ΜΕΝΟΥ

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ




Το βαθύ ΠΑΣΟΚ (Βάρτζελης - Πετρίτης) μας έδειξε τα αντανακλαστικά του. Πριν ο δήμαρχος Σάκης Σακκιώτης ανακοινώσει τις αποφάσεις του, οι οποίες σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα γινόντουσαν μετά την λήξη του Φεστιβάλ Φιστικιού, τρέχει να προκαταβάλει τα γεγονότα ανακοινώνοντας την μη κάθοδο του  Δημάρχου στις εκλογές, μέσω της εφημερίδας που ελέγχει.
Με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να κόψει τα φτερά του εκκολαπτόμενου διαδόχου του Φίλιππου Τζίτζη  ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει πάρει το δαχτυλίδι.
Το βαθύ ΠΑΣΟΚ από την μερία του δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια αντέδρασε και αρχίζει να προβάλει την υποψηφιότητα του Πέτρου Πετρίτη.
Αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως η αντίδραση από το βαθύ ΠΑΣΟΚ  ,ας το πούμε κομψά, είναι μη πολιτικά ορθή - είμαστε επιεικής -  γιατί τα δύο αυτά στελέχη της διοίκησης Σακκιώτη ήταν οι πιο ευνοημένοι  Ο κος Τάκης Βάρτζελης ήταν Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου , όπου είχε οικονομική αντιμισθία καί την θέση αίγλη που ΛΤ , μια θέση για την οποία πολύ σφάζονται σε κάθε δημοτική αρχή, από την άλλη ο κος Πέτρος Πετρίτης έγινε Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου, άλλη μια θέση με οικονομικά οφέλη και πολιτική αίγλη. Ο κος Πετρίτης όμως δεν αρκέστηκε στην θέση του προέδρου του Δ.Σ. αλλά επέβαλε να γίνει και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής , μια θέση που έχει την προβολή της αλλά τότε είχε και την διαχείριση των χρημάτων από την χορηγία της ΔΕΗ.
Το πως διαχειρίστηκαν τις θέσεις εξουσίας τα δυο αυτά στελέχη το αφήνουμε στην κρίση του Αιγινίτη.
Για να είμαστε δίκαιοι ο Σάκης Σακκιώτης έκανε ότι μπορούσε  για να ικανοποιήσει τα δύο αυτά στελέχη , όμως , με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά διέλυσε τον συνδυασμό ΑΙΓΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Η ανταπόδοση από αυτά τα στελέχη ήταν η προκαταβολική καθαίρεση του από την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου ή πιό σωστά του αφαίρεσαν την δυνατότητα της αξιοπρεπούς αποχώρησης από τον δημαρχιακό θώκο.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε επικαλεστεί  ένα ρητό το οποίο  έλεγε συχνά "ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ"

Βέβαια όλοι λειτουργούν χωρίς να υπολογίζουν τον Νεκτάριο Κουκούλη , ό οποίος κρατάει στάση αναμονής.  ΕΙΔΩΜΕΝ

2 σχόλια:

  1. Σιγά μην δεν αντιδρούσε το βαθυ ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια προσπαθεί να πάρει το παιχνίδι του δήμου η συγκεκριμένη ομάδα τώρα θα το αφήσει. Η εφαρμογή του νεού μέτρου είναι υπερ του Πετρίτη δεν έχουν τύχη οι άλλοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή