ΜΕΝΟΥ

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΝΑ ΖΑΝΑΞ ΔΙΝΕΙ ΗΡΕΜΙΑ


Η Νέα Υεμένη είναι μια φανταστική χώρα. Στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο  Υεμένη χωριζόταν σε Βόρεια και Νότια. Βλέπε εδώ για Υεμένη
Η Νέα Υεμένη δεν υπάρχει γιατί είναι δημιούργημα φαντασίας. Όμως η σωσίας της Ελένης Λουκά έβγαλε ήδη ιστορία για το τι έκανε στην Νέα Υεμένη για αυτό κάποιοι της κάνουν επίθεση .
Άσχημο πράγμα να έχει φαντασιώσεις να βλέπεις φαντάσματα και αντίχριστους σε αναγκάζουν να κυκλοφορείς και να  ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ. Δεν είναι κακό να φαντασιώνεται κάποιος ή κάποια   αρκεί να μην  θίγει οικογένειες , να μην θίγει ανθρώπους που δεν την έχουν πειράξει. Το αν κάνει παρέα με μυθομανείς και φαντασιόπληκτους είναι δικαίωμα του-της  ΔΕΝ είναι δικαίωμα του-της  να θίγει υπολήψεις.
Πριν πολλά χρόνια πίσω η σωσίας της Ελένη Λουκά με τις φαντασιώσεις της δημιούργησε προβλήματα στο συναισθηματικό κόσμο ενός παιδιού δεν συνεχίζουμε περαιτέρω για το αληθινό γεγονός   όχι γιατί θα προσβάλουμε την σωσία αλλά με την αναφορά στο γεγονός θα ξυπνήσουμε άσχημες αναμνήσεις στο τότε παιδάκι , ενηλικιωμένο άτομο τώρα.
Αγαπητή σωσίας της Ελένης όχι της Ωραίας αλλά της Λουκά καλό είναι να σοβαρευτείς και να ηρεμήσεις είναι κρίμα και άδικο να σε βλέπουμε στα κανάλια με εικόνες στα χέρια να κυνηγάς φαντάσματα και κλέφτες. Αν και τα δικά μας κανάλια είναι τα καφενεία της παραλίας που δίνεις καθημερινά  το δικό σου σόου.  Αν τα φαντάσματα που κυνηγάς είναι αληθινά βρες στοιχεία και πήγαινε τα στον εισαγγελέα , μόνο που πρόσεχε γιατί όταν σκάβεις τον λάκκο του άλλου πέφτεις εσύ μέσα, δηλαδή μην σου φορέσουν κανέναν ζουρλομανδύα και σε βάλουν στο Δαφνί.
Εμείς να το ξέρεις σε αγαπάμε για το καλό σου τα λέμε δεν είναι κακό να παίρνεις που και που κανένα Ζάναξ  καλό θα σου κάνει . 
Ηρέμησε γιατί αν ένα ολόκληρο καλοκαίρι   δεν είχες φαντασιώσεις τώρα θα καθόσουν σε έδρα και θα διάταζες , θα είχες εκπληρώσει την μεγαλύτερη φαντασίωση σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου