ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Την πόρτα της εξόδου λόγω χρεών βλέπει ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Π2 και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κορυδαλλού.


Σχετική εικόνα


Επιβεβαίωση του blog..

Είχαμε επισημάνει σε παλαιότερο μας post για την αφερεγγυότητα, του νυν Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Κορυδαλλού ,όσο και του Προέδρου της ΝΟΔΕ Π2 οι οποίοι μοιράζονται τα έξοδα εξ ημισείας. H επιβεβαίωση για εμάς  ήρθε,  μέσα από τις  προσπάθειες του ιδιοκτήτη του ακινήτου να καθίσουν και να συζητήσουν , όμως τα συγκεκριμένα στελέχη δεν εμφανίζονται αλλά βάζουν ημετέρους για να δικαιολογηθούν, αλλά και αυτή η κίνηση χωρίς επιτυχία.
Στελέχη που κάνουν ζημιά στην παράταξη, κάνοντας συγκεντρώσεις 5-10 ατόμων,και φυσικά η μόνη τους ασχολία είναι να κατηγορούν και να προωθούν τους εαυτούς τους για δημοτικά ή βουλευτικά έδρανα.
Ο συνήθης ύποπτος που ενεπλάκη στην υπόθεση ο γνωστός κ Νέζης ο οποίος είχε τελικά μετά το post μας τηλεφωνική επικοινωνία ,για ανανέωση του τηλεφωνικού ραντεβού το οποίο δεν έγινε ως δια μαγείας πάλι ..ποτέ.Εκθέτει τον εαυτό του ανεπανόρθωτα..
Σε αντίθεση η μόνη θαρραλέα ως συνήθως, η Υπεύθυνη γυναικών της ΝΟΔΕ ,η οποία εκκάλεσε τον ιδιοκτήτη;;; για να κατηγορήσει των πρώην διαγραφέντα πρόεδρο και να τον εφησυχάσει πως τα χρήματα του θα τα πάρει και με το παραπάνω αφού μίλησε και με τους δυο προέδρους.Φυσικά ο ιδιοκτήτης δεν πήρε σοβαρά τα λεγόμενα της εν λόγω κυρίας απαντώντας της πως το καλύτερο θα ήταν να πληρώσουν τα χρωστούμενα και να αποχωρήσουν γιατί έρχεται το χαρτί εξώσεως ..Η κύριά που ανέλαβε αυτόν τον άχαρο ομολογουμένος ρόλο είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα για τα χρήματα και πως όλα θα διευθετηθούν άμεσα 
Ξέχασε όμως  πως τα χρωστούμενα έχουν ήδη φτάσει περίπου τα 10.000€ !!!!. Αφού τελικά αποδείχτηκε πως ο μοναδικός που πλήρωνε και μάλιστα στην ώρα του ήταν ο διαγραφθέντας πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ.
Εμείς θα κάνουμε έκκληση στον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος να πάρει κεφάλια και να στείλει αντιπαραγωγικά στελέχη σπίτι τους για να γλυτώσει τον διασυρμό το κόμμα της ΝΔ στην εν λόγω περιφέρεια .
και για να μην λησμονούμε....

ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ …!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου