ΜΕΝΟΥ

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ



Σήμερα ημέρα Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 διεξάγονται εκλογές για ανάδειξη προέδρου στον ΝΟΑ , σε τοπικό επίπεδο, και στό ΠΑΣΟΚ , πανελλαδικά. Το ερώτημα είναι ποιές από τις δύο αναμετρήσεις θα έχουν ενδιαφέρον.
Ύστερα από τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα την προηγούμενη Κυριακή στις αρχαιρεσίες του ΝΟΑ και την αναβολή εκλογής προεδρείου για σήμερα πιστεύουμε πως εκεί εστιάζεται το ενδιαφέρον.
Το ΠΑΣΟΚ είναι τελειωμένη υπόθεση ή εκλογή προέδρου θα του δώσει την ώθηση για την επιστροφή είδωμεν.
Ότι αφορά τις εκλογές στο ΝΟΑ , ύστερα από την δημόσια συγνώμη της απερχόμενης προέδρου κυρίας Κωτσάκη για την αθλήτρια Φαίη Θεοδωράκη , πιστεύουμε πως οι εκλογές στο σύλλογο θα διεξαχθούν ομαλά. Ο δημοσιογράφος κύριος Γεώργιος Θεοδωράκης , ιδιοκτήτης του μπλογκ aiakosrex , ύστερα από 16 χρόνια αγώνα δικαιώθηκε πήρε την συγνώμη που ήθελε. Έτσι θα σταματήσουν τα άρθρα του  για το ΝΟΑ και τον εκεί χώρο. Στο βάθος του χρόνου  η διοίκηση του ΝΟΑ θα έχει την ηρεμία της για να παράγει έργο. Αν και κατά την ταπεινή μας γνώμη η ζημιά έχει γίνει.
Και όπως έλεγε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου "  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ" λέτε να είναι τυχαίο που σήμερα συμπέσανε να έχουν εκλογές στο ΝΟΑ και στο ΠΑΣΟΚ ; μάλλον καρμικό...
Για το ΠΑΣΟΚ δεν ξέρουμε αλλά για τον κύριο Γιώργο Θεοδωράκη σίγουρα...
Κάποιοι είναι WINNERS και κάποιοι είναι  LOOSERS...
ΥΓ.
Οι εκλογές στον ΝΟΑ έπρεπε να έχουν γίνει την περασμένη Κυριακή και αν κάποιος είχε αντιρρήσεις ας πήγαινε στο πρωτοδικείο . Το καταστατικό το λέει ξεκάθαρα η Γενική Συνέλευση μπορεί να αποφασίσει. Η πας την κόντρα μέχρι το τέλος ή υποχωρείς και χάνεις. 

1 σχόλιο:

  1. Μπα ψαρογατε το χάνεις, στο myrmidonaegina.blogspot.gr τα γράφει καλύτερα " ΝΟΑ και τυρόπιτες
    Σήμερα το μεσημέρι στο ΝΟΑ, τα μέλη της ομάδας που είχαν κάνει την ένσταση και το σαματά, μάλλον έφαγαν πολλές τυρόπιτες και είχαν έντονες στομαχικές διαταραχές. Έτσι εξηγείται που έλλειπαν όλοι, εκτός από τον Επενδυτή. Οι τυρόπιτες πειράζουν. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή