ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ


Για κλειστό Γυμναστήριο μίλησε ,σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ,ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κος Σταμάτιος Μαρμαρινός και ότι θα γίνει άμεσα.
Να του θυμίσουμε λίγο την πρόσφατη ιστορία μέσα από τις εφημερίδες που διάβαζε στο περίπτερο για να περνά την ώρα του τις κρύες μέρες του χειμώνα. Να τον ενημερώσουμε ότι ο νυν δήμαρχος που στηρίζει θερμά οτι από το 1997 ως κοινοτάρχης Κυψέλης είχε ξεκινήσει τις ενέργειες για το κλειστό , σκόνταψε στην πολεοδομία (λόγω κοντινής απόστασης του χώρου από νεκροταφείο). Μετά ως δήμαρχος έκανε ενέργειες για κλειστό δεν πρόλαβε να τις ολοκληρώσει. Το 2007 ανέλαβε ο κος Κουκούλης και τον Φεβρουάριο ανακοινώνεται μέσω της εφημερίδας ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η κατασκευή του κλειστού. (Οι άνω φωτογραφίες). Το αποτέλεσμα γνωστό δεν έγινε . Την σκυτάλη του Δήμου την αναλαμβάνει ο Σάκης Σακκιώτης αντιδήμαρχος αθλητισμου Φίλιππος Τζίτζης ξεκινάει ενέργειες για κλειστό. πρώτη κίνηση κλειστό στο ΕΠΑΛ για το βόλευ . Σε αυτό συνέβαλε μέγιστα ο Στάθης Νικολούζος και ο Τάκης Βάρτζελης (με βοήθεια από το λιμενικό ταμείο). Ναι από το λιμενικό ταμείο που κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι το 2015 δεν ψήφισαν τον ταμειακό απολογισμό του λιμενικού ταμείου για το 2012 λες και δεν γίνονται τα ίδια σήμερα από το λιμενικό ταμείο. Στο θέμα μας, το κλειστο στο ΕΠΑΛ έγινε με ενέργειες απο τους προαναφερόμενους και την σύμφωνη γνώμη της σχολικής επιτροπής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και του προέδρου της κου Ηλία Μπέση , ο χώρος δεν ανήκει στον ΔΑΟΑ. Το 2013 που γίνεται πρόεδρος του ΔΑΟΑ ο κος Φίλιππος Τζίτζης ξεκινά τις ενέργειες για το κλειστό το δημοτικό συμβούλιο παίρνει λάθος απόφαση ως προς τον χώρο Κυψέλη όπου δεν έχει αλλάξει κάτι από το 1997 και χάνεται πολύτιμος χρόνος. τελικά το 2014 επί δημαρχίας Σάκη Σακκιώτη ,προεδρίας ΔΑΟΑ Φίλιππου Τζίτζη και αντιπεριφερειαρχή Νήσων  Δημήτρη Κατσικάρη  λαμβάνεται απόφαση για χωροθέτηση και κατασκευή κλειστού στο κτήμα Γκίκα και χρηματοδότηση από την περιφέρεια αττικής 800.000 ευρώ. 
Για να γίνει ένα έργο χρειάζεται μελέτη και χρηματοδότηση. Μελέτη δεν υπήρχε αλλά το σημαντικότερο από όλα είχε βρεθεί ο χώρος διότι αυτό ήταν διαχρονικά το πρόβλημα στο που θα κτιστεί το κλέιστό. Αυτή η υλοποίηση της μελέτης πήρε 4 χρόνια . Σε άλλους δήμους σε 4 χρόνια δημοπρατείται το έργο και ξεκινάει η κατασκευή . Πόσο πίσω έχουμε μείνει αρκετούς μήνες . Για αυτό καλό είναι ο νυν  πρόεδρος του ΔΑΟΑ να κρατάει χαμηλά τους τόνους και τις κορώνες  γιατί με ενέργειες άλλων κανει τον μάγκα όπως λεει και η παροιμία με ξένα κόλυβα κάνει μνημόσυνο. 

Υστερόγραφο  ο Θανάσης Βέγγος έτρεχε στις ταινίες όμως μας έκανε και γελάγαμε. Όσο για τις επισκευές στο ΕΠΑΛ με ξένα κόλυβα κάνει μνημόσυνο άλλος βρήκε την  χορηγία , άλλοι δώσανε υλικά δωρεάν, άλλος είναι θεσμικά υπεύθυνος για το ΕΠΑΛ με αλουνού την υπογραφή γίνονται οι αγώνες στο ΕΠΑΛ . Ο πρόεδρος του ΔΑΟΑ κάνει δηλώσεις για έργο που δεν είναι δικό του . Πάντα τέτοια. 

Η πολιτική χρειάζεται ήθος ή το έχεις ή δεν το έχεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου