ΜΕΝΟΥ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΓΕΡΘΕΝΤΟΣ

ΣΑΚΗ ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΓΕΡΘΕΝΤΟΣ

ΤΟΥ ΑΛΑΝΙΑΡΗ

Εδώ και αρκετό καιρό στελέχη της δημοτικής αρχής έχουν ξεκινήσει σενάρια και προσπάθειες εύρεσης νέου υποψήφιου δημάρχου. Όλα αυτά γίνονται  πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση ο ίδιος ο δήμαρχος ο Σάκης Σακκιώτης. Με στημένα δημοσιεύματα ότι Σάκης Σακκιώτης δεν κατεβαίνει ξανά προσπαθούν να τον ωθήσουν στο περιθώριο , με μυστικές και δήθεν τυχαίες συναντήσεις σε ταβέρνεςψάχνουν να βρουν τον διάδοχο.
Ποιοί είναι πρωταγωνιστές σε αυτά ;
 Αυτοί που έχουν ωφεληθεί από τον Σάκη Σακκιώτη . Αυτοί που επι θητείας Σάκη Σακκιώτη είχαν έμμισθες θέσεις . Πρόεδροι  και Αντιδήμαρχοι είναι μπλεγμένοι στα σενάρια διαδοχής . Όλοι αυτοί ωφελήθηκαν οικονομικά και πολιτικά από τις θέσεις που κατείχαν. Τώρα που ο Σάκης είναι με το κεφάλι μέσα στο βούρκο με την στάση τους τον ωθούν στον πάτο.
Μόνο που και  αυτοί φταίνε για τα κακώς κείμενα της διοίκησης Σακκιώτη γιατί όταν η μπάλα έκαιγε οι παιχτάραδες φοβόντουσαν να την πάρουν για να μην καούν, ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ.  Ψάχνουν να φορτώσουν την δική τους ανικανότητα στον Σάκη και λέω ανικανότητα γιατί δεν μπορούσαν να ελέγξουν το εγώ τους , έβαζαν το ατομικό συμφέρον τους μπροστά αντί για το κοινό καλό. Ο Σάκης Σακκιώτης έχει ευθύνη γιατί τους εμπιστευτήκε και αυτοί τον πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο.
Αυτοί θα συνεχίσουν τα σενάρια διαδοχής και εμείς εδώ ως ομάδα του Ψαρόγατου θα είμαστε έτοιμοι για να σας ενημερώνουμε.

1 σχόλιο:

  1. Ο…πρόεδρας


    Ολον τον χρόνο καρτερεί
    τη φορεσιά να βάνει
    γερονησιώτης να ντυθεί
    και νάβγει στο σεριάνι.


    Κάποτε ήταν δάσκαλος
    και δάσκαλος θα μείνει.
    Γι αυτό και την καρέκλα του
    σε άλλον δεν την αφήνει.


    Ενας …συλλόγου πρόεδρος
    έχει μεγάλη…έγνοια
    γιατί τον Πάπα τον κρατάει
    σφιχτά από τα…γένεια.


    Νοιώθει πώς είναι αφεντικό,
    ότι τα ξέρει όλα,
    μα κάθε του εκδήλωση,
    και μια καινούργια φόλα.




    antios mutsatsos
    Ο Αιγινητοποιημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή