ΜΕΝΟΥ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Έκθετο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας από στελέχη της γνωστής εκλογικής περιφέρειας


 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για δημτο κορυδαλλου


Εκτός κομματικής γραμμής φαίνεται πως βρίσκεται ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κορυδαλλού Στέφανος Βαγενάς, αφού οι αναρτήσεις του στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης (Facebook) δείχνουν θέτει τον εαυτό του, απέναντι από  τον Α’ Αντιπρόεδρο του κόμματος κ Κωστή Χατζηδάκη, όπου τοποθετήθηκε με απόφαση  από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του κόμματος ο νυν Πρόεδρος κ Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ίσως οι πληροφορίες να μην φτάνουν στον 3ο όροφο του Μοσχάτου, να μην γνωρίζουν, το πιθανότερο όμως είναι  να φτάνουν μέχρι το δεύτερο όροφο, και μάλιστα  συγκεκριμένο γραφείο, αν αναρωτιέστε ποιο;;; θα σας απαντήσουμε , μα φυσικά του κ Θανάση Νέζη.
Ο κ Νέζης παρά της καταγγελίες με στοιχεία, αφήνει μέχρι σήμερα να λειτουργεί η ΔΗΜΤΟ,με άλλο ΑΦΜ,, σε άλλον να ανήκει ο λογαριασμός του ρεύματος του νερού και του τηλεφώνου.(*ίσως ο πρόεδρος δεν μπορεί να έχει κάποιο συμβόλαιο  στο όνομα του, αν έχει εκκρεμότητες με την οικεία ΔΟΥ ).

Αυτό όμως που είναι απορίας άξιον, είναι το εξής: Επιτρέπετε σε ένα τέτοιο ιστορικό στέλεχος του κόμματος, με μακρά πορεία, και αγώνες για το κόμμα να δέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές από χαμηλόβαθμο και μάλιστα νεοφερμένο στέλεχος αποκαλώντας τον “μ@λάκ@”..


H ανάρτηση, την οποία και μας  έστειλε διαδικτυακός φίλος, μας παραξένεψε, δείχνοντας, και επιβεβαιώνοντας μας πως τα αντανακλαστικά του κόμματος  είναι αργά. Η ανάρτηση είναι από τον Ιούλιο,  και είναι  αναρτημένη στον προσωπικό λογαριασμό του προέδρου της ΔΗΜΤΟ.

Το  καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος.. Η Β’ Αντιπρόεδρος  της οικείας ΝΟΔΕ κας Βάνα Γεωργατζέλη, ..ΝΟΔΕ του  χαϊδεμένου παιδιού του κ Νέζη, να επιβραβεύει την όντως αφελέστατη στάση του προέδρου.

Εμείς πραγματικά θεωρούμε πως μετά και από αυτές τις πρακτικές του να σφυρίζουν αδιάφορα είναι λογικό η ψαλίδα να κλείνει διαρκώς περισσότερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου