ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Kατεβασιά Κυριάκου στο Κερατσίνι με νόημα..!!

Φωτογραφία του χρήστη Kyriakos Mitsotakis.

Σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στο Κερατσίνι, όπου είχε συνάντηση με αλιείς και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, μετά την οικολογική καταστροφή που προκάλεσε το ναυάγιο στη Σαλαμίνα.
 
Απευθυνόμενος στους αλιείς, ο κ. Μητσοτάκης, ανάμεσα στα άλλα, ανέφερε:
 
«Χαίρομαι που σας επισκέπτομαι. Και λυπάμαι, ταυτόχρονα, που έρχομαι σε μια συγκυρία, η οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστη. 11 μέρες μετά από μια πολύ μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή. Θα έχουμε και, στη συνέχεια, την ευκαιρία να συζητήσουμε αναλυτικά πως και εσείς βιώσατε το πρόβλημα. 
 
Είμαι εδώ, όμως, για να πω σε εσάς, αλλά και σε όλους τους αλιείς ότι έχουμε θέσει όλες τις δυνατότητες και τις δυνάμεις του Κόμματός μας στη διάθεσή σας για έναν και βασικό σκοπό. Πως θα εξασφαλίσουμε διαθέσιμους πόρους, προκειμένου να αποζημιωθούν άνθρωποι οι οποίοι, από τη μια στιγμή στην άλλη, είδαν στην κυριολεξία το βιός τους και την επαγγελματική τους διαδρομή να καταστρέφονται. 

Μεγάλη σημασία όμως δόθηκε πως ο Κυριάκος κατέβηκε μόνος χωρίς τον Βουλευτή της περιφέρειας κ Τραγάκη όπως και τοπικούς άρχοντες δίνοντας το στίγμα το κόμμα είμαι ΕΓΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου