ΜΕΝΟΥ

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Η ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ


Η ταξιθέτρια του χάους είναι μια γυναίκα που γεννήθηκε σε αντρικό σώμα και πολύ νωρίς απέκτησε συνείδηση της ομοφυλοφιλίας της, γι’ αυτό και ο σεξουαλικός της προσανατολισμός είναι μόνο οι γυναίκες. Άλλαξε πολλά επαγγέλματα προκειμένου να επιβιώσει και να συντηρεί τις ερωμένες της, ώσπου, στο τεσσαρακοστό έτος της ηλικίας της, διορίστηκε μόνιμα ως ταξιθέτρια του χάους.

Σε αυτήν την performance που εκτυλίσσετε εν ώρα εργασίας, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του σπάνιου επαγγέλματός της. Για πρώτη φορά σε έναν μονόπρακτο μονόλογο μία διχασμένη προσωπικότητα, συμπρωταγωνιστεί σε ταυτόχρονη συνύπαρξη επί σκηνής με τον άλλο της εαυτό, που δυστυχώς για την ίδια, παίρνει σάρκα και οστά μέσα σε ένα αντρικό σώμα, μα ευτυχώς, μόνο για όσο διαρκεί η παράσταση.

ΣΧΟΛΙΟ
Μια αλληγορική παράσταση που μπορεί να βρει πρωταγωνιστές από την πολιτική ζωή του τόπου είτε σε επίπεδο Βουλής είτε σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Σε μερικές εκτός από το ρόλο της Κατίνας, που έχουν μέσα τους καλλιεργήσει , είναι παρά μα πάρα πολύ καλές για τον ρόλο της Ταξιθέτριας ... του Χάους γιατί για αυτό είναι μόνο ικανές να κάνουν και το έχουν αποδείξει. Μην απορρείτε γιατί αναφερόμαστε σε θηλυκό πρόσωπο το λέει ο τίτλος ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ...