ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΡΕΛΠΙ ΝΕΟΥ




O KAT-SKOPOS

ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗ
Ο φέρελπις νέος , πασίγνωστος για τις κολοτούμπες του, συναντά στον δρόμο τέως δήμαρχο και νυν δημοτικό σύμβουλο και του λέει:
- Άντε κατέβα για δήμαρχος και εγώ μαζί σου αυτή την φορά!!!
Η αλήθεια είναι πως του το χρωστά από το 2006 τότε που δώσανε τα χεριά αλλά μετά από λίγο συμφώνησε και κατέβηκε με τον Μήτσο ή Μύθο.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ
 Ο φέρελπις νέος προσπαθεί εναγωνίως να δημιουργήσει συνδυασμό για το 2014 ώστε να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο. Ως πολιτικό έργο έχει να επιδείξει τα πολλά έργα που έκανε στον πολιτισμό και τον αθλητισμό κατά την διάρκεια της θητείας του ως Αντιδήμαρχος και το κόψιμο της κορδέλας του κλειστού γυμναστηρίου.
Όμως  μέχρι στιγμής μετράει τάπες και κοψίματα  (η μπασκετική ορολογία χρησιμοποιείται λόγω της αγάπης που έχει για το άθλημα)  από τον ΑΛΛΟ.
 Πήγε σε πρωήν υπάλληλο του δήμου και του ζήτησε να κατέβει μαζί του  και πήρε ΟΧΙ  τον είχε προλάβει ο ΑΛΛΟΣ.
Πάει σε επιχειρηματία τα ίδια πάλι ο ΑΛΛΟΣ  μπροστά του.
Ενας καλός συνδυασμός χρειάζεται τον οικονομολόγο του   σκέφτηκε ο φερέλπις νέος προσεγγίζει οικονομολόγο με μεγάλο σόι και του ζητά την υποψηφιότητα μαζί του και πάλι δέχεται ένα μεγάλο ΟΧΙ ο ΑΛΛΟΣ τον είχε προλάβει.
Ψάχνει να βρεί εκδότη εφημερίδας στα τηλέφωνα και δεν τον βρίσκει λέτε να τον έχει προλάβει ο ΑΛΛΟΣ;
Ο φέρελπις νέος οποιαδήποτε κίνηση και να κάνει ένα πράγμα πρέπει να ξέρει ότι ο ΑΛΛΟΣ τον παρακολουθεί λέτε να έχει βάλει κοριός στο μηχανάκι του;


ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡITΗ
Ο φέρελπις νέος σήμερα Τετάρτη 18-09-2013 απουσίαζε από την δουλειά του , δικαιολογημένα, είχε δικαστήριο. Μόνο που σήμερα απεργούν τα δικαστήρια και οι δικηγόροι μάλλον έπεσε σε απεργοσπάστη δικαστή ακι δικηγόρο. Τι ατυχία  βρε παιδί μου και αυτή.

1 σχόλιο:

  1. Στατιστικά

    Πόντοι μ όρο. 28.5
    Εύστοχια 92.5%
    Ριμπάουντ μ όρο 9.6
    Κλεψιματα 4.8
    Ασίστ 8.6
    Λάθη 0.1
    Κοψιματα 1.2
    Αποβολή. Ποτε
    Εσκεμμένα φάουλ κανένα
    MVP αγώνα. 82 σε 176 αγώνες

    Αυτα έβλεπαν οι σκαουτερ και τον ήθελαν ΠΑΟ ΟΣΦΠ ΑΕΚ ΑΡΗΣ αλλα αυτός αρνήθηκε για να ενταχθεί για το καλο του νησιου αφήνοντας ένδοξη καριέρα σε Ευρώπη και εθνικη ομάδα
    Αυτός ξανά έφτιαξε τη διαλυμένη ομάδα του Σαρωνικου και την ανέβασε κατηγορίες


    Και έρχεται σήμερα ο κάθε άσχετοπουλος
    Να τον κατηγορήσει
    Ντροπή ντροπή
    Ψαρογατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή