ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

πηγή φωτό: AEGINAPORTAL

Στις 30 Ιανουαρίου 2019 στο κτίριο του παλαιού δημαρχείου πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εκλογής των κοριτσιών που θα  ενισχυθούν οικονομικά μετά το γάμο τους .
Όπως παρατηρείτε στο γραφείο του δημάρχου βρίσκεται ο νυν δήμαρχος και ο τέως στην άκρη αν την παρατηρήσετε καλά την φωτογραφία θα δείτε πόσο προφητική ήταν.
Ο νυν δήμαρχος κος Γιάννης Ζορμπάς ήταν εντεταλμένος σύμβουλος στα κληροδοτήματα με απόφαση του τέως δημάρχου κου  Δημήτρη Μούρτζη.
Ο τέως-απερχόμενος  δήμαρχος ποτέ δεν είχε χαλάσει χατήρι στον τότε συνεργάτη του και δημοτικό του σύμβουλο Γιάννη Ζορμπά. Μπορεί να φοβόταν την σκληρή κριτική που του ασκούσε που έφτανε στα όρια , ίσως και να τα ξεπερνούσε , της αντιπολίτευσης. Δεν ήξερε ο τέως δήμαρχος ότι όσο υποχωρείς τόσα σου ζητάει ο άλλος. Έπαιξε και έχασε.
Πως αλλάζουν οι καιροί....
Αλήθεια ο απερχόμενος δήμαρχος επι θητείας του  είχε κρατήσει κάποιο σοβαρό πόστο που να έλεγχε επι μια πενταετία ή του τα είχαν πάρει όλα αυτοί που τον ανέβασαν και τον κατέβασαν από τον δημαρχιακό θώκο;
Γνώμη μας σε τίποτα δεν είχε τον έλεγχο. Ο θεωρητικά πιστός του αντιδήμαρχος ξημεροβραδιάζονταν στον γνωστό πάγκο. Είχε τον σκοπό του . Ο παντελονάτος συνεργάτης του που περίμενε προεδρία από την πρώτη μέρα της δημαρχίας του  είχε αλλάξει στρατόπεδο καταθέτοντας τα διαπιστευτήριά του στον γνωστό πάγκο. Όταν του έδωσε από σπόντα την προεδρία το πουλί είχε πετάξει.
Η πενταετία κύλησε κάπως έτσι για τα άσχημα ευθυνόταν ο τέως ενώ για  ότι τα καλό γινότανε  την δόξα την έπαιρναν οι συνεργάτες του.  
Οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι τα περισσότερα  έργα που γίνονται στην Αίγινα είναι δικά του και ειδικά στον υποθαλάσσιο αγωγό η συμβολή του ήταν μεγάλη στην ένταξη χρηματοδότησης του έργου, εκεί ήταν το κρίσιμο σημείο. 
Στο σήμερα καλό είναι να παρακολουθεί την νέα διοίκηση πως γίνονται οι δουλειές και πόσο απλό είναι το κομμάτι της καθημερινότητας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου