ΜΕΝΟΥ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΟΙ ΑΓΡΙΟΓΑΤΟΙ


Σχόλιο από ανώνυμο σχολιαστή στο μπλογκ aiakosrex.blogspot.gr

"Στο πραγματικά όμορφα φωτισμένο παρκάκι της ψαραγοράς έγινε μια παρα πολύ ωραία εκδήλωση όπου ανταλλάχτηκαν ευχές, είχε ωραία μουσική, μοιραστήκανε γλυκίσματα , χιόνισε κιόλας . Όμορφη εκδήλωση με πολύ μεράκι έγινε σε αυτό το μικρό παρκάκι.
Αυτή την γιορτή την διοργάνωσαν οι Φίλοι του Φιστικι Φεστ με την οικονομική στήριξη της Επαγγελματικής Ένωσης, υπό την Αιγίδα του Δήμου και της ΚΕΔΑ.
Οι πάλαι ποτέ αγριόγατες της ψαραγοράς δεν νιαουρογαυγίζανε όπως επί εποχής Μύθου γιατί οι εποχές αλλάξανε και από τέσσερις γίνανε δυο , αν τους ρωτήσεις έτσι θα σου πουν.
Ο αγριόγατος που κυνηγούσε μύγες και ο ερωτύλος αγριόγατος γίνανε από αγριόγατες παπουτσωμένοι γάτοι . Φορέσανε τα σμόκιν τους και πήγαν να γιορτάσουν. Παρέα με αυτούς που ,στην πρότερη θητεία τους, θεωρούσαν λαμόγια  τώρα , στην φρέσκια τους θητεία,  τα λαμόγια γίνανε οι μάγοι με τα δώρα.
Η πλατεία της Ψαραγοράς συμβολικά ορίστηκε το σημείο έναρξης των εκδηλώσεων  γιατί είναι το σήμα κατατεθέν της νέας-παλαιάς αρχής . Το μόνο που θυμίζει την εποχή του Μύθου είναι το τοτέμ του Αιγινίτη καλλιτέχνη.
ΓΑΒ-ΓΑΒ-ΓΑΒ -ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ
Νιάου βρέ γατούλα με την ροζ μυτούλα γατούλα μου εσύ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΓΡΙΟΓΑΤΕΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΨΑΡΑΓΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ
ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτές της ωραίας εκδήλωσης. "

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Μέσα στο κείμενο υπάρχουν αλήθειες που κάποιους τους πονάνε μα αυτό κάνει πάντα η αλήθεια πονάει.
 Το κείμενο το υιοθετούμε γιατί είναι σατυρικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου