ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.


Η ομάδα του Ψαρόγατου μελετώντας τα σχόλια του μπλογκ aiakosrex ομόφωνα αποφάσισε να αναρτήσει το κάτωθι παλιό σχόλιο  χωρίς καμιά αλλοίωση του κειμένου.

Ο/Η ΦΙΣΤΙΚΙΟΣ Ο ΑΙΓΙΝΗΤΗΣ είπε...
4:46 π.μ. σε προηγούμενο σχόλιο γράφτηκε :
συναντηση μερίδας κουκουλικών με ψαραγορά στην συνάντηση συμφωνήθηκε να κατεβάσουν για υποψήφιο δήμαρχο τον Κουκούλη. Τα σενάρια για υποψηφιότητες Γιάννη Ζορμπά, Ολυμπία Χαλδαίου και Νίκου Γιαννούλη έλαβαν τέλος.
Η κριτική επιτροπή θα συνεδριάσει για να δώσει το Βραβείο Καλύτερου Λαγού .
Με μια σεμνή τελετή θα τελειώσουν όλα .
Όλα τα σενάρια είχαν τον σκοπό τους , το παιχνίδι ήταν καλά στημένο.
Πάμε σε πλήρη ανανέωση Πτερούδης 84 , Κουκούλης 75 , Μούρτζης Αντώνης 71 , Μούρτζης Δημήτρης 70 ετων και έπονται αρκετοι 65ρηδες .
Ωρε που πάμε

Φοβερή Συνένωση μορφωμένων με αμόρφωτους ο συνδυασμός αχταρμάς ΄. Ατιμη εξουσία για εσενα γινονται όλα.
Μέσα από τα σχόλια φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλουμε ανανέωση με νέα πρόσωπα και νέους ανθρώπους .
Δυστυχώς ο Έλληνας και ο Αιγινήτης έχουν ακόμα τον ραγιαδισμό μέσα τους με 10ευρα, 20ευρα , 50ευρα, δωρεάν φάρμακα , με γαλοπούλες και πατάτες με πληρωμές λογαριασμών φτάνουν κάποιοι και ξεπερνάνε τους 500 ψήφους γιατί δεν έχουν αξία αλλά μόνο χρήμα και ξέρουν πολυ καλά ότι το χρήμα οι περισσότεροι το προσκυνάνε.
Οι ίδιοι που σκορπούν το χρήμα ξέρουν ότι χωρίς αυτό θα είναι γυμνοί γιατί δεν έχουν υπόβαθρο. Θα γίνουν Σαλιαρέλης ,το γράφω χωρίς να τον υποτιμώ τον άνθρωπο, που όταν είχε άφθονο χρήμα και έδινε 5χιλιαρά σε δραχμές μπουρμπουαρ μέχρι οι καταστηματάρχες της παραλίας του γινόντουσαν καβοδέτες. Τώρα ούτε καφέ τον κερνάνε ούτε θέλουν να τον ξέρουν.
Για να μην ξεφύγουμε από το θέμα μας οι άνω 70αρηδες και 80ρηδες θέλουν να φτιάξουν το μέλλον της Αίγινας, εδώ γελάμε για αυτό και οι νέοι έχουν γυρίσει την πλάτη και απέχουν γιατι ενστικτωδώς νιώθουν πως δεν υπάρχει ελπίδα , όραμα και μέλλον . Το νησί πάει στον αυτόματο.
Οσο για τους 70ρηδες θέλουν την εξουσία για χαϊδεύουν ωραίες υπάρξεις ξανθές , μελαχρινές, ντόπιες και αλλοδαπές (κυρίως από Αλβανία) .
Οπότε συμφωνώ με το ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.
15 Δεκεμβρίου 2018 - 11:13 π.μ.

ΣΧΟΛΙΟ
Η Αίγινα χρειάζεται ανανέωση όχι μόνο ηλικιακή αλλά και σε νοοτροπία και σκέψη δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μόνο  νέος ηλικιακά αλλά και νέος και κυρίως φρέσκος σε ιδέες. Υπάρχει τέτοιος στην Αίγινα; Θα δείξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου