της συνάντησης δεν είναι ξεκάθαρο, Στελέχη του συνδυασμού (ΑΙΓΙΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ) λένε ότι  ο Τάσος Κρεούζης  παρακάλεσε για να κλείσει από την μεριά του ο Τάσος Κρεούζης λέει ότι μίλησε αλλά δεν έκλεισε.
Η πιο μεγάλη κίνηση του Νίκου Γιαννούλη είναι ότι κατάφερε να κλείσει τον δήμαρχο Σάκη Σακκιώτη ως παπαγαλάκι του Παναγιώτη Κουκούλη. Ο δήμαρχος Σάκης Σακκιώτης περιφέρετε στα καφενεία και σε παρέες του και λέει ότι ο ιδανικός δήμαρχος για αυτή την δύσκολη περίοδο που έρχεται είναι ο Παναγιώτης Κουκούλης. Συμφωνία Αυλής νο2 τα ανταλάγματα δεν τα γνωρίζουμε θα χρειαστει πολύ νερό για να ξεδιαλύνει η υπόθεση.

Στην συμφωνία μεταξύ του Νίκου Γιαννούλη και του συνδυασμού Αίγινα κίνηση Ευθύνης υπήρξαν κάποιοι όροι σε περίπτωση μη εκλογής του:

  1.  Να μην ξηλώσει τους υπολογιστές από τα γραφεία του συνδυασμού όπως έκανε το 2010 στον συνδυασμό Αίγινα Ολοι Μαζί , που κυριολεκτικά τα πήρε παραμάσχαλα και έφυγε  τρέχοντας.
  2. Να κάνει καμμιά συνάντηση με τον αρχηγό του αντίπαλο με τον συνδυασμού όπως έκανε το 2010.
Έχουν γνώση οι φύλακες ή πιο σωστά τα παθήματα του άλλου μαθήματα σε εμάς.

ΣΚΑΟΥΤΕΡ: είναι αυτός που ψάχνει παίκτες για μια ομάδα

8 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o pteroudis 8eli na faei ta moutra tou pali e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΤΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε Ψαρόγατε μας έχεις μπερδέψει ποιός είναι πιο μεγάλος κολοτούμπας ο Φίλιππος ή ο Γιαννούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΤΕΡΟΥΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Τάσος Κρεούζης δήλωσε σε μέλος της ομάδας του Ψαρόγατου ότι " δεν παρακάλεσα κανέναν και ούτε πρόκειται. Έχω τις δικές μου αξίες και αρχές" έχουμε υποχρέωση να το δημοσιεύσουμε αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψαρόγατε για πες μας για την συνάντηση που έγινε στο μαγαζί του Λάκη μεταξύ Μούρτζη και Κουκούλη ποιοί άλλοι ήταν παρόντες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥ ΛΑΚΗ ΗΤΑΝ ΜΟΥΡΤΖΗΣ , ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ , ΠΤΕΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΗΤΑΝ Η ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή