Όταν τρώμε καρπούζι, η κιτρουλίνη που προσλαμβάνουμε μετατρέπεται από ένζυμα του οργανισμού μας σε αργινίνη. Η αργινίνη είναι αμινοξύ που έχει ιδιαίτερα ωφέλιμες δράσεις στην καρδία, στο κυκλοφορικό και στο ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος μας.
Η αργινίνη αυξάνει το νιτρικό οξύ το οποίο έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει και να διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία. Έχει δηλαδή ανάλογη δράση με αυτή του Βιάγκρα (σιλδεναφίλη).
Η σοκολάτα και το κακάο λόγω της θεοβρωμίνης, που μαζί με το μαγνήσιο και το φώσφορο είναι συστατικά που μειώνουν την κούραση, διώχνουν την υπνηλία και φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση. Τονώνουν τις πνευματικές δυνάμεις και δραστηριοποιούν το σώμα, για να παράγει περισσότερη ενέργεια.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Ο συνδυασμός καρπουζιού και σοκολάτας ανεβάζει την λίμπιντο!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου